TEAMLEDER TIL KOMPETENT HOLD AF
ELEKTRIKERE OG AUTOMATIKTEKNIKERE

Er du en skarp og engageret teamleder? Har du en solid teknisk baggrund? Og ved du, hvordan en moderne leder motiverer og udvikler medarbejdere? 

Hvis ja, så er du måske vores nye teamleder for et hold på cirka 20 dygtige elektrikere og automatikteknikere.

Om jobbet
Som ny teamleder skal du stå i spidsen for vores el-team. Det er et hold af både elektrikere, automatikteknikere og lærlinge, som alle har et højt fagligt niveau. Her bliver din primære opgave at stå for personaleledelse og koordinering samtidig med, at du skal være faglig sparringspartner for medarbejderne. Men du skal ikke være den tekniske ekspert på alle områder. 

Dine primære opgaver vil være:

 • Personaleledelse
 • Opgavefordeling og opfølgning
 • Planlægning
 • Udvikling at teamet
 • Timegodkendelse og anden administration


Samtidig skal du sikre den gode trivsel i el-teamet. Og dit ledelsesmæssige ansvar vil også gælde at holde MUS og lønsamtaler i henhold til Fjernvarme Fyns retningslinjer. 

El-teamet er en del af den samlede vedligeholdelsesafdeling, som også består af et smedeteam, lager samt en planlægningsfunktion. Afdelingen servicerer hele virksomheden. Derfor får du også et bredt samarbejde med de øvrige afdelinger hos Fjernvarme Fyn.

Og du får et tæt samarbejde med de øvrige teamledere hos Vedligehold, hvor tillid og samarbejde er vigtige nøgleord.

Vi tilbyder
Dygtige og motiverede medarbejdere er afgørende for vores succes. Derfor tilbyder vi en hverdag på en alsidig og spændende arbejdsplads, som er med helt fremme i den grønne omstilling.

Arbejdsmiljøet er godt og inspirerende. Og du bliver en vigtig del af vores afdeling Vedligehold, hvor du får en række stærke og motiverede kolleger, en høj grad af selvbestemmelse samt masser af mulighed for både faglig og personlig udvikling.

Derudover tilbyder vi en lækker kantineordning, sundhedsforsikring samt motionsrum.

Stillingskrav
Du har en teknisk baggrund; sandsynligvis som installatør eller maskinmester. Og så demonstrerer du hver dag dine gode personlige egenskaber i forhold til personaleledelse. 

Hvis ledelse endnu ikke er din spidskompetence, tilbyder vi et forløb med kompetenceudvikling.

Du er naturligvis fuldt loyal. Og med din ansvarlige kommunikation og ledelse er du med til at sikre et godt arbejdsmiljø. Du har gennemslagskraft og kan skabe et arbejdsmiljø præget af tillid og godt samarbejde.

Du har en sund og udviklende tilgang til mennesker og opgaver. Og så er du både nysgerrig og opsøgende med fokus på at skabe sammenhængskraft i el-teamet og gode samarbejdsflader til resten af virksomheden.

Sidst men ikke mindst trives du med mange forskellige opgaver. Og du kan holde hovedet koldt i en hverdag, hvor det ofte går stærkt. 

Som person er du ansvarsfuld og struktureret. Og du har et ønske om at skabe positive forandringer.

YDERLIGERE INFO

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vedligeholdelseschef Søren Moltrup Rasmussen på 27 87 54 48.
 
Ansøgningen

Er det dig, vi søger? Så send os dit fyldestgørende CV med en kort profiltekst. Det gør du ved at trykke på knappen ”Søg stillingen”.

Der er ansøgningsfrist onsdag den 21. februar 2024 klokken 08.00 eller til rette kandidat er fundet. Så send hellere dit CV i dag end i morgen.

Vi opfordrer alle uanset alder, køn, anciennitet og etnicitet at søge stillingen.

Fjernvarme Fyn A/S er et selskab ejet af Odense og Nordfyns Kommune. Virksomheden har omkring 320 ansatte og er en af Europas største varmeforsyninger. Vi dækker cirka 97 % af varmebehovet i Odense og Otterup svarende til mere end 100.000 boligenheder. Yderligere oplysninger om Fjernvarme Fyn kan findes på www.fjernvarmefyn.dk.

DINE FORDELE
SOM MEDLEM I MF

STANDARDPLUS-PAKKEN

TEKSTANNONCE MED DOBBELT SYNLIGHED

Det får du:

• 4 ugers målrettet eksponering af din virksomhed og
jobannonce på Maskinmesterjob.dk.


• Synlighed over for 14.000 tekniske specialister
i Maskinmesterjobs nyhedsbrev.


• Opslag med din annonce på Maskinmesterjobs
Facebook og LinkedIn.


• En 1/2-sides annonce i fagmagasinet
Maskinmesteren.

PRIS
10.995 KR. (EKS. MOMS)

ANNONCEFORMATER

Vi modtager formater i: jpg. gif, png. maks 1,5 MB. Levering skal være til både desktop og mobil.

Desktop

1400 x 270 pixel

1400 x 450 pix

Mobile

1400 x 270 pixel

SÅDAN GØR DU

 1. Kontakt mediakonsulent Dorte Schlünzen på 7610 1146/dosc@stibo.com eller Maskinmestrenes Forening på 3336 4920/ maskinmesterjob@mmf.dk.

 2. Send materiale bestående af:
  Annonceteksten i et worddokument, virksomhedens kontaktinformation, afdeling, logo i høj opløsning, fakturainformation, fotos/video samt relevante brancher til opsætning af søgekriterier:
  Service/handel/rådgivni g, industri, energiforsyning/vand/renovation, skibsfart, offshore og bygge/anlæg.

 3. Materiale, som er modtaget inden kl. 12.00, bliver opsat senest kl. 9.00 næste dag.

 4. Din jobannonce er online indtil ansøgningsfristen eller 4 uger fra offentliggørelsen.