Teknisk specialist til Amagerværket - HOFOR

Vil du have en vigtig rolle i at sikre at vores bæredygtige kraftvarmeværk kører effektivt?
 

I dette job vil du få en vigtig rolle med at sikre, at vores kraftvarmeværk kommer til at køre endnu mere effektivt, så københavnerne nemt og billigt kan få fjernvarme og el. Hvis det er noget for dig, så skal du nok læse videre.

Team Support på Amagerværket understøtter blandt andet drift og vedligehold af vores kraftvarmeproces. Vil du hjælpe med at sikre anlæggets rådighed ved at understøtte og gøre vores vedligeholdelse mere effektivt?  

Godt kendskab til vedligeholdelsessystematik for tekniske anlæg
Som teknisk specialist i afdeling Vedligehold på Amagerværket kommer du til at indgå i den løbende støtte til vores øvrige tekniske teams. Du vil have en vigtig rolle i at indgå i den overordnede prioritering, koordinering og systematiseringen af vores vedligeholdelsesproces. Derudover kommer du også til at få til opgave at udvikle og forbedre vedligeholdelsesprocessen ved bl.a. at være med til at indføre mere tilstandsbaseret vedligehold, CBM.

Foruden disse spændende opgaver, kommer du til at deltage i koordineringen af overordnede vedligeholdelsesaktiviteter i samarbejde med vores håndværkere, teknikere, maskinmestre og ingeniører i de øvrige tekniske teams. Hvis du tænker det kunne være noget for dig, vil det også være muligt at deltage i praktiske opgaver indenfor tilstandsovervågning, CM. 

Dine primære arbejdsopgaver vil omfatte support til de øvrige teams indenfor fx:

 • Analyse af kritikalitet og tilstand af komponenterne i vores procesanlæg og benyttelse af dette i en risikobaseret tilgang til systematisk vedligehold
 • Benyttelse af eksisterende CM værktøjer til vurdering og prioritering af vedligeholdelse.
 • Faglig teknisk assistance ved afhjælpende vedligehold og deltagelse i RCM- og RCA-analyser
 • Teknisk faglig deltagelse i større projekter med input til krav, erfaringer og kvalitetssikring

 

I Team Support vil dine primære arbejdsopgaver omfatte

 • Bidrage til at indføre og koordinere mere CM
 • Håndtering af eksterne partneres arbejde og rapportering indenfor CM
 • Være med til at skabe overblik og prioritere opgaverne

 

Erfaren vedligeholdelsesmedarbejder som skaber overblik og gode relationer
Som teknisk specialist, kommer du til at have en bred snitflade med resten af Amagerværket, det er derfor vigtigt at du kan skabe gode relationer og trives i en rolle, hvor du dagligt har kontakt til mange kollegaer i driftsorganisationen på Amagerværket, og i øvrigt til hele organisationen.

Vi forventer at du har erfaring med at arbejde med procesanlægDerudover ser vi gerne at du har arbejdet systematisk med at forstå resultaterne fra et af de gængse NDT-værktøjer indenfor CM. Det kan f.eks. være vibrationsmålinger, termografering eller lignende, med fokus på drift og vedligeholdelse. Vi forventer også at du har kendskab til CBM-arbejde.

Vi forventer derudover, at du:

 • Har lyst til at få en masse ny viden og udvikling og vil deltage i kurser i opkvalificering i CM, CBM, RCM og andre relevante emner hvor det ønskes eller vurderes nødvendigt
 • Trives med at arbejde på tværs af faggrupper og kan lide at få ting til at fungere mellem vores forskellige teams.
 • Har kendskab til DCS-systemer
 • Kan skabe dig et overblik over vores processer via P&ID og lignende
 • Er rutineret bruger af MS Office pakken

 

10 engagerede kolleger er klar til at byde dig velkommen
Du bliver en del af Team Support, som består af 10 dygtige medarbejdere, som udfører forskellige tværgående tekniske og administrative opgaver og er bl.a. med til at sikre at vi kan opretholde en god rådighed for vores anlæg.

I teamet lægger vi vægt på den uformelle omgangstone, og du vil altid blive mødt at et friskt ”godmorgen” når du kommer – og du kan også regne med at folk her er hjælpsomme når du får brug for hjælp.

Der er løbende sociale arrangementer enten gennem personaleforeningen eller gennem firmaet.

YDERLIGERE INFO

Bliv en del af HOFOR og vær med til at gøre en forskel

Er du klar til nye muligheder, så ser vi frem til at modtage din ansøgning senest den 21. februar 2024. 

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Karsten R. Møller, Specialkonsulent, 27955224, krmo@hofor.dk. 

Har du spørgsmål til Team Support og ansættelsesforholdene, er du velkommen til at kontakte Monika Dyrbye, Teamleder, 27955049, mody@hofor.dk. Send din ansøgning ved at klikke på ”Søg stillingen” i bunden.

Vi forventer at afholde samtaler løbende, så hvis du vil have et lod med i puljen, så skynd dig at send din ansøgning afsted. Vi ser frem til at høre fra dig.

Ansøgningsfristen er den 25. februar 2024.

 

Er jobbet ikke det rette match for dig?
Hvis dette job ikke er det rette match for dig, vil vi opfordre dig til at dele jobannoncen med andre i dit netværk, der kunne finde stillingen interessant. Tag også et kig på vores andre ledige stillinger her – måske vi har det rette job til dig.

I HOFOR går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en mangfoldig og inkluderende virksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke.
Vi ønsker at skabe lige muligheder for alle samt sikre en retfærdig rekrutteringsproces. Derfor bedes du undlade at vedhæfte et billede.

DINE FORDELE
SOM MEDLEM I MF

STANDARDPLUS-PAKKEN

TEKSTANNONCE MED DOBBELT SYNLIGHED

Det får du:

• 4 ugers målrettet eksponering af din virksomhed og
jobannonce på Maskinmesterjob.dk.


• Synlighed over for 14.000 tekniske specialister
i Maskinmesterjobs nyhedsbrev.


• Opslag med din annonce på Maskinmesterjobs
Facebook og LinkedIn.


• En 1/2-sides annonce i fagmagasinet
Maskinmesteren.

PRIS
10.995 KR. (EKS. MOMS)

ANNONCEFORMATER

Vi modtager formater i: jpg. gif, png. maks 1,5 MB. Levering skal være til både desktop og mobil.

Desktop

1400 x 270 pixel

1400 x 450 pix

Mobile

1400 x 270 pixel

SÅDAN GØR DU

 1. Kontakt mediakonsulent Dorte Schlünzen på 7610 1146/dosc@stibo.com eller Maskinmestrenes Forening på 3336 4920/ maskinmesterjob@mmf.dk.

 2. Send materiale bestående af:
  Annonceteksten i et worddokument, virksomhedens kontaktinformation, afdeling, logo i høj opløsning, fakturainformation, fotos/video samt relevante brancher til opsætning af søgekriterier:
  Service/handel/rådgivni g, industri, energiforsyning/vand/renovation, skibsfart, offshore og bygge/anlæg.

 3. Materiale, som er modtaget inden kl. 12.00, bliver opsat senest kl. 9.00 næste dag.

 4. Din jobannonce er online indtil ansøgningsfristen eller 4 uger fra offentliggørelsen.