Maintenance Supervisor

Som Danmarks eneste stålvalseværk fremstiller vi stålplader, der bliver brugt globalt til blandt andet vindmølle- og skibsindustrien samt til infrastrukturudviklingen. NLMK DanSteel er en førende aktør i den europæiske stålsektor, og vores produkter spiller en afgørende rolle. Vil du være med til at forme fremtiden gennem stålfremstilling, og vil du have en meningsfuld indvirkning på virksomhedens udvikling, så er du måske vores nye Maintenance Supervisor.

Om stillingen

Er du uddannet maskinmester og klar til at tage næste skridt i din karriere ved at blive en del af et førende stålværk? Vi søger en proaktiv og engageret Supervisor, der kan tage ansvaret for vedligehold, drift, fejlfinding samt planlægning af større vedligeholdelsesopgaver af vores store processovne, som anvendes til genopvarmning af slabs. Du vil blive en del af et team bestående af maskinmestre, smede og elektrikere, og overordnet vil du være en del af et fagligt dygtigt Maintenance Team på ca. 90 medarbejdere

Dine ansvarsområder:

 • Planlægning af daglig vedligehold og optimering af driftsudstyr.
 • Fejlfinding og løbende forbedringer på tværs af afdelingen.
 • Planlægning og ledelse af større reparationsprojekter.
 • Ledelse af et mindre team og udvikling af medarbejdernes kompetencer.
 • Overholdelse af sikkerhedsstandarder og sikre et sikkert arbejdsmiljø.

Om dig:

Du har en uddannelse som maskinmester eller en tilsvarende teknisk baggrund. Du besidder et højt drive og den rette indstilling til at skabe resultater. Vi ser gerne, at du har erfaring med industriel vedligehold, men det er ikke et krav, da oplæring vil finde sted. 

Du har gode samarbejdsevner og evnen til at motivere og lede et team, og du har en god portion humor, og du lader dig ikke slå ud af hverken små eller store udfordringer. Desuden er du god til at planlægge og have struktur i hverdagen.

Du behersker dansk og engelsk i både skrift og tale, da koncernsproget er engelsk. Erfaring med MS Office og SAP PM er en fordel.

Vi tilbyder:

Et job, hvor du hurtigt får et stort ansvar med frihed til selv at prioritere og træffe beslutninger. Fagligt dygtige kollegaer med et godt sammenhold og et godt arbejdsmiljø, der er præget af humor og højt til loftet. Du får en nøglerolle i udviklingen af vedligeholdelsesafdelingen, ligesom udvikling af dine kompetencer i form af relevante kurser og uddannelse er i fokus, f.eks. Gas B certifikat, hvis du ikke allerede har det. Desuden er vi en arbejdsplads, hvor medarbejdernes sikkerhed bliver vægtet højt.

Vi tilbyder gode løn- og ansættelsesvilkår, en grundig introduktion, oplæring i jobbet samt efteruddannelse, ligesom vi tilbyder andre attraktive personalegoder, som varierer fra billig kantine til en bruttolønsordning, rabatordninger i f.eks. motionscentre, tandlægeordning, flotte julegaver, sociale arrangementer mm.

YDERLIGERE INFO

Ansøgningsfrist: 4. august

Lokation: Frederiksværk

Vil du vide mere? 

Er du den rette person til at styrke vores vedligeholdelsesafdeling og bidrage til kontinuerlig forbedring af vores processer, så send din ansøgning og CV via “Søg stillingen” knappen, senest den søndag 4. august 2024

Hvis du vil vide mere om stillingen, så kontakt venligst Head of Maintenance Morten B. Kristensen på mobil 2812 4196 eller Maintenance Manager Rune Andersen på mobil 5189 9197.

Vi ser frem til at høre fra dig!

DINE FORDELE
SOM MEDLEM I MF

STANDARDPLUS-PAKKEN

TEKSTANNONCE MED DOBBELT SYNLIGHED

Det får du:

• 4 ugers målrettet eksponering af din virksomhed og
jobannonce på Maskinmesterjob.dk.


• Synlighed over for 14.000 tekniske specialister
i Maskinmesterjobs nyhedsbrev.


• Opslag med din annonce på Maskinmesterjobs
Facebook og LinkedIn.


• En 1/2-sides annonce i fagmagasinet
Maskinmesteren.

PRIS
10.995 KR. (EKS. MOMS)

ANNONCEFORMATER

Vi modtager formater i: jpg. gif, png. maks 1,5 MB. Levering skal være til både desktop og mobil.

Desktop

1400 x 270 pixel

1400 x 450 pix

Mobile

1400 x 270 pixel

SÅDAN GØR DU

 1. Kontakt mediakonsulent Dorte Schlünzen på 7610 1146/dosc@stibo.com eller Maskinmestrenes Forening på 3336 4920/ maskinmesterjob@mmf.dk.

 2. Send materiale bestående af:
  Annonceteksten i et worddokument, virksomhedens kontaktinformation, afdeling, logo i høj opløsning, fakturainformation, fotos/video samt relevante brancher til opsætning af søgekriterier:
  Service/handel/rådgivni g, industri, energiforsyning/vand/renovation, skibsfart, offshore og bygge/anlæg.

 3. Materiale, som er modtaget inden kl. 12.00, bliver opsat senest kl. 9.00 næste dag.

 4. Din jobannonce er online indtil ansøgningsfristen eller 4 uger fra offentliggørelsen.