Maskinmesterskolen København
søger undervisere til el-fagene

Vær med til at forme fremtidens maskinmestre, der er klædt på til at lede vejen inden for grøn omstilling, bæredygtighed og energioptimering – til vands og til lands. Vær med til at gøre en forskel – i dag og for fremtiden!

Maskinmesterskolen København (MSK) søger undervisere til elektriske og elektroniske maskiner og anlæg, installation og forsyning samt procesanalyse og automation.

Hvem er vi?
MSK er en uddannelsesinstitution med høje ambitioner for fremtidens videregående tekniske uddannelse til den grønne omstilling og til det maritime område. Flere og flere unge søger ind på vores maskinmesteruddannelse. Samtidig står et stigende antal brancher og virksomheder i kø efter vores dimittender, fordi de har opdaget maskinmesterens tekniske kompetencer og kvaliteter. Det er vi stolte af, og samtidig arbejder vi hårdt på at forblive relevante for både studerende og virksomheder.

Derfor er vi på udkig efter nye og dedikerede kolleger, der har lyst til at gøre en forskel for de studerende – og den grønne omstilling i samfundet.

Hvad tilbyder vi?

 • Ansættelse i Lyngby, der er vores største uddannelsessted med ca. 1000 studerende, og/eller Kalundborg, der er vores nyeste sted for udbud af maskinmesteruddannelsen.
 • Et stærkt fagteam, hvor du vil opleve rum for faglig og pædagogisk sparring. Du vil blive tilknyttet en af faggrupperne Elektroteknik, El-autorisation eller Proces og automatik, hvor du vil møde dygtige og dedikerede kolleger.
 • Mulighed for at deltage i den løbende udvikling af uddannelsen.
 • Attraktive efter- og videreuddannelsesmuligheder.
 • Et uformelt arbejdsmiljø og sociale aktiviteter (DHL-løb, sommerfester, spontan fredagsbar m.m.).


Afhængig af dine kvalifikationer ansættes du som adjunkt under opkvalificering, adjunkt eller lektor. Hvis du ansættes som adjunkt eller adjunkt under opkvalificering, vil du indgå i et lektorkvalificeringsforløb.

Hvem kunne du være?
Vi søger en kollega, der vil være en del af holdet og ligesom os andre får energi af at se, de studerende lykkes. De studerende vil være afhængige af, at du forstår at omsætte teori til praksis og kan gøre undervisningen nærværende og relevant bl.a. med henvisning til egen erfaringsbaggrund. Undervisningserfaring er en fordel, men ikke et krav. Det vigtigste er, at du har mod på at undervise og udvikle din egen faglighed.

Vi søger dig, der kan undervise i et eller flere fag inden for

 • elektriske og elektroniske maskiner og anlæg, og som har relevant erhvervserfaring inden for dette
 • installation og forsyning
 • procesanalyse og automation og som har relevant erhvervserfaring inden for f.eks. procesanlæg samt procesautomation og har et godt kendskab til procesudstyr samt PLC.


Uddannelsesmæssigt har du formentlig en baggrund som maskinmester, ingeniør eller anden teknisk videregående uddannelse. Er du uddannet el-installatør, vil du også kunne komme i betragtning.

YDERLIGERE INFO

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Lokation: Kgs. Lyngby og/eller Kalundborg

Ansøgning og kontakt
Ansættelse vil ske som lektor, adjunkt eller adjunkt under opkvalificering. Aflønning sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den pågældende organisation.

Som udgangspunkt ansætter vi undervisere på fuld tid og med start hurtigst muligt

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte


Ansøgning med relevante bilag, herunder bl.a. uddannelsespapirer sendes ved at klikke på “Søg stillingen”. Vi ansætter løbende.

Vi ønsker en medarbejderstab, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset køn, kulturel og etnisk baggrund at søge stillingen.

Om Maskinmesterskolen København
Maskinmesterskolen København (MSK) er landets ældste maskinmesterskole med ca. 1000 studerende og 80 ansatte, hvor vi har uddannet maskinmestre siden 1906.

På Maskinmesterskolen København suppleres moderne ledelses- og organisationsfag med de klassiske maskintekniske og praktiske fag, så en færdiguddannet maskinmester mestrer både mennesker og maskiner.

Vores uddannelse er et kvalitetsstempel, der åbner døre og giver arbejde både til vands, på land og på ledelsesgangen.

Du kan følge MSK på www.MSK.dk, LinkedIn, Instagram og Facebook.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.

DINE FORDELE
SOM MEDLEM I MF

STANDARDPLUS-PAKKEN

TEKSTANNONCE MED DOBBELT SYNLIGHED

Det får du:

• 4 ugers målrettet eksponering af din virksomhed og
jobannonce på Maskinmesterjob.dk.


• Synlighed over for 14.000 tekniske specialister
i Maskinmesterjobs nyhedsbrev.


• Opslag med din annonce på Maskinmesterjobs
Facebook og LinkedIn.


• En 1/2-sides annonce i fagmagasinet
Maskinmesteren.

PRIS
10.995 KR. (EKS. MOMS)

ANNONCEFORMATER

Vi modtager formater i: jpg. gif, png. maks 1,5 MB. Levering skal være til både desktop og mobil.

Desktop

1400 x 270 pixel

1400 x 450 pix

Mobile

1400 x 270 pixel

SÅDAN GØR DU

 1. Kontakt mediakonsulent Dorte Schlünzen på 7610 1146/dosc@stibo.com eller Maskinmestrenes Forening på 3336 4920/ maskinmesterjob@mmf.dk.

 2. Send materiale bestående af:
  Annonceteksten i et worddokument, virksomhedens kontaktinformation, afdeling, logo i høj opløsning, fakturainformation, fotos/video samt relevante brancher til opsætning af søgekriterier:
  Service/handel/rådgivni g, industri, energiforsyning/vand/renovation, skibsfart, offshore og bygge/anlæg.

 3. Materiale, som er modtaget inden kl. 12.00, bliver opsat senest kl. 9.00 næste dag.

 4. Din jobannonce er online indtil ansøgningsfristen eller 4 uger fra offentliggørelsen.