BYGGER VERDENS BEDSTE FABRIKKER TIL DEN MEDICINALE INDUSTRI

 

Vi er eksperter i hele processen, når der skal bygges farmaceutiske fabrikker og anlæg. Vores succes bygger på relationer, både med vores kolleger og vores kunder. Hvis du vil arbejde med projekter, der er med til at forme fremtidens bæredygtige og intelligente farmaceutiske faciliteter, så er NNE den helt rigtige arbejdsplads for dig.

NNE er en international, rådgivende ingeniørvirksomhed specialiseret i den farmaceutiske industri. Gennem vores specialiserede viden inden for farmaproduktion, gør vi vores kunder i stand til at imødekomme skiftende produktionskrav, og det giver en lang række muligheder for maskinmestre.

Anders Kaa er uddannet maskinmester og har arbejdet i NNE siden 2018. Han er en del af automation og IT-afdelingen i NNE, som er en af landets største automationsafdelinger. Her er han med til at etablere og optimere automationsstyringen til kundernes produktionsanlæg, samt idriftsætte produktionsanlæg i fabrikkerne.

»Hos NNE er der mulighed for, at man kan arbejde med nærmest hele paletten af, hvad vi har lært på uddannelsen. Vi har rigtig mange maskinmestre, som arbejder i forskellige afdelinger af virksomheden, blandt andet med projektledelse. Det er også muligt at arbejde med mekanisk design, instrumentering, procesteknik, sikkerhed og så automation, som jeg arbejder med,« siger Anders Kaa, der arbejder som Process Automation Engineer i NNE.

NNE er en projektvirksomhed, hvilket betyder, at der hele tiden er mulighed for at lære nyt og udvikle sig gennem de komplekse projekter, vi udfører for vores kunder.

»Jeg kan bruge meget af den teori, jeg lærte på skolen, men der er også mange nye processer og viden i farma- og biotekindustrien, jeg har skullet lære. Her sker hele tiden så meget nyt, og der er så mange spændende projekter med gode udviklingsmuligheder,« siger Anders Kaa.

Som medarbejder hos NNE bliver du en del af en kultur, hvor udvikling er i fokus. Du kan nå nye højder i et professionelt miljø med et hav af eksperter i ryggen, der er klar til at understøtte netop din udvikling. NNE tilbyder samtidig en række specialiseringskurser, så du har mulighed for at udfolde dit fulde potentiale.

Hvis du, ligesom Anders, ønsker at bruge dine færdigheder til at gøre en forskel, så læs mere om hvordan du bliver en del af NNE her: NNE / Careers

#jointhepassion #noblecause

FAKTA OM VIRKSOMHEDEN

Ansatte

Globalt 1.700
Danmark 1.100
Maskinmestre i Danmark 27

Fokus

NNE er en international,
rådgivende ingeniørvirksomhed
specialiseret i den farmaceutiske industri.

Ansvar

Teknisk rådgivning
Medico

Adresse

NNE A/S
Bredevej 2
2830 Virum
Tel. 44 44 77 77

Besøg os på
www.nne.com

Follow NNE

DINE FORDELE
SOM MEDLEM I MF

STANDARDPLUS-PAKKEN

TEKSTANNONCE MED DOBBELT SYNLIGHED

Det får du:

• 4 ugers målrettet eksponering af din virksomhed og
jobannonce på Maskinmesterjob.dk.


• Synlighed over for 14.000 tekniske specialister
i Maskinmesterjobs nyhedsbrev.


• Opslag med din annonce på Maskinmesterjobs
Facebook og LinkedIn.


• En 1/2-sides annonce i fagmagasinet
Maskinmesteren.

PRIS
10.995 KR. (EKS. MOMS)

ANNONCEFORMATER

Vi modtager formater i: jpg. gif, png. maks 1,5 MB. Levering skal være til både desktop og mobil.

Desktop

1400 x 270 pixel

1400 x 450 pix

Mobile

1400 x 270 pixel

SÅDAN GØR DU

  1. Kontakt mediakonsulent Dorte Schlünzen på 7610 1146/dosc@stibo.com eller Maskinmestrenes Forening på 3336 4920/ maskinmesterjob@mmf.dk.

  2. Send materiale bestående af:
    Annonceteksten i et worddokument, virksomhedens kontaktinformation, afdeling, logo i høj opløsning, fakturainformation, fotos/video samt relevante brancher til opsætning af søgekriterier:
    Service/handel/rådgivni g, industri, energiforsyning/vand/renovation, skibsfart, offshore og bygge/anlæg.

  3. Materiale, som er modtaget inden kl. 12.00, bliver opsat senest kl. 9.00 næste dag.

  4. Din jobannonce er online indtil ansøgningsfristen eller 4 uger fra offentliggørelsen.