Vil du være med til at uddanne
fremtidens ledere på
Maskinmesterskolen København?

Maskinmesterskolen København (MSK) søger en adjunkt eller lektor til undervisning i ledelse.

Vær med til at forme fremtidens maskinmestre, der er klædt på til at lede vejen inden for grøn omstilling, bæredygtighed og energioptimering. Vær med til at gøre en forskel – i dag og for fremtiden!

Hvem er vi?

MSK er en uddannelsesinstitution med høje ambitioner for fremtidens videregående tekniske uddannelse til den grønne omstilling og til det maritime område. Flere og flere unge søger ind på vores maskinmesteruddannelse. Samtidig står et stigende antal brancher og virksomheder i kø efter vores dimittender, fordi de har opdaget maskinmesterens tekniske kompetencer og kvaliteter. Det er vi stolte af, og samtidig arbejder vi hårdt på at forblive relevante for både studerende og virksomheder.

Derfor er vi på udkig efter nye og dedikerede kolleger, der har mod og evne til at træde ind og gøre en forskel for de studerende – og den grønne omstilling i samfundet.

Hvad tilbyder vi?

 • Ansættelse i Lyngby, der er vores største uddannelsessted med ca. 1000 studerende og/eller Kalundborg, der er vores nyeste sted for udbud af maskinmesteruddannelsen.

 • Et stærkt fagteam, hvor du vil opleve rum for faglig og pædagogisk sparring.

 • Kolleger, der deler ambitionen om at give de studerende den bedste ramme omkring deres uddannelse.

 • Mulighed for at deltage i den løbende udvikling af uddannelsen.

 • Attraktive efter- og videreuddannelsesmuligheder.

 • Et uformelt arbejdsmiljø og sociale aktiviteter (DHL-løb, sommerfester, spontan fredagsbar).

Hvis du ansættes som adjunkt eller adjunkt under opkvalificering – afhængig af dine kvalifikationer – vil du indgå i et lektorkvalificeringsforløb.

Hvem kunne du være?

 • Du har en bred viden om og erfaring med ledelsessystemer såsom kvalitets-, vedligeholdelses-, miljø- og sikkerhedsledelse.

 • Har du samtidig viden om og erfaring med fx projektledelse, personaleledelse, organisationsforståelse og driftsøkonomi er det kun en fordel.

 • Uddannelsesmæssigt har du formentlig en baggrund som maskinmester, ingeniør, økonom eller anden relevant akademisk uddannelse. Det kan være på bachelor- eller kandidatniveau. Det afgørende er dog din erfaring og viden.

YDERLIGERE INFO

Ansøgningsfrist:
21. juni kl. 12:00

Lokation
Kalundborg / Kgs. Lyngby

Ansøgning og kontakt

Ansættelse vil ske som lektor eller adjunkt. Aflønning sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den pågældende organisation.

Stillingen er på fuldtid og ønskes besat pr. 1. august 2024 – gerne før.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte lektor Jan Skovgaard på jask@msk.dk eller studieleder Kristian Kildemoes Foss på foss@msk.dk eller 2542 5698.

Ansøgning med relevante bilag, herunder bl.a. uddannelsespapirer sendes ved at klikke på “Ansøg”. Ansøgningsfrist er fredag den 21. juni klokken 12. Samtaler foregår i uge 26.

Vi ønsker en medarbejderstab, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset køn, kulturel og etnisk baggrund at søge stillingen.

Om Maskinmesterskolen København

Maskinmesterskolen København (MSK) er landets ældste maskinmesterskole med ca. 1000 studerende og 80 ansatte, hvor vi har uddannet maskinmestre siden 1906. På Maskinmesterskolen København suppleres moderne ledelses- og organisationsfag med de klassiske maskintekniske og praktiske fag, så en færdiguddannet maskinmester mestrer både mennesker og maskiner. Vores uddannelse er et kvalitetsstempel, der åbner døre og giver arbejde både til vands, på land og på ledelsesgangen. Du kan følge MSK på www.MSK.dk, LinkedIn, Instagram og Facebook.

DINE FORDELE
SOM MEDLEM I MF

STANDARDPLUS-PAKKEN

TEKSTANNONCE MED DOBBELT SYNLIGHED

Det får du:

• 4 ugers målrettet eksponering af din virksomhed og
jobannonce på Maskinmesterjob.dk.


• Synlighed over for 14.000 tekniske specialister
i Maskinmesterjobs nyhedsbrev.


• Opslag med din annonce på Maskinmesterjobs
Facebook og LinkedIn.


• En 1/2-sides annonce i fagmagasinet
Maskinmesteren.

PRIS
10.995 KR. (EKS. MOMS)

ANNONCEFORMATER

Vi modtager formater i: jpg. gif, png. maks 1,5 MB. Levering skal være til både desktop og mobil.

Desktop

1400 x 270 pixel

1400 x 450 pix

Mobile

1400 x 270 pixel

SÅDAN GØR DU

 1. Kontakt mediakonsulent Dorte Schlünzen på 7610 1146/dosc@stibo.com eller Maskinmestrenes Forening på 3336 4920/ maskinmesterjob@mmf.dk.

 2. Send materiale bestående af:
  Annonceteksten i et worddokument, virksomhedens kontaktinformation, afdeling, logo i høj opløsning, fakturainformation, fotos/video samt relevante brancher til opsætning af søgekriterier:
  Service/handel/rådgivni g, industri, energiforsyning/vand/renovation, skibsfart, offshore og bygge/anlæg.

 3. Materiale, som er modtaget inden kl. 12.00, bliver opsat senest kl. 9.00 næste dag.

 4. Din jobannonce er online indtil ansøgningsfristen eller 4 uger fra offentliggørelsen.