Projektleder til
anlægsforsyningsprojekter

Projektleder til anlægsforsyningsprojekter – el, fjernvarme, vand, byggemodning eller e-mobilitet i TREFOR i Kolding

TREFOR søger flere projektledere, da vi har store investeringer i vores fælles forsyningsinfrastruktur, hvor klimaforandringer, ressourceudnyttelse, globalisering, urbanisering, teknologi og digitalisering er kodeordene for at sikre fremtidens velfærd.

TREFOR er Trekantområdets multiforsyningsselskab, og vi sørger for alt det, du let tager for givet: El, Vand, og Fjernvarme. Vi tager det som en kompliment at være klassens nørder – for det kræver kloge og digitale hoveder at styre komplekse, grønne investeringer sikkert i havn.  

Vi har stor vækst i opgaver og søger derfor flere nye projektledere eller andre medarbejdertyper. Er du senior projektleder, projektchef, junior projektleder eller projektmedarbejder kan du også søge på dette opslag. Vi besætter med flere ansættelser efter sommerferien på dette jobopslag, og vi behandler ansøgninger løbende som de kommer ind.

Kan du projektlede TREFOR til næste niveau? Så har vi samme ambitionsniveau
Du bliver ansvarlig for gennemførelsen af anlægsprojekter – både på egen hånd, men også i tæt samarbejde med andre, for vi kan kun løse de store udfordringer sammen.

Dine opgaver vil blandt andet være: 
•    Primær projektleder på egne projekter 
•    Sekundær projektleder hvor dine kompetencer naturligt matcher projektets karakter 
•    Planlægning, udbud og styring af samarbejdspartnere 
•    Rådgivning af og samarbejde med kolleger i hele TREFOR Infrastruktur 

Vil du også gøre karriere?
 
Bliv en del af et innovativt fællesskab, hvor vi sætter din udvikling højt
Vi skal sammen betræde mange nye veje og præstere på en måde, hvor det, vi gør godt i dag, ikke er tilstrækkeligt i morgen. Du bliver en del af en sund kultur, hvor nysgerrighed fletter fingre med fællesskab.

Vi tilbyder et organisatorisk set up, der byder på en flerhed af karriere- og udviklingsmuligheder, og vi vil gerne udvikle dig i den karriereretning, du ønsker, mens vi sammen indfrier vores høje ambitioner og finder løsninger på de spørgsmål, der endnu ikke er svar på. 

Det er ikke kun vores arbejdsfællesskab, der er stærkt, det er vores sociale sammenhold også – og det kommer du til at opleve fra dag ét, når du bliver en del af os. Vi har en god work-life balance, har gode karrieremuligheder og en god pensionsordning og mange goder.
 
Sæt et grønt fodspor sammen med os
 
Vi vil virkelig gerne møde dig, hvis det her lyder som dig
Du er måske uddannet maskinmester, ingeniør, elinstallatør eller har anden teknisk uddannelse, og har erfaring med projektledelse eller har lyst til at blive projektleder. Dit drive er højt og du har det gode overblik. Struktur og effektivitet er en selvfølge for dig i dit arbejde, og så er du dygtig til at motivere og involvere dine projektdeltagere. 

Du har erfaring med anlægsarbejde, udbud, entreprisestyring og/eller tilsyn. Har du kendskab til forsyningsbranchen –fjernvarme, el, vand, byggemodninger eller e-mobilitet (el-ladeinfrastruktur) – er det et plus.  
 

Søg jobbet her
Lyder stillingen som dit næste karrieretræk? Så søg stillingen ved at trykke på ansøgningsknappen. Stillingen besættes hurtigst muligt og kan søges, så længe den er online på trefor.dk.

YDERLIGERE INFO

Ansøgningsfrist: 30. august

Lokation: Kolding

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Afdelingsleder for anlægsafdelingen Karen Marie Lei på telefon: 30900031 eller kakr@trefor.dk.

Læs mere om Trefor her: Om os | TREFOR

Andet
Samtaler holdes i august hos Trefor, Kokbjerg 30, Kolding. Fra Trefor deltager vi i 1.samtale med leder og medarbejderrepræsentant, og i 2. samtale deltager HR tillige. Der gennemføres personlighedstest i forbindelse med ansættelse.
Hvis du har særlig interesse i et specielt fagområde, så er det fordelagtigt at angive det i ansøgning/CV.

DINE FORDELE
SOM MEDLEM I MF

STANDARDPLUS-PAKKEN

TEKSTANNONCE MED DOBBELT SYNLIGHED

Det får du:

• 4 ugers målrettet eksponering af din virksomhed og
jobannonce på Maskinmesterjob.dk.


• Synlighed over for 14.000 tekniske specialister
i Maskinmesterjobs nyhedsbrev.


• Opslag med din annonce på Maskinmesterjobs
Facebook og LinkedIn.


• En 1/2-sides annonce i fagmagasinet
Maskinmesteren.

PRIS
10.995 KR. (EKS. MOMS)

ANNONCEFORMATER

Vi modtager formater i: jpg. gif, png. maks 1,5 MB. Levering skal være til både desktop og mobil.

Desktop

1400 x 270 pixel

1400 x 450 pix

Mobile

1400 x 270 pixel

SÅDAN GØR DU

  1. Kontakt mediakonsulent Dorte Schlünzen på 7610 1146/dosc@stibo.com eller Maskinmestrenes Forening på 3336 4920/ maskinmesterjob@mmf.dk.

  2. Send materiale bestående af:
    Annonceteksten i et worddokument, virksomhedens kontaktinformation, afdeling, logo i høj opløsning, fakturainformation, fotos/video samt relevante brancher til opsætning af søgekriterier:
    Service/handel/rådgivni g, industri, energiforsyning/vand/renovation, skibsfart, offshore og bygge/anlæg.

  3. Materiale, som er modtaget inden kl. 12.00, bliver opsat senest kl. 9.00 næste dag.

  4. Din jobannonce er online indtil ansøgningsfristen eller 4 uger fra offentliggørelsen.