Technical Specialist til internationale
idriftsættelsesopgaver hos
Aalborg Energie Technik A/S

Er du en erfaren og dedikeret idriftsætter, der brænder for at arbejde med avancerede teknologier til vedvarende energiproduktion og bæredygtige løsninger på højt niveau? Så er du måske vores nye kollega i Technical Management i Aalborg Energie Technik A/S.

Vi søger en dygtig og kvalitetsbevidst teknisk specialist, der sætter en ære i at idriftsætte vores nye anlæg inden for fastsatte tidsramme og sikre at kunden er tryg og tilfreds ved modtagelsen.

Jobbet
Du bliver en del af vores Aftermarket afdeling i AET. I tæt samarbejde med dine kolleger i Technical Management vil du deltage i idriftsættelse af vores nye anlæg.

Som Technical Specialist vil dine opgaver omfatter bl.a.:

 • Afprøvning og idriftsættelse af kedel, fyringsanlæg samt tilhørende hjælpesystemer
 • Opfølgning af underleverandørers idriftsætningsaktiviteter
 • Optimere kedel anlæg mod høj performance og rådighed
 • Deltage i opretholdelse af kontakt til kunde og lokale myndigheder
 • Udarbejdelse af dokumentationsmateriale på kontoret i Aalborg


Du skal forvente, at jobbet indebærer i gennemsnit 200 rejsedage om året, primært i Europa. Rejsemønster er typisk 19 dage ude og 9 dage hjemme.

Det tekniske team hos AET tilbyder mange forskelligartede opgaver, hvorfor der periodevis også vil være opgaver relateret til garanti og service. Disse opgaver varetages primært med udgangspunkt fra hovedkontoret i Aalborg. Der vil i forbindelse med disse opgaver være servicebesøg og inspektioner på kørende anlæg. Rejseaktiviteten ifm serviceopgaver til typisk være af kortere varighed.

Opgavefordelingen mellem at idriftsætte anlæg og servicere anlæg bliver defineret af ordretilgangen, samt fælles aftaler.

Du refererer til Team Lead Technical Management.

Din profil
Du er uddannet maskinmester, ingeniør eller også har du en faglært baggrund som fx smed med flere års erfaring som montør. Det vigtigste for os er, at du har nogle års erfaring med energitekniske procesanlæg. Det er en fordel, hvis du har kendskab til DCS-systemer samt erfaring med programtilpasninger i moderne SRO-anlæg.

Du behersker engelsk i skrift og tale og har gerne kendskab til yderligere sprog.

Du opnår succes i stillingen ved at turde vise initiativ og være parat på nye udfordringer i hverdagen, da der indimellem vil være behov for at afvige fra planen. Du er robust, fremstår med autoritet og det falder dig naturligt at løse konflikter på stedet, når ikke tingene kører som planlagt. Du er kendt for at være loyal og er klar til at give en hånd med, hvor der er behov for det, så både du og dine kollegaer når de fastsatte mål.

Du skal kunne lide at arbejde selvstændigt og kunne bevare overblikket også i pressede situationer.

Din evne til at opbygge netværk og gode relationer både internt og eksternt er vigtig, da du får en del snitflader både i og uden for AET.

Du behersker engelsk og gerne tysk og er samtidig vant til at begå dig med forskellige IT-værktøjer og -systemer.

Din bopæl er ikke afgørende, da du bruger meget tid ude på vores anlæg.

Hvorfor AET?
Vi er ca. 130 kolleger, der hver dag arbejder tæt sammen om at gøre en forskel for vores kunder og for at understøtte en verden drevet udelukkende på bæredygtig energi. Den grønne omstilling er en integreret del af vores mission, hvor vi med hjælp fra vores teknologier reducerer drivhusgasserne.

Du får et spændende og udfordrende job i en global markedsleder inden for biomasseværker, hvor der er gode muligheder for faglig og personlig udvikling gennem spændende projekter. Du vil dagligt samarbejde med dedikerede og erfarne kollegaer.

Vi har en stærk strategi for vores fortsatte vækst inden for bæredygtig energi – vi kalder det WINNING TOGETHER.

Vi er gode til at hjælpe hinanden, og vi vægter medarbejdertrivsel højt. Vi har en værdibaseret og uformel kultur i en flad organisationsstruktur. Fagligheden er høj, og vi har fokus på et kommercielt mindset.

Du vil få mulighed for at præge og udvikle din stilling, hvor frihed under ansvar er en selvfølge for os.

Desuden tilbyder vi gode og ordnede ansættelsesforhold, der udover en attraktiv løn, som matcher dine kvalifikationer, også rummer bl.a. en god pensionsordning og sundhedsforsikring.

YDERLIGERE INFO

Ansøgningsfrist: 21. august

Lokation: Aalborg

Interessereret?
Har du spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakte Team Lead Technical Management Lars Byrialsen Larsen på tlf. 9632 8627

Vi opfordrer dig til at søge stillingen snarest, da vi behandler ansøgninger løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om Aalborg Energie Technik a/s
AET er en førende international ingeniør- og entreprenørvirksomhed, der leverer kraftværker, kraftvarmeværker og kedelanlæg i størrelsesområdet 25 – 170 MWt. Vores forretning omfatter projektering, indkøb, styring, opførelse og servicering af bæredygtige energianlæg.

Selskabet er velkonsolideret. Vi har eksisteret i mere end 25 år og har hovedsæde i Aalborg samt et mindre kontor i Krakow/Polen.

Skriv venligst i din ansøgning at du fandt jobbet på maskinmesterjob.dk.

DINE FORDELE
SOM MEDLEM I MF

STANDARDPLUS-PAKKEN

TEKSTANNONCE MED DOBBELT SYNLIGHED

Det får du:

• 4 ugers målrettet eksponering af din virksomhed og
jobannonce på Maskinmesterjob.dk.


• Synlighed over for 14.000 tekniske specialister
i Maskinmesterjobs nyhedsbrev.


• Opslag med din annonce på Maskinmesterjobs
Facebook og LinkedIn.


• En 1/2-sides annonce i fagmagasinet
Maskinmesteren.

PRIS
10.995 KR. (EKS. MOMS)

ANNONCEFORMATER

Vi modtager formater i: jpg. gif, png. maks 1,5 MB. Levering skal være til både desktop og mobil.

Desktop

1400 x 270 pixel

1400 x 450 pix

Mobile

1400 x 270 pixel

SÅDAN GØR DU

 1. Kontakt mediakonsulent Dorte Schlünzen på 7610 1146/dosc@stibo.com eller Maskinmestrenes Forening på 3336 4920/ maskinmesterjob@mmf.dk.

 2. Send materiale bestående af:
  Annonceteksten i et worddokument, virksomhedens kontaktinformation, afdeling, logo i høj opløsning, fakturainformation, fotos/video samt relevante brancher til opsætning af søgekriterier:
  Service/handel/rådgivni g, industri, energiforsyning/vand/renovation, skibsfart, offshore og bygge/anlæg.

 3. Materiale, som er modtaget inden kl. 12.00, bliver opsat senest kl. 9.00 næste dag.

 4. Din jobannonce er online indtil ansøgningsfristen eller 4 uger fra offentliggørelsen.