Teknisk fagspecialist til fjernvarme

Kan du beregne effektbehov på fjernvarmeanlæg og rådgive vores kunder om fjernvarme? Og brænder du for at være med til at sikre den grønne omstilling i Danmark? 

VEKS søger en fagspecialist, der kan rådgive vores kunder i Køge om grønne fjernvarmeløsninger. Trives du med kundedialog, og kan du beregne varmebehovet samt dimensionere stikledninger hos vores kunder? Så har vi en interessant stilling i vores organisation, Køge Fjernvarme, der arbejder med omstilling til bæredygtig, grøn fjernvarme.

Da der er tale om en nyoprettet stilling og en relativt ny afdeling, er der rigtig gode muligheder for at få indflydelse på dine opgaver og procedurer.

Vores opgave er klar og udfordringen betydelig. Inden for de næste fem år er vores mål, at 8.000 kunder i Køge tilbydes fjernvarme. Det er en anlægsopgave i milliardklassen og for at lykkes, skal vi blandt andet sørge for den allerbedste kundeservice og rådgivning til vores nye kunder.  

Gør en forskel
“Vi omsætter den grønne omstilling til virkelighed, når vi sørger for at forsyne nye kunder med grøn fjernvarme”.

Citat: Ulrik Dalgaard, teamleder

Ansvars- og arbejdsområder
Vi har brug for en fagspecialist, der sammen med de øvrige kolleger i Kunder & Rådgivning, varetager kontakten til potentielle, nye kunder. Du kan rådgive om deres varmebehov og dimensionere størrelsen på kundens stikledning samt fastlægge, hvilken fjernvarmeinstallation, som lige netop denne kunde har brug for. Din rådgivning vil primært være rettet mod erhvervskunder, men du skal også kunne varetage dialogen med privatkunder, herunder på mail. Du vil desuden indgå i den løbende administration af vores fjernvarmeløsninger, og du vil være ansvarlig for at definere de krav, som vi stiller til vores fjernvarmeinstallationer.

Du vil blive vores fagspecialist på brugerinstallationer med fagligt stærke kollegaer som sparringspartner. Vi arbejder alle med fjernvarmeløsninger til vores kunder – og vil gerne spille hinanden bedre.

Blandt dine opgaver er at

 • beregne dimensioner på stikledninger samt anlægsstørrelse ud fra forbrug
 • afdække vores kunders behov for fjernvarmeløsninger
 • komme med forslag til, hvordan vi konkret kan imødekomme kundernes behov
 • bidrage med forslag til forbedringer – både når det gælder vores arbejdsgange og tekniske løsninger.


Du kommer til at være en del af Køge Fjernvarme, som har adresse på Værftsvej 2 på Køge Havn.

Din profil
Du har først og fremmest en uddannelses- og erfaringsmæssig baggrund, der gør, at du kan vurdere varmebehov hos vores kunder og udarbejde forslag til kundeinstallationer. Du har en professionel tilgang til kundeservice, og udover den tekniske løsning er du lige så optaget af, hvordan du og dine kolleger kan give den allerbedste kundeservice. Hver dag!

Som person er du i stand til at arbejde selvstændigt, engageret og ansvarsbevidst – og med godt humør.

Du kan hurtigt danne dig et overblik over dine sager, og du arbejder struktureret og metodisk.

Du skal kunne skabe og vedligeholde gode samarbejdsrelationer til både kolleger og samarbejdspartnere.

Du har et stærkt drive, der gør, at du kommer i mål. Det er naturligt for dig at indgå i et godt team-samarbejde, hvor alle bidrager med viden og løsninger. Du planlægger og styrer effektivt din tid og ressourcer med respekt for kunder og de kollegaer, der er involveret.

Blandt dine kvalifikationer er, at du

 • ikke nødvendigvis har én bestemt uddannelse, men du kan fx være ingeniør, maskinmester eller erfaren VVS-installatør. Du har kendskab til større fjernvarmeinstallationer
 • er vant til skriftlig og telefonisk korrespondance med kunder og samarbejdspartnere
 • har både en praktisk og teoretisk tilgang til problemløsning
 • formentlig har erfaring og er fortrolig med projektarbejde og med principperne i projektorganisering. Ellers hjælper vi dig med at tilegne dig den viden!
 • gerne må have erfaring med kundekontakt og kundeservice
 • mestrer Excel og øvrige Office programmer.


Nyuddannede skal ikke holde sig tilbage med at søge. Vi repræsenterer en stor spredning i alder og erfaring, og vi prioriterer alle gensidig, faglig sparring og at gøre hinanden klogere!

YDERLIGERE INFO

VEKS er en fleksibel arbejdsplads
Faglig udvikling og efteruddannelse krydres i VEKS med sundhedsforsikring, frokost- og massageordning. I VEKS er et fleksibelt arbejdsliv ikke bare ord! Vi har flekstid og mulighed for hjemmearbejde i en vis udstrækning. Du bestemmer selv, men mange af os vælger at gå tidligt hjem om fredagen!

Arbejdstiden er 37 timer ugentligt inkl. frokost. Lønnen forhandles med udgangspunkt i din uddannelsesmæssige baggrund, erfaring og relevant overenskomst.

Du er velkommen til at høre nærmere om stillingen hos teamleder Ulrik Dalgaard på tlf. 43 30 26 51 / uda@veks.dk

Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt, så mulige kandidater indkaldes løbende til samtale.

Ansøgningsfristen er den 19. august 2024 kl. 12. Du ansøger stillingen via VEKS’ ansøgningsformular nederst på denne side.

Læs mere og se film:

https://www.veks.dk/#/om-veks/fjernvarme-i-hovedstadsomraadet/fjernvarmeselskaber/veks

VEKS er et miljøcertificeret transmissionsselskab for fjernvarme. Rørsystemet overfører kraftvarme og overskudsvarme fra affaldsforbrænding til 20 lokale fjernvarmeselskaber, der dækker 170.000 husstandes varmeforbrug. 

I disse år udvider VEKS fjernvarmeforsyningen blandt andet i Køge, hvor selskabet ejer og driver Køge Kraftvarmeværk samt Tranegilde og Køge Fjernvarme.

VEKS er et non-profit selskab, hvis værdigrundlag bygger på åbenhed, ansvarlighed, respekt og energi.

VEKS er et interessentskab mellem 12 kommuner på Vestegnen: Albertslund, Brøndby, Glostrup, Greve, Hvidovre, Høje- Taastrup, Ishøj, Køge, Roskilde, Rødovre, Solrød og Vallensbæk. VEKS har 130 medarbejdere.

www.veks.dk
www.varmelast.dk
www.koegefjernvarme.dk
www.tranegildefjernvarme.dk

VEKS anser mangfoldighed som en styrke og ønsker at fremme ligestilling. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, handicap, hudfarve, nationalitet, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

VEKS
Fabriksparken 58A, 2600 Glostrup
www.veks.dk 
veks@veks.dk
T: 43 66 03 66

DINE FORDELE
SOM MEDLEM I MF

STANDARDPLUS-PAKKEN

TEKSTANNONCE MED DOBBELT SYNLIGHED

Det får du:

• 4 ugers målrettet eksponering af din virksomhed og
jobannonce på Maskinmesterjob.dk.


• Synlighed over for 14.000 tekniske specialister
i Maskinmesterjobs nyhedsbrev.


• Opslag med din annonce på Maskinmesterjobs
Facebook og LinkedIn.


• En 1/2-sides annonce i fagmagasinet
Maskinmesteren.

PRIS
10.995 KR. (EKS. MOMS)

ANNONCEFORMATER

Vi modtager formater i: jpg. gif, png. maks 1,5 MB. Levering skal være til både desktop og mobil.

Desktop

1400 x 270 pixel

1400 x 450 pix

Mobile

1400 x 270 pixel

SÅDAN GØR DU

 1. Kontakt mediakonsulent Dorte Schlünzen på 7610 1146/dosc@stibo.com eller Maskinmestrenes Forening på 3336 4920/ maskinmesterjob@mmf.dk.

 2. Send materiale bestående af:
  Annonceteksten i et worddokument, virksomhedens kontaktinformation, afdeling, logo i høj opløsning, fakturainformation, fotos/video samt relevante brancher til opsætning af søgekriterier:
  Service/handel/rådgivni g, industri, energiforsyning/vand/renovation, skibsfart, offshore og bygge/anlæg.

 3. Materiale, som er modtaget inden kl. 12.00, bliver opsat senest kl. 9.00 næste dag.

 4. Din jobannonce er online indtil ansøgningsfristen eller 4 uger fra offentliggørelsen.