Underviser søges til kurser
inden for damp/kedelpasser

Leder du efter nye udfordringer og fantastiske kolleger 
– og har du lyst til at blive en del af Mercantecs nye, samlede VVS-, klima- og damp-team? 

Mercantecs dygtige underviser på damp-området, Jørgen, overvejer at gå på pension inden for et års tid, og vi søger derfor en kollega, som vil samle stafetten op. Du behøver ikke vide alt om faget. Det vigtigste er, at du har en bred basisviden og praktisk erfaring med kedler. Du er nysgerrig af natur og har lyst til at lære mere om dit fag både ved at følge Jørgen og via relevante kurser og efteruddannelse. Du kan se mere om, hvilke kurser vi pt udbyder her 

Vi er netop ved at lægge sidste hånd på vores nye bygninger, som skal rumme uddannelser og kurser inden for VVS, ventilation og damp. Der er allerede fuld fart på VVS-energispecialist uddannelsen, og vi er netop ved at indrette de lokaler, hvor vi vil tilbyde kurser inden for klimateknik/ventilation og damp/kedelpasser. Du bliver med andre ord en del af et fagligt stærkt team i nogle spændende, nye lokaler.

Hvis du synes, det lyder spændende – og hvis du har erfaring og interesse inden for kedler/damp – så brug 2 minutter på at læse mere herunder eller ring til uddannelsesleder Mette Gaml-Sørensen og få en snak.

Hvem er du?
En stor del af jobbet som underviser handler om relationer, og det er derfor vigtigt, at du oprigtigt har lyst til at arbejde med mennesker. Kursisterne kommer med en positiv indstilling og lyst til at lære, og sammen skaber I et fagligt fællesskab, hvor du både giver og modtager viden og læring. Dit engagement og din faglige viden sikrer, at kursisterne går herfra med ny viden, som ruster dem til en branche i stor udvikling.

Rent formelt forestiller vi os, at du

 • Har bred praktisk erfaring med damp/kedler
 • Har en uddannelse som fx maskinmester, skibsmaskinist eller anden relevant håndværksmæssig uddannelse. Du har muligvis allerede kedelpassercertifikat
 • Er udadvendt og kommunikerende
 • Kan arbejde selvstændigt og selv strukturere din dag og din undervisning


Det er naturligvis en fordel, hvis du allerede har erfaring med at undervise eller på anden vis oplære andre i faget, men det er ikke et krav. Hvis bare du har interessen, skal vi nok hjælpe dig godt i gang. 

Hos os får du
Et job, hvor du har mulighed for at fordybe dig i dit eget fagområde og samtidig være en del af det faglige team i VVS-afdelingen. Her får du sparring og gode råd om fx undervisning og pædagogik. Vi sætter pris på et bredt fagligt og tværfagligt samarbejde, og vi arbejder kontinuerligt med at udnytte vores faglige og pædagogiske viden på tværs af skolens mange uddannelsesretninger. 

På det mere praktiske plan får du:

 • Stor indflydelse på din egen hverdag og på tilrettelæggelsen af din undervisning
 • God balance mellem arbejdsliv og fritidsliv
 • Gode muligheder for faglig og pædagogisk udvikling /læring


Yderligere oplysninger
Har du lyst til at høre mere om stillingen, og om hvordan det er at være underviser på Mercantec, så ring gerne til uddannelsesleder Mette Gaml-Sørensen på 2090 0484.  

Der er tale om en fast stilling på fuld tid. Du bliver ansat på tjenestemandslignende vilkår i henhold til aftale mellem Finansministeriet og Uddannelsesforbundet. Der er en attraktiv pensionsordning på 18% og mulighed for at forhandle individuelle løntillæg.

YDERLIGERE INFO

Tiltrædelse pr. 1. august 2024 eller efter nærmere aftale. 

Ansøgningsfristen er den 14. juni 2024, og vi forventer at holde samtaler umiddelbart herefter.

Kontakt os
Mette Elisabeth Gaml-Sørensen, Uddannelsesleder,
2090 0484 / meso@mercantec.dk

Vi har fokus på at være en mangfoldig arbejdsplads og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset personlig baggrund. Du kan se mere om Mercantec som arbejdsplads her. Vi ser frem til at høre fra dig.

DINE FORDELE
SOM MEDLEM I MF

STANDARDPLUS-PAKKEN

TEKSTANNONCE MED DOBBELT SYNLIGHED

Det får du:

• 4 ugers målrettet eksponering af din virksomhed og
jobannonce på Maskinmesterjob.dk.


• Synlighed over for 14.000 tekniske specialister
i Maskinmesterjobs nyhedsbrev.


• Opslag med din annonce på Maskinmesterjobs
Facebook og LinkedIn.


• En 1/2-sides annonce i fagmagasinet
Maskinmesteren.

PRIS
10.995 KR. (EKS. MOMS)

ANNONCEFORMATER

Vi modtager formater i: jpg. gif, png. maks 1,5 MB. Levering skal være til både desktop og mobil.

Desktop

1400 x 270 pixel

1400 x 450 pix

Mobile

1400 x 270 pixel

SÅDAN GØR DU

 1. Kontakt mediakonsulent Dorte Schlünzen på 7610 1146/dosc@stibo.com eller Maskinmestrenes Forening på 3336 4920/ maskinmesterjob@mmf.dk.

 2. Send materiale bestående af:
  Annonceteksten i et worddokument, virksomhedens kontaktinformation, afdeling, logo i høj opløsning, fakturainformation, fotos/video samt relevante brancher til opsætning af søgekriterier:
  Service/handel/rådgivni g, industri, energiforsyning/vand/renovation, skibsfart, offshore og bygge/anlæg.

 3. Materiale, som er modtaget inden kl. 12.00, bliver opsat senest kl. 9.00 næste dag.

 4. Din jobannonce er online indtil ansøgningsfristen eller 4 uger fra offentliggørelsen.