Kontakt os direkte og få personlig rådgivning

Tlf.: +45 3336 4920
Mail: mf@mmf.dkFind svar på spørgsmål

Kredse og netværk

Kredsene er dit regionale netværk

Kredsene bruges til dialog med kolleger i lokalområdet. Kredsene i Maskinmestrenes Forening afholder hvert år omkring 50 arrangementer, hvor kolleger mødes for at netværke og få ny viden.

Maskinmestrenes Forening har 20 kredse, herunder en kreds i Singapore og en kreds i Grønland. Foreningen gennemfører typisk to til fire arrangementer om året i hver kreds. Deltagerlisten er stort set altid fyldt op, uanset om der er tale om medlemsmøder, foredrag, virksomhedsbesøg eller forskellige ture med fagligt indhold.

Kredsene har fokus på viden- og erfaringsudveksling – særligt med fokus på arbejdslivets udfordringer med at udvikle produktiviteten i de danske virksomheder og rederier via ledelse og teknologi.

Du er tilknyttet en kreds i Maskinmestrenes Forening efter din bopæl, men du må gerne deltage i andre kredses aktiviteter og arrangementer.

Faglige netværk

Som medlem har du også adgang til en række faglige netværk, hvor du kan møde inspirerende kolleger, komme på virksomhedsbesøg og få den nyeste viden. Du skal aktivt tilmelde dig de faglige netværk, og derefter får du løbende invitationer til arrangementerne.

Se mere under 'Netværk'

For mere information om alle Maskinmestrenes Forenings aktiviteter se under 'Kurser og aktiviteter'.

 Kredse og netværk - Maskinmestrenes forening

Kontakt ikon - Maskinmestrenes Forening

Tlf.: +45 3336 4920

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.