Kontakt os direkte og få personlig rådgivning

Tlf.: +45 3336 4920
Mail: mf@mmf.dkFind svar på spørgsmål

Netværk

Stærke faglige netværk sikrer vidensdeling

Bliv inspireret, styrk fagligheden og del værdiskabende viden i Maskinmestrenes Forenings netværk.

Der er 13 forskellige faglige netværk i Maskinmestrenes Forening, og her kan du møde kolleger, der er beskæftiget inden for samme områder og brancher. Temaerne i de forskellige netværk bestemmes af deltagerne selv. Netværkene bidrager desuden med artikler til fagmagasinet Maskinmesteren.

De specialiserede og tekniske netværk som eksempelvis Energi og HSEQ, El-teknik, Facilites Management, Hydraulik, Automation, Asset Management, Drift og Standarder, Skibsteknik samt Køle- og Varmepumpeteknik henvender sig til maskinmestre, der arbejder inden for disse fagområder. De tværfaglige og organisatoriske netværk Salg & Marketing, Ledelse, Karriereudvikling, Ocean Plastic og Materialer samt Motion er relevante for alle uanset branche.

Er du interesseret i at vide mere om de forskellige netværk, eller ønsker du at tilmelde dig et af de 13 netværk, kan du kontakte sekretariatet på tlf. 3336 4920 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Kontakt ikon - Maskinmestrenes Forening

Tlf.: +45 3336 4920

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.