Kontakt os direkte og få personlig rådgivning

Tlf.: +45 3336 4920
Mail: mf@mmf.dkFind svar på spørgsmål

Facilities Management

Facilities Management henvender sig til maskinmestre med interesse for rentabilitet i bygningsdrift, det vil sige det sekundære produktionsapparat, for at understøtte og forbedre den primære aktivitet, der skal foregå i bygningerne.

Netværket beskæftiger sig især med processer og metoder, merværdi ved benchmarking samt viden om for mennesker, bygninger med brugsværdi og ejendomme samt infrastruktur.

Deltagerne er typisk drifts- eller vedligeholdsansvarlige med arbejdsfunktioner som facility manager, vedligeholdsledere, tekniske chefer, driftsmestre og maskinmestre.

Blandt hovedemnerne er følgende:

  • Processer og metoder inden for alle former for facility management.
  • Merværdi ved benchmarking – brug af nøgletal, herunder best practice.
  • Bæredygtighed – økonomisk, socialt og miljømæssigt.
  • Standarder og litteratur.

Møderne er tilrettelagt som virksomhedsbesøg eller foredrag med det overordnede formål at udveksle erfaringer med udgangspunkt i for eksempel problemløsning, succeshistorier og de mindre succesfulde historier. Deltagerne fungerer som hinandens eksperter og rådgivere og benytter sig blandt andet af ’den varme stol’, hvor en deltager kan vælge at få diskuteret et aktuelt emne og at få evalueret en strategi, inden den tages i anvendelse eller præsenteres for ledelsen.

Hvis du er interesseret i at høre mere, eller hvis du ønsker at tilmelde dig netværket, kan du kontakte netværkskoordinator John Buhl Lund på tlf.: 7195 8059 eller e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Tilmelding til netværket kan desuden ske via Maskinmestrenes Forening på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

 

Kommende aktiviteter

20 August 2020
Tema-møde om Technical Facilities Management
Netværksmøde
Arrangør: Facilities Management Netværk
DTU, Bygning 303A
Bygninger der fungerer – Bygning 310, den nye forsknings- og laboratoriebygning på 9.500 m2, blev allerede fra...
Læs mere

Kontakt ikon - Maskinmestrenes Forening

Tlf.: +45 3336 4920

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.