Skip to content

FIND DIT NÆSTE JOB HER

MASKINMESTERJOB.DK

Gå på opdagelse blandt vores udvalgte stillinger nedenfor!

Vil du annoncere? Se vores fleksible muligheder her.

PROJEKTLEDER
Ringsted

Som projektleder i ZBC Ejendomme, der er ZBC’s tværgående ejendoms- og facility-organisation, vil du stå for udviklings- og driftsprojekter, der understøtter uddannelserne og skolens vækst bedst muligt.

Læs mere her

SALGSINGENIØR TIL SMØRESYSTEMVER
Ishøj

Til et spændende job hos Masytec A/S søger vi en salgsingeniør til salg af smøresystemer. Kundebasen består af et meget bredt udvalg inden for alle brancher med applikationer, hvor der er behov for smøring.

Læs mere her

GLOBAL KEY ACCOUNT MANAGER
Helsinge

Er du vant til at håndtere B2B-salg gennem et forhandlernet sideløbende med OEM-salg? Har du teknisk forståelse, og kan du åbne døre til nye kunder? Trives du med international rejseaktivitet? Så er det dig, vi leder efter.

Læs mere her

VEDLIGEHOLDSCHEF
Avedøre

Har du lyst til at stå for den daglige ledelse af Vedligeholdsafdelingen med 7 kompetente medarbejdere? Det er et selvstændigt job med stor frihed som en del af ledergruppen.

Læs mere her

PROJEKTINGENIØR
Skanderborg

Silhorko-Eurowater A/S behandler vand. Vand, som vi alle bruger i vores dagligdag. Vand, som indgår i ingredienser til forædling af fødevarer. Vand, der bruges i drikkevarer, i laboratorier, i rengøringsprodukter. Vand, som anvendes til fremstilling af damp. Vi kan ikke leve uden vand, og det skal være rent. Er rent vand din fremtid?

Læs mere her

PROJEKTLEDER
Glostrup

Vil du styre indkøb og installering af varmepumper, der udnytter spildvarmen i vores fjernvarmesystem? Og vil du være med til at bidrage til den grønne omstilling på en arbejdsplads, der har som mål at have 100% klimaneutral varmeforsyning i 2030? Så læs med her.

Læs mere her

TEKNISK LEDER
Hobro, Aalborg, Nyk. Mors

Vil du være med til at lede teamet af teknikere i vores tre afdelinger i Hobro, Aalborg og Nyk. Mors? Vi har nytænkt det tekniske set-up og det bliver din opgave sammen med teamet, der udover dig består af 6 vedligeholdelsesteknikere og 1 automatikteknikerlærling,
at lede dette.

Læs mere her

PTA-INGENIØR

Kunne du tænke dig at arbejde i en veletableret virksomhed og ønsker du nye udfordringer i et job med ansvar og indflydelse. Så har du muligheden for at få et spændende job som PTA-ingeniør med fokus på HSE hos Meneta Danmark ApS

Læs mere her

SUPERINTENDENT ENGINEER

Do you want to travel on foreign harbors as our new two-stroke engine expert? MAN Energy Solutions is leading the world on diesel and gas engine technology, knowledge and maintenance. As our new colleague, you will become a part of a team of experienced colleagues providing the best service to our customers. 

Læs mere her

RÅDGIVNINGSKONSULENT
Kolding

Kan du rådgive vores kunder om sikkerhed og CE-mærkning?

Vi skaber stillingen til dig. Kan du Maskindirektivet, sikre styresystemer, robotstandarder, ATEX og eksplosionssikring, trykudstyr eller har du et ønske om at blive meget kompetent på de områder, så er Maskinsikkerhed ApS det rette sted for dig.

Læs mere her

SERVICE AREA MANAGER- CENTRAL EUROPE 
Odense

Har du ambitioner om at arbejde i en international virksomhed, der udvikler avancerede løsninger til de store spillere i bl.a. fødevareindustrien? Så er du måske den nye medarbejder, som vi ønsker at byde velkommen hos Jorgensen Engineering.

Læs mere her

MASKINMESTER
Hvidovre

Har du en bred teknisk indsigt? Og vil du være med til at sørge for, at Toms-fabrikken kører som smurt? Her får du en hverdag med tæt samarbejde med gode kolleger, hvor du bruger din tekniske ekspertise til at løse mange forskellige typer opgaver.

Læs mere her

OPERATØR
Halsskov

Sund & Bælt søger en stabil medarbejder, der har erfaring med tekniske anlæg og overvågning heraf. Du skal indgå i den døgnbemandede vagtfunktion, som overvåger de tekniske anlæg og vejtrafikken på Storebælt og Øresund Landanlæg.

Læs mere her

FAGLÆRER
Viborg

Holder du af at se mennesker udvikle sig?
Kan du lide at hjælpe din virksomheds lærlinge med at lære automatik-faget?
Så er det måske nu din indre faglærer skal slippes løs…

Læs mere her

DRIFTSVAGT
Esbjerg

Vi er fortsat Danmarks andet største elforsyningsselskab, og ønsker at fastholde og udvikle vores position som et af landets mest effektive netselskaber. Vi søger en driftsvagt, der har lysten til at være med på rejsen, og ikke mindst vil tage medansvaret for driften og udviklingen i vores nye kontrolrum i Esbjerg.

Læs mere her

PROJECT MANAGER
Søborg/Vipperød

Vi forfølger vores vækststrategi og søger endnu en dygtig Project Manager, der dokumenteret har erfaring med at kunne lede større komplekse byggeprocesser.

Læs mere her

SOLUTION MANAGER
Skive 

Som Solution Manager vil du blive en del af vores Marine Solution team, der har det primære formål at udvikle kundetilpassede løsninger inden for energistyring til Marine & Offshore markedet.

Læs mere her

TEKNISK LEDER
Hørsholm 

Hørsholm Kommune søger en teknisk leder med baggrund som maskinmester, ingeniør, installatør eller lignende til Hørsholm Idrætspark.

Læs mere her

NNE

MARINE/JUNIOR ENGINEER
Kalundborg

Does the idea of designing and implementing the process plants excite you? Then this might be something for you.

Read more here

NNE

EXPERIENCED INSTRUMENTATION ENGINEER
Kalundborg

If you have the passion for solving complex problems, then we have an exciting and challenging project portfolio for you – in fact, we solve up to 1500 large and small projects a year.

Read more here

NNE

MASKININGENIØR
Virum

Vil du være med til at bygge fremtidens fabrikker inden for farma og biotech, og samtidig være en del af vores dedikeret og faglig stærke projektorganisation? Hvis ja, er du måske den helt rette vi søger til at styrke vores team!

Læs mere her

NNE

ERFARNE MASKINMESTRE
Kalundborg

Vil du være med til at bygge fremtidens fabrikker inden for farma og biotech i en dedikeret og faglig stærk projektorganisation? Hvis ja, er du måske den helt rette, vi søger til at styrke vores team!

Læs mere her

LEDNINGSMESTER
Greve

Er du uddannet maskinmester eller ingeniør med projektledererfaring? Vil du arbejde med mange forskellige opgaver, som sikrer forsyningen til vores fjernvarmekunder. Så har vi måske jobbet til dig!

Læs mere her

PROJEKTLEDER
København

Vil du være med til at gøre en forskel og komme helt tæt på udviklingen af Københavns nye bydele?
Vil du være en del et hold holdet, hvor vi arbejder med høj faglighed og professionelt, mens vi udvikler bæredygtige og sammenhængende bykvarterer?


Læs mere her

Need Help?

I’m Here To Assist You job1

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.