Skip to content

FIND DIT NÆSTE JOB HER

MASKINMESTERJOB.DK

Gå på opdagelse blandt vores udvalgte stillinger nedenfor!

TECHNICAL SUPERINTENDENT
København

Do you like a challenge and do you have a strong desire for continuous learning? Do you enjoy working in a dynamic and multi-cultural environment? If your answer is “Yes” then we have the perfect opportunity for you!

Read more.

MASKINMESTER TIL TEKNISK KOMPLEKSE PROJEKTER 
Valby

Har du erfaring med teknisk komplekse projekter og kendskab til rådgiver- eller entreprenørbranchen?

Som maskinmester vil du hos os stå for at sikre, at kvaliteten er i top i byggerier, så de ikke bliver afleveret med fejl og mangler.

Læs mere her.

TECHNICAL SUPERINTENDENT
Middelfart

Uni-Tankers offers an exciting and attractive position in an ambitious international environment where all employees strive for the common goal. The culture is characterized by an informal and open-minded atmosphere and a high level of dedication and trustworthiness.

Læs mere her.

PROJEKTLEDER
Kolding

Vi har brug for dig, der vil hjælpe os med at løfte TREFOR ind fremtiden, hvor klimaforandringer, ressourceudnyttelse, globalisering, urbanisering, teknologi og digitalisering er kodeordene for at sikre fremtidens velfærd.

Læs mere her.

OPERATING MANAGER
Nyborg

I forbindelse med at en af vores dygtige vagtmestre har fået andet arbejde internt, søger vi nu en vagtmester (Operating Manager) til daglig drift af vores forbrændingsanlæg og røggasrensning, samt daglig ledelse af vagtholdet.

Læs mere her.

VAGTLEDER
Odense

Vil du arbejde med komplekse kedelanlæg? Er driften fra et af Danmarks nyeste og mest topmoderne kontrolrum lige dig? Og har du lysten og evnerne til at arbejde med vagtledelse?

Læs mere her.

SITEMANAGER
København K

Drømmer du om at arbejde med driften af stort og ikonisk byggeri? Og er du god til at opbygge og vedligeholde relationer? Hvis svaret er ja, så læs endelig videre, for vi har muligvis det perfekte job til dig.

Læs mere her.

PROJEKTLEDER
Ringsted

Ringsted Forsyning A/S står for forsyningsområderne vand, varme og spildevand til borgerne i Ringsted Kommune. Vi søger en engageret og dygtig projektleder til fjernvarmeforsyning med vægt på ledningsarbejde.

Læs mere her.

OPERATIONS ENGINEER
Sønderborg

Stillingen er en unik mulighed for at blive en del af en dynamisk, international energikoncern i kraftig vækst. Better Energy er en ledende virksomhed inden for solenergi, som udvikler, financierer, bygger og driver solcelleparker og sælger grøn energi.

Læs mere her.

TEKNISK INGENIØR
Odense, København, Esbjerg

Lige nu søger All‐Energy en eller flere teknikere til spændene og udfordrende stillinger med masser af muligheder for udvikling samt varierende arbejde!

Læs mere her.

FACILITY TEAM LEADER
Brande

Kunne du tænke dig at skabe rammerne for BESTSELLERs bygninger og tekniske anlæg, og er du samtidig udadvendt og koordineringsstærk? Så er det måske dig der skal være med til at sikre det høje vedligeholdelsesniveau på vores lokationer.

Læs mere her.

OUH

FUNKTIONSLEDER
Odense

Bygningsdrift og -service (BDS) søger snarest muligt en Funktionsleder, der får det faglige og personalemæssige ansvar for 21 dygtige medarbejdere ansat på vores Maskinværksted i Odense.

Læs mere her.

CTS-PROJEKTLEDER
Ballerup

Vores energisystem ændrer sig hurtigt! De enkelte energikilders roller og alternativer til elproduktion ændrer sig, fuldstændig ligesom den måde, hvorpå elektricitet overføres og distribueres. Energiproduktion bliver mere og mere decentraliseret, hvilket betyder, at beslutninger vedrørende styring og kontrol af elnettet bliver mere og mere komplekse. 

Læs mere her.

TECHNICAL SALES SUPPORT
Næstved

Har du mod til at udfordre vores nuværende og potentielle kunder med gode løsninger og til at stille spørgsmålstegn ved vores nuværende interne processer? Har du indsigt, så du kan være en kompetent teknisk sparringspartner? Er du dedikeret – og ikke slipper bolden af syne før den er i mål?

Læs mere her.

LEDENDE MASKINMESTER
København N

Er du ingeniør eller maskinmester og ønsker du at have ansvaret for den bygningsmæssige drift af vores teknisk tunge område i Niels Bohr Bygningen på Nørre Campus, så er denne stilling noget for dig.

Læs mere her.

MASKINMESTER TIL HSE & CONTROL OF WORK
Esbjerg

Med hjælp fra din baggrund og erfaring vil du sammen med vores control of work team hjælpe vores kunder med udarbejdelse af multidisciplinære arbejdstilladelser (Permit to Work), risikovurder planlagt installationsarbejde (TRA) samt udføre operationelle risikovurderinger ifm. planlagt installations- og vedligeholdelsesarbejde i olie og gas branchen.

Læs mere her.

OPERATIONEL MASKINMESTER
Esbjerg

Vi har brug for dig til onshore udarbejdelse af completion management, operationsvejledninger, idriftsætningsprocedurer samt koordinering af konstruktionstests for elektriske og mekaniske installationer til olie og gas-branchen.

Læs mere her.

VEDLIGEHOLDSMESTER
Sønder Felding

Med reference til vedligeholdschefen, og i samarbejde med de øvrige medarbejdere i afdelingen, skal du arbejde selvstændigt med specifikke problematikker og optimeringsløsninger på produktionsanlægget.

Lyder det som noget for dig?

Læs mere her.

Inden for skibsfart, industri, energiforsyning, vand og renovation, bygge og anlæg samt salg, service og rådgivning.

Need Help?

I’m Here To Assist You job1

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.