Skip to content

FIND DIT NÆSTE JOB HER

MASKINMESTERJOB.DK

Gå på opdagelse blandt vores udvalgte stillinger nedenfor!

Vil du annoncere? Se vores fleksible muligheder her.

MASKINMESTER/INGENIØR
Værløse

Kan du rådgive vores kunder om sikkerhed og CE-mærkning? Vi er Danmarks stærkeste hold inden for CE-mærkning og ATEX. Vores opgaveportefølje vokser og vi mangler 2 fagligt stærke profiler i Værløse.

Læs mere her

UNDERVISERE
Fredericia

Motiveres du af at formidle og lære fra dig?

Fredericia Maskinmesterskole søger nye undervisere til maskinmesteruddannelsen med ansættelse senest pr. 1. august.    

Læs mere her

LEDER TIL EL OG SRO
Ejby

Kan du gå forrest, og har du evnerne til at udvikle både mennesker og systemer? Tager du teten, når drift og processer skal optimeres, og brænder du for at arbejde på Danmarks største affalds energi anlæg? Så er du måske vores nye kollega i Drift og Produktion.

Læs mere her

MEDARBEJDER TIL HARDWARE-SYSTEMER
København SV

Vil du gerne bidrage til fremtidens grønne omstilling? Kunne du tænke dig at arbejde i et team, der er med til at få verdens mest kraftfulde forbrændingsmotorer til at yde deres bedste? Så læs videre her – måske har vi lige det job du søger…

Læs mere her

SENIOR HSE SPECIALIST
Kgs. Lyngby

Er du en teknisk funderet arbejdsmiljøspecialist – og har du erfaring med både tekniske og kemiske arbejdsmiljøperspektiver –  samt altid parat til at gribe og tackle nye udfordringer – så kom og bliv vores nye kollega i Topsøe Ravnholm, Lyngby

Læs mere her

ABA INSPEKTØR
Hvidovre

Da vi oplever stor vækst, skal vi snarest muligt ansætte to inspektører i en spændende og udfordrende stilling i Inspektionsafdelingen tilknyttet DBI’s kontor i Hvidovre.

Læs mere her

ELEKTRIKER/ELEKTROTEKNIKER
Vojens

Har du lyst til at bringe dine tekniske færdigheder i spil og være med til at sikre en optimal og  kontinuerlig drift på vores produktionsmaskiner og installationer? Pharma Nord i Vojens søger en alsidig elektriker eller elektrotekniker til at hjælpe vores voksende tekniske afdeling, hvor vi i tæt samarbejde opbygger stabile forsyninger og styringer. 

Læs mere her

FINMEKANIKERE
Vojens

Til at styrke vores tekniske afdeling søger vi dygtige finmekanikere, der primært skal være med til at lave forebyggende vedligehold på vores mekaniske produktionsudstyr.  Vores nye medarbejdere kommer til at være en del af en travl afdeling med engagerede kollegaer og mange muligheder for faglig sparring.

Læs mere her

VVS’ER
Vojens

Pharma Nords tekniske afdeling i Vojens har travlt og søger en ny medarbejder, der skal hjælpe med diverse vedligeholdelsesopgaver ifm. fabrikkens varme- og ventilationsanlæg.

Læs mere her

SITE MANAGER
Brande

Hos CBRE søger vi en dygtig Site Manager, der med stort drive og målrettethed, kan tage ansvar for den tekniske drift hos en af vore kunder i Brande.

Læs mere her

INSPEKTØR
Hvidovre

DBI søger inspektør til automatiske sprinkleranlæg – Hvidovre.
Vi søger snarest en medarbejder til inspektion af automatiske sprinkler anlæg (AVS). 
 

MASKINMESTER/INGENIØR
Frederiksberg

Hvis du har passionen for at løse komplekse problemstillinger relateret til bygningsdrift, så har vi en spændende og udfordrende opgaveportefølje til dig. Så kan du lide variation i dit arbejde, og er du hjælpsom af natur, så kommer du til at passe godt ind i vores team.
 

 

MASKINCHEFAFLØSER
Samsø

Samsø Rederi, der besejler ruten Sælvig – Hou med færgen PRINSESSE ISABELLA søger en maskinchef til afløsning i sommermånederne, 3-4 måneder på fuld tid.
 

SPECIALIST INDENFOR SKIBSTEKNOLOGI
Ballerup

Til skibsteknologisektion i Forsvarsministeriet, Materiel- og Indkøbsstyrelsen søger vi en teknisk specialist indenfor skibsteknologi, gerne med ingeniør- eller anden teknisk og maritim baggrund, civil som militær.
 

Need Help?

I’m Here To Assist You job1

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.