Skip to content

FIND DIT NÆSTE JOB HER

MASKINMESTERJOB.DK

Gå på opdagelse blandt vores udvalgte stillinger nedenfor!

Vil du annoncere? Se vores fleksible muligheder her.

SITE MANAGER
Brande

Hos CBRE søger vi en dygtig Site Manager, der med stort drive og målrettethed, kan tage ansvar for den tekniske drift hos en af vore kunder i Brande.

Læs mere her

CTS-TEKNIKER
Ballerup

Vi søger dig, der har solid erfaring som CTS-tekniker og som kan din CTS-programmering. Du brænder for opgaver inden for bygningsautomation og har desuden erfaring med digitale løsninger, programmering og god indsigt i bygningsfunktioner.
 

SERVCELEDER
Vejle

GasDetect søger en ansvarsbevidst serviceleder til dansk gasdetektering-ekspert. Kan du tage ansvar for at sikre kompetent service hver eneste gang? Så læs videre her!
 

PROJEKTLEDER
Vejle

Kan du lede projekter fra både den bærbare på kontoret og ved installation ude ved kunden? Er du på udkig efter et sted at brilliere med dine tekniske færdigheder og kreative løsningsforslag? Så er det dig, vi skal bruge!
 

ADJUNKTER/LEKTORER
Svendborg

På SIMAC er du med til at uddanne fremtidens ledere til Det Blå Danmark. Det er her den nyeste maritime viden skabes og formidles. Du er med til at sikre, at fremtidens maskinmestre, skibsofficerer og skibsførere får de bedste kvalifikationer med sig ud i verden, fra deres uddannelse på SIMAC.
 

DRIFT- OG VEDLIGEHOLDELSESCHEF
Søborg

Vil det motivere dig at videreopbygge vores O&M Execution i Danmark? Brænder du for den grønne omstilling? Så er du vores nye kollega.
 

MASKINMESTER, INGENIØR, EL-INSTALLATØR
Hellerup

Kan du sikre udvikling og udførelse af efter- og videreuddannelse i el-installation og bygningsautomatik, og dermed være med til at ruste faglærte til løsning af fremtidens installationsopgaver?
 

TEAMLEDER TIL QAANAAQ
Qaanaaq, Grønland

Vi søger en erfaren teamleder, som kan tage ansvar for driften af Nukissiorfiits el, vand- og varmeforsyning i Qaanaaq og dens 3 bygder.
 

MASKINMESTER TIL ARBEJDSLEDELSE PÅ SKIFT
Frederiksværk

Vil du være en del af Danmarks eneste stålvalseværk, der producerer stålplader; en mastodont inden for sværindustrien? Har du den faglige tyngde og rette strukturerede personlighed til at optimere produktionen og leveringskvaliteten og være med til at sikre, at vore kvalitets- og produktionsmål opfyldes, så er du måske vores nye maskinmester.
 

ERFAREN LEDER TIL PRODUKTIONSTEKNISK AFDELING 
Galten

Vi søger erfaren faglig leder til en nyoprettet stilling. Du vil få en bred kontaktflade, med samarbejdspartnere og projektledere, samt produktionen med mange dygtige og erfarne kollegaer, der tæller ca. 150 i alt.
 

SERVICETEKNIKERE TIL SKANDINAVIEN/NORDEUROPA 
Herning

Som servicetekniker i Nel Hydrogen A/S – Service afdeling, vil du være ansvarlig for servicering og vedligeholdelse af brinttankstationer primært I Nordeuropa.

AUTOMATION ENGINEER
Kolding

Verdens førende producent af iscrememaskiner søger Automation Engineer. Brænder du for at arbejde med fremtidens PLC- og robotprogrammering? Interesserer du dig for teknologi og komplekse automationsopgaver? 

DRIFTSMESTER
Smørum

Har du lyst til at blive en del af et mindre velfungerende team, som varetager de arbejdsopgaver, der er på et kraftvarmeværk samt have en særdeles fleksibel arbejdsdag, så har vi jobbet til dig.
 

DATACENTER OPERATIONS COORDINATOR
Taastrup

Er du en ekspert til at sikre oppetid og høj kvalitet i et datacenter? Har du lyst til en helt unik mulighed i datacenter-branchen og har du lyst til at stå i spidsen for driften- og vedligeholdelsen af et helt nyt datacenter? Så er dette måske muligheden for dig!
 

Need Help?

I’m Here To Assist You job1

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.