Skip to content

KALDER DU DIG TEKNISK SÆLGER ELLER SALGSINGENIØR - SÅ GÅ IKKE GLIP AF DETTE SPÆNDENDE JOB.

Kan du sammensætte komplicerede projekttilbud, sælge high-end maskiner og udstyr til løsninger til grøn omstilling? Så kom og bliv en del af et rummeligt, fleksibelt og uformelt miljø med fagligt stærke kolleger.

Som salgsingeniør i Aquagain vil du referere til COO og du vil som udgangspunkt arbejde ud fra hovedkontoret i Brørup, DK.

Du bliver en del af en salgsgruppe, der selvstændigt arbejder med at sammensætte komplicerede projekttilbud, ofte via udbudsportaler, såvel til det danske, som til det norske marked. Derfor må en del rejseaktiviteter påregnes.

Virksomheden er eneforhandler af high-end maskiner og udstyr til det danske marked, hvor salgskanaler skal udvikles og bearbejdes. High-end maskiner og udstyr kan indgå i projektsalg, men kan også sælges separat; Du kommer til at indgå i arbejdet med at udvikle dette salg. Dertil sælger virksomheden også reservedele og services til maskiner og udstyr.

Da der arbejdes med komplekse tilbud via udbudsportaler, er der store krav til forståelse af sådanne udbud. Det samme gælder dine kvalifikationer ift. udarbejdelse af skriftlige tilbud osv.

Virksomhedens kunder forventer alle at blive mødt med en teknisk og rådgivende tilgang. Det ligger i jobbet, at du skal forstå kundernes behov og tage vare på de langsigtede relationer, for derigennem at opnå fælles succes.

Evnen til at skabe tætte relationer, stærke faglige kompetencer og viden er nogle af de vigtigste egenskaber i denne stilling. Derfor er det vigtigt, at du har en struktureret, men også en vedholdende tilgang til salget, samt evner at skabe tillid til din person og virksomhedens løsninger.

Din hverdag bliver alsidig og fleksibel, med en stor berøringsflade og den styres i stor udstrækning af dig, dine tidsterminer, samt vores kunder, deres behov og ønsker. Vores erfaring er, at stillingen kræver, at du har en teknisk baggrund, at du har et drive, så du kan arbejde selvstændigt med opgaverne, at du kan prioritere og koordinere løbende mellem de igangværende opgaver i teamet og hele tiden med et klart fokus på at få afleveret gennemarbejdede og værdiskabende tilbud, samt foranledige og opretholde den professionelle og gode kundeoplevelse.

Du kan se frem til at blive en del af en ambitiøs, rummelig virksomhed med en uhøjtidelig omgangstone, der tilbyder dig en alsidig og fleksibel arbejdsdag i et spændende job med salg af tekniske projektløsninger, installations- og serviceydelser m.m. inden for områderne: Spildevand og slam, drikkevand, biogas og industri.

Nogle af dine opgaver:

 • Udarbejdelse af komplekse projekttilbud via udbudsportaler og opfølgning og præsentation heraf
 • Opsøgende salg ift. maskin- og udstyrssalg samt services og reservedele
 • Deltage i interne salgsmøder, hvor salgsstrategi, markedsføring, koordinering af opgaver og markedstiltag, gennemgang af tilbud osv. drøftes
 • Struktureret og dokumenteret projektoverdragelse af solgte projekter til den udførende projektleder
 • Fastsættelse af design og løsninger bl.a. via virksomhedens tegnestue ift. salg og præsentationer
 • Indhente tilbud hos leverandører, underleverandører og samarbejdspartnere ift. tilbud og deltagelse i endelige forhandlinger ved eventuelle indkøb
 • Deltage i endelige kontraktforhandlinger med kunder
 • Udarbejde forecast og salgsprognoser

Dine faglige og personlige kompetencer kan være:

 • Du har en teknisk uddannelse; Måske er du ingeniør, maskinmester, produktionsteknolog eller lignende og du har erfaring med kommercielt salg, teknisk projektsalg af proces- og anlægsløsninger eller tilsvarende.
 • Det er en klar fordel, hvis du har indgående branchekendskab og kendskab til forsyningsselskaber
 • Du er vant med tilbudskalkulationer af projekter i størrelsen, op til dkk. 50 mio.
 • Du motiveres af at udarbejde det perfekte tilbud, som resulterer i et konkret salg
 • Du besidder effektive forhandlings- og afslutningsteknikker, samt præsentationsfærdigheder
 • Du har en problemløsende tankegang med gode analytiske evner, for at kunne vurdere og fortolke markedet og den enkelte kunde og sag
 • Du har god økonomisk indsigt og forståelse
 • Du er vant med at skulle vurdere tid og øvrige ressourcer ift. projektgennemførelser samt drift af byggeplads osv.
 • Du har gode kompetencer i både skriftlig og mundtlig engelsk. Kundskaber inden for tysk og norsk vil være en fordel
 • Du kan navigere i en bred teknisk organisation på en struktureret og venlig måde
 • Du har kendskab til AB18 og AB92
 • Du har gode IT-kompetencer (Office, Project & C5)
 • Du besidder teknisk og relevant viden
 • Du har høje etiske og forretningsmæssige standarder med stor faglig integritet
 • Du er løsningsorienteret, en udpræget holdspiller, proaktiv og selvkørende
 • Du trives med en travl hverdag med udfordringer – såvel store som små
 • Du trives i et uhøjtideligt miljø med højt til loftet, stor faglighed og med kunderne i fokus

Endvidere er det væsentligt, at du er ansvarsbevidst, har gode samarbejdsevner og er vant til at have mange jern i ilden. Du arbejder målrettet på at skabe resultater og går ikke på kompromis med kvaliteten i tilbuddene. Du tager ansvar for, at tilbuddene kan blive en succes for alle parter og du sætter en ære i, at alle tilbud bliver afleveret til tiden.

AQUAGAIN

Om Aquagain Folding Smed A/S
Aquagain bidrager med miljørigtige løsninger til grøn omstilling gennem tekniske projekter og opgaver til rensning af spildevand, håndtering af slam, biogasanlæg samt til vandværker for drikkevand og dertilhørende services.

Aquagain har mere end 60 medarbejdere og opererer primært i Danmark og Norge og har hovedkontor i Brørup, DK og et salgs- og projektkontor i Billingstad, Norge.
Læs mere om Aquagain

Lyder det som dit drømmejob?
Er vi som skabt for hinanden? Så send din ansøgning til pm@aquagain.dk snarest muligt, og skriv ”Salgsingeniør” i emnefeltet.

Ansøgningsfrist: 12. august 2022.
Samtaler forventes gennemført i uge 33 – 34 – du vil høre fra os primo uge 32.
Du er meget velkommen til at kontakte COO, Poul Madsen på mobil: 4099 5535, hvis du har uddybende spørgsmål til stillingen, virksomheden eller opgaverne.

Vi behandler dine persondata fortroligt
Når du mailer din ansøgning til os, accepterer du, at vi anvender dine persondata i forbindelse med rekrutteringen til det søgte job og, at vi gemmer dine data i op til 6 måneder. Vi behandler naturligvis dine data med fuld fortrolighed.

Need Help?

I’m Here To Assist You job1

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.