Skip to content

PROJEKTLEDER

Hands-on projektleder til dansk ekspert i vandanalyse

Kan du lede projekter fra både den bærbare på kontoret og ved installation ude ved kunden? Er du på udkig efter et sted at brilliere med dine tekniske færdigheder og kreative løsningsforslag? Så er det dig, vi skal bruge!

Fra de mindste åer til det åbne hav og alt derimellem – AquaSense er førende i Danmark, når det kommer til vandanalyser. Det gælder miljømålinger og analyse af flow, iltindhold, PH-værdi, turbiditet, kvalitet og meget mere. Vores kunder forventer høj kvalitet og kreativitet, når de kontakter os, og dit job er at garantere, at de får det.

Projektledelse fra idé til implementering

Du træder ind i vores projektafdeling i Vejle, hvor du sammen med vores sælgere og serviceteknikere har ansvaret for projekter lige fra kundens første forespørgsel – du er med, fra det allerførste tilbud gives, og layout tegnes, til montøren har installeret og idriftsat produktet hos kunden.

Praktisk orienteret

Du skal ikke forvente en klassisk papirnusserprojektstilling her. Du kan sagtens finde ud af at lede projektet fra kontorstolen, udarbejde layouttegninger, kabelplaner, udkast til tilbud osv., men du er lige så kompetent ude hos en af vores kunder, hvor du afdækker kundens behov og tilvejebringer den rigtige tekniske løsning.

Som projektleder i AquaSense kommer du til at:

  • være ansvarlig og udførende for vores serverløsninger og datapræsentationssystemer og programmere på flere forskellige platforme, dataloggere, instrumenter osv.
  • yde teknisk og lovmæssig rådgivning til vores kunder, leverandører, teknikere, myndigheder o.l. både i forbindelse med projektidéer og problemløsning
  • assistere eksterne sælgere med udarbejdelse af teknisk dokumentation og omkostningsafklaring i tilbudsfasen og byde ind med kreative løsningsforslag
  • overlevere projektudlæg og tegninger til serviceteknikere, montører o.a.
  • initiere og styre indkøb af alle relevante dele til projektgennemførelse, fx komponenter, montagemateriel og tavler, via indkøbsafdelingen.
  • være ansvarlig for projekter mellem 50.000 og 3 mio. DKK.

Plads til den kreative frihed

AquaSense er en forholdsvis ung virksomhed. Det betyder, at vi endnu ikke sidder fast i en masse stringente strukturer og fremgangsmåder, som du er tvunget ned i. Hvis du kommer med nye og kreative måder at løse problemerne på, så kan du være helt sikker på, at det bliver taget til efterretning.

Teknisk faglighed og serviceånd

Arbejdet kræver en stor mængde praktisk viden til rådgivning og service. Vi forventer derfor, at du kommer med et højt teknisk niveau fra din uddannelse, måske som maskinmester, ingeniør, industrielektriker, automatiktekniker eller lignende.

  • Det er nødvendigt med gode dansk- og engelskkompetencer, både i skrift og tale.
  • Det er vigtigt, at du er IT-passioneret og har erfaring med dataloggere – PLC-programmering er særligt en fordel.
  • Det er nødvendigt med kørekort.
  • Det er et stort plus med erfaring inden for projektledelse og kundeservice.

Interesseret?

Er du klar til at tage hånd om vores projekter, hvad end du sidder i skjorte på kontoret eller trasker åer tynde iført gummistøvler? Så klik på linket forneden og send CV og ansøgning senest d. 15/06 2021.

Hvis du vil vide mere om din kommende arbejdsplads, så er du meget velkommen til at kontakte direktør Søren Torsbjerg Møller på stm@aquasense.dk eller +45 4242 5030.

AQUASENSE APS

Om AquaSense ApS

Hos Aquasense har vi flere års erfaring med, at rådgive i instrumentering inden for vandtransport og -behandling. Vi har erfaring med alle typer af opgaver, og samarbejder med en række forskellige leverandører. Det gør vi, for at kunne opfylde vores mission; At bringe de bedste produkter, fra de bedste producenter, til det danske marked.

Ansøgningsfrist 15. juni 2021

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Direktør, Søren Torsbjerg Møller
Tlf.: +45 4242 5030
Mail: stm@aquasense.dk

Søg stillingen via. linket:

Søg stillingen her

Need Help?

I’m Here To Assist You job1

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.