Skip to content

MAINTENANCE & ENGINEERING SPECIALIST

Brænder du for at udvikle og sætte struktur på forskelligartede aktiviteter indenfor vedligehold i en større produktionsvirksomhed?  Og har du erfaring med drift og vedligehold af et større produktionsanlæg med høj teknisk kompleksitet, og hvor effektivitet, performance og oppetid er nøgleord? Så er det måske dig, vi er på udkig efter hos Arla Foods, HOCO!  

Du får ca. 180 nye engagerede kolleger, der alle arbejder målrettet på, at nå mejeriets mål. Vi får brug for dit store tekniske know-how samt din lyst til at arbejde med og fordybe dig i tekniske opgaver, primært på det administrative niveau, så vi sammen kan sætte overliggeren endnu højere.  

Om jobbet

Som M&E Specialist vil en af dine primære opgaver være at udvikle og opdatere vores vedligeholdelsessystem i tæt samarbejde med dine kollegaer. Derudover vil du hjælpe med at sikre,  at vores IT- vedligeholdelsessystem SAP-PM (superuser) løbende vedligeholdes og udvikles.  For at kunne være en nøgleperson, mht. til udvikling af forskellige facetter inden for i SAP-PM, er det en nødvendighed, at du kar kendskab til forskellige værktøjer inden for morderne vedligehold.

Med direkte reference til HOCO’s  M&E (Maintenance & Engineering) Manager, bliver du en nøgleperson i vores M&E-team på ca. 28 medarbejdere. Du vil få en hverdag præget af administrative opgaver, hvor du i tæt samarbejde med den øvrige vedligeholdelsesafdeling løbende er med til at udvikle fabrikkens ”vedligehold” og sikre, at vi lever op til Arlas overordnede vedligeholdelsesstrategier (Excellente Maintenance).

Opgaverne vil være af varierende karakter, men dine nøgleopgaver vil blandt andet inkludere:

 • Assistere teamledelsen i M&E afdelingen med at skabe struktur, udvikle, oprette og følge op på VH-Opgaver iht. Arlas overordnede vedligeholdelsesstrategier.
 • Denne struktur skal bl.a. indeholde øget fokus på: Kalenderkald, Tilstandsbaseret- og Forebyggende vedligeholdelses planer samt sikre oprettelse af vedligeholdelsesplaner i forbindelse med nye projekter
 • Fokus på vores tekniske set-up af mobil- VH løsning og brug af denne.
 • Udarbejdelse af vedligeholdelsesplaner (bl.a. forbyggende og tilstand) og instruktioner.
 • Support til planlægning og gennemførelse af tekniske problemstillinger i vores tekniske linje organisation.
 • Support til og gennemførelse af løbende optimeringer og styring af mindre projekter.
 • Ad hoc opgaver i teknisk afdeling i aftale med M&E manager

I din rolle som SAP-PM superbruger og teknisk support i M&E, får du en tæt kontaktflade til dine kollegaer, hvor du gennem god dialog og din tekniske kendskab til vedligeholdelsesteknikker, er med til at afhjælpe deres spørgsmål.  Du vil agere som administrativ support og koordinering i en travl hverdag.

Hvem er du?

Som person har du sans for service, er altid klar på at lære nyt og sætter en ære i at levere kvalitet hver gang. Derudover ar du følgende egenskaber:

 • Du tænker altid sikkerhed ind i dit arbejde og bidrager til et sundt og sikkert arbejdsmiljø på virksomheden.
 • Du er it- kyndig, struktureret og har dyb kendskab til vedligehold (SAP-PM)
 • Du kan håndtere mange bolde i luften og er en dygtig holdspiller, der tager ansvar for at få opgaverne løst.
 • Du har en uddannelse på maskinmesterniveau eller lignende og har arbejdet med opbygning  af vedligehold, min. gennem et par år.

Hvad tilbyder vi?

Hos HOCO bliver du en del af et team med høj faglighed, hvor et godt samarbejde værdsættes. Vi tilbyder et arbejdsmiljø, hvor omgangstonen er åben og uformel, og hvor der er plads til udvikling og læring. Du bliver ligeledes et stærkt bindeled mellem HOCO’s øvrige afdelinger.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning snarest muligt, da vi behandler ansøgningerne løbende. Har du spørgsmål til stillingen, så ring til Senior M&E Manager Jan Nygaard på 91316389 / 22579418 eller skriv på JANYD@arlafoods.com.

We have a purpose for Good

At Arla, we strive to unlock the highest potential in each other while working together to create a sustainable future of dairy. We call it Stronger People Stronger Planet and it is deeply anchored in our organisation and founded on our commitment to respecting human rights, increasing access to healthy dairy nutrition, inspiring good food habits, and improving the environment for future generations. In order to succeed we need to hire people with a sustainable mindset. Could this be you?

ARLA FOODS

Om Arla Foods
Helt tilbage i 1880’erne slog mælkeproducenter i Danmark og Sverige sig sammen i små andelsforeninger, så de kunne investere i fælles mejeriproduktion. På den måde kunne de udnytte deres mælk mest effektivt og sikre produkter af høj kvalitet. De penge, de tjente på deres mælk, blev fordelt ligeligt mellem mælkeproducenterne, og i fællesskab lagde de grunden til en god fremtid for sig selv og den næste generation på gården.

Ansøgningsfrist:

22. december 2021

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:

Senior M&E Manager, Jan Nygaard
Tlf. 91316389 / 22579418
Mail: JANYD@arlafoods.com

Søg stillingen

Need Help?

I’m Here To Assist You job1

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.