Skip to content

MAINTENANCE & ENGINEERING TEAMLEDER

Kan du stå i spidsen for et hold dygtige tekniske medarbejdere i vores El-afdeling og motivere dem til at yde deres bedste og være afdelingens daglige og synlige teamleder, hvor sikkerhed, miljø, kvalitet og forbedringer, altid er første prioritet og et fast punkt på dagsordenen?  Og har du erfaring med drift og vedligehold af et større produktionsanlæg med høj teknisk kompleksitet, hvor effektivitet, performance og oppetid er nøgleord?

Så kan du være den vi søger, som ny teamleder i vores El-afdeling på HOCO i Holstebro. 

Du får ca. 180 nye engagerede kolleger, der alle arbejder målrettet på, at nå mejeriets mål. Vi får brug for dit gode lederskab, så vi sammen kan sætte overliggeren endnu højere.   

Om jobbet

Med reference til M&E manageren bliver du daglig leder for ca. 7 kompetente og selvstændige medarbejdere i El-afdelingen. Din primære opgave bliver at lede og udvikle afdelingen, herunder sikre et godt og motiverende arbejdsmiljø. Du fokuserer på optimal produktsikkerhed bl.a. via forebyggende og tilstandsbaseret vedligeholdelse af udstyret, løbende reparationer samt effektiviseringsprojekter. Målet er at sikre, at driftsstedets tekniske drift er så god som overhovedet muligt.

Hvem er du?

Du er garant for, at der arbejdes med diverse LEAN-relaterede filosofier og gennem professionel ledelse, sikrer du et fokus på afdelingens mål og nøgletal. Du er også ansvarlig for at styre eventuelle eksterne håndværkere og teknikere. Derudover sikrer du overholdelse af diverse myndighedskrav og vurderer løbende risikoforhold og teknisk beredskab, herunder også nødvendige krav til brandsikkerhed. Sidst men ikke mindst forventes det, at du bidrager og er en meget stor spiller med hensyn til at sætte den tekniske og teoretiske retning inden for El-afdelingens området herunder blandt andet:
 

  • Sikre at lovpligtige-, planlagte- og tilstands-opgaver bliver udført til tiden.
  • Sikre opfølgning på økonomiske nøgletal i eget område. 
  • Sikre at M&E – El-afdelingen udvikler sig og lever op til nødvendige faglige såvel som personlige kompetencer.
  • Udvikle og opdatere vedligeholdelsessystemet SAP-PM i eget område – i tæt samarbejde med øvrige kollegaer.
  • Igangsætte nødvendige aktiviteter, som fagligt, såvel som personligt binder EL-afdelingen tæt sammen i den daglige problemløsning og involvering i projekter.
  • Sikre et godt, synligt og tæt samarbejde på tværs af de forskellige funktioner i M&E, såvel som øvrige afdelinger på HOCO.
  • Sætte fremtidige standarder og strategier for El-afdelingens område og sikre input til udarbejdelse af den årlige 3-5 års Masterplan, som der arbejdes med i M&E.
  • Du vil ligeledes blive involveret i forskellige aktiviteter ifm. Vores Utility (forsyning). Dog vil disse aktiviteter først endelig blive låst i samarbejde med dig og den øvrige M&E organisation.
  • På sigt kan positionen også komme til at indeholde vores IT & Automation-område.

Hvad tilbyder vi?

Vi forventer, at du besidder en stor el-teknisk faglighed samt har en motiverende ledelsesstil, da stillingen kræver, at du kan sætte retningen og udarbejde standarder for det fremtidige El-afdelingsområde. Du har minimum en mellemlang uddannelse som f.eks. el-installatør, maskinmester, ingeniør eller lignende. Det er en stor fordel, hvis du har et solidt kendskab til teknik og vedligehold samt fødevaresikkerhed. Det forventes, at du har arbejdet som leder i nogle år og har kendskab til både tekniske og administrative systemer, herunder SAP-PM.

Som leder forventer vi, at du tænker i helheder og skaber et overblik i pressede situationer. Din ledelsesstil er delegerende og involverende, og din faglighed, sparring og personlige pondus giver dig den nødvendige respekt blandt dine medarbejdere. Samtidig har du en åben og imødekommende facon, og det falder dig naturligt og nemt at skabe gode relationer og stærkt samarbejde med dine lederkolleger og med tekniske specialister på tværs af M&E. Du bliver ligeledes et stærkt bindeled mellem HOCO’s øvrige afdelinger og får stor indflydelse på evtentuel allokering af ressourcer i forbindelse med implementering af projekter.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning snarest muligt, da vi behandler ansøgningerne løbende. Har du spørgsmål til stillingen, så ring til Senior M&E – manager Jan Nygaard på 91316389 / 22579418 eller skriv på JANYD@arlafoods.com.

We have a purpose for Good

At Arla, we strive to unlock the highest potential in each other while working together to create a sustainable future of dairy. We call it Stronger People Stronger Planet and it is deeply anchored in our organisation and founded on our commitment to respecting human rights, increasing access to healthy dairy nutrition, inspiring good food habits, and improving the environment for future generations. In order to succeed we need to hire people with a sustainable mindset. Could this be you?

ARLA FOODS

Om Arla Foods
Helt tilbage i 1880’erne slog mælkeproducenter i Danmark og Sverige sig sammen i små andelsforeninger, så de kunne investere i fælles mejeriproduktion. På den måde kunne de udnytte deres mælk mest effektivt og sikre produkter af høj kvalitet. De penge, de tjente på deres mælk, blev fordelt ligeligt mellem mælkeproducenterne, og i fællesskab lagde de grunden til en god fremtid for sig selv og den næste generation på gården.

Ansøgningsfrist:

22. december 2021

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:

Senior M&E Manager, Jan Nygaard
Tlf. 91316389 / 22579418
Mail: JANYD@arlafoods.com

Søg stillingen

Need Help?

I’m Here To Assist You job1

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.