Skip to content

PRODUKTIONSTEKNIKER TIL VEDLIGEHOLD

Til produktionsvirksomhed af emballage til fødevarer i Stilling ved Skanderborg søges kompetent og fagligt kvalificeret produktionstekniker til teknisk afdeling.

Kan du se dig selv spille en vigtig rolle i at være med til at sikre et pålideligt produktionsudstyr og stabile produktionsprocesser, så læs videre om denne spændende stilling og bliv en del af vedligehold i teknisk afdeling.

Jobbets primære opgaver:

 • Implementering af standarder og sikre stabile produktionsprocesser i samarbejde med interessenterne
 • Løse tekniske problemstillinger med årsagsanalyse og ansvar for produktionsprocesser
 • Behandling af afvigelser og reklamationer, hvor vi arbejder med fødevaresikkerhed efter BRC
 • Forbedring og optimering af flow og processer, hvor du anvender Lean værktøjerne
 • Deltage i test og implementering af nye produkter og være en del af udviklingsprocessen
 • Yde konstruktiv sparring med udviklingsafdelingen for at sikre ”design for manufacturing”

Om dig – Din baggrund:

 • Engageret og ansvarsbevidst med 2-5 års erfaring med forbedrings- og optimeringsopgaver
 • Kunne være ingeniør (P/M) eller maskinmester med en håndværksmæssig baggrund som automatiktekniker
 • Analytisk i din tilgang til årsagsanalyse, hvor du formår at løse tekniske problemstillinger og få dem i mål
 • Du har et naturligt drive, brænder for at optimere og udvikle produktionen i et tværfagligt samarbejde
 • Du har et godt overblik og er positiv, når der i hverdagen er mange opgaver at holde styr på

Din personlige profil:

Vi forventer, at vores nye medarbejder er engageret, initiativrig og forstår at samarbejde med alle faggrupper. Vores nye medarbejder værdsætter et sikkert arbejdsmiljø, er kvalitetsbevidst og serviceminded. Du arbejder struktureret og målrettet samt tager ejerskab og holder hovedet koldt – selv i hektiske situationer bevarer du overblikket.

Vi tilbyder:

Mange spændende og udviklende tekniske problemstillinger, forbedrings- og optimeringsopgaver og projekter, hvor vi netop nu investerer i fremtidens teknologi. Vi har påbegyndt rejsen i Teknisk Afdeling, som du kan komme med på og blive en del af. Vi kan garantere, at det ikke bliver kedeligt, men spændende, sjovt og udviklende med fælles “Teamspirit”

Et selvstændigt, afvekslende, udfordrende, inspirerende job med gode muligheder for såvel personlig som faglig udvikling. Du vil indgå i et team af dygtige og engagerede medarbejdere, der arbejder for at sikre et pålideligt produktionsudstyr med stabile produktionsprocesser. Vi lægger vægt på at kommunikationen er åben og ligefrem, hvor dagligdagen præges af en uformel tone, godt samarbejde på tværs af teams med et altid godt humør.

Ansøgning:

Lyder stillingen, som noget du kan identificere dig med og kan du nikke genkendende til personprofilen vi søger, opfordres du til at, sende din ansøgning og CV. Lønnen svarer til de stillede krav og kompetencer.

Vi indkalder løbende kvalificerede kandidater til samtale, der er ingen ansøgningsfrist og stillingen lukkes, når vi finder den rette kandidat. Alle ansøgere får en tilbagemelding! 

BERRY SUPERFOS A/S

Om Berry Superfos
Superfos, en virksomhed i Berry Global designer, udvikler og producerer innovativ plastemballage indenfor sprøjtestøbning og termoformning. Superfos leverer emballageløsninger til ethvert segment og er markedsledende indenfor sit felt med fabrikker, salgskontorer og distributionscentre i Europa, Balkanlandene og Australien. Hovedkontoret ligger i Høje Taastrup ved København. Superfos har globalt ca. 3.700 medarbejdere, en årlig omsætning på omtrent €735 mio. og er ejet af amerikanske Berry Global Inc. Koncernsproget er engelsk.

Ansøgning:

Har du spørgsmål til stillingen eller behov for yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte Teknisk chef Niels-Jacob Brinkvang på mobil 61 28 39 62.

Du skal sende din ansøgning mærket ”Vedligeholdstekniker” på e-mail: nielsjacobbrinkvang@berryglobal.com

Need Help?

I’m Here To Assist You job1

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.