Skip to content

FACILITY TEAM LEADER

Kunne du tænke dig at skabe rammerne for BESTSELLERs bygninger og tekniske anlæg, og er du samtidig udadvendt og koordineringsstærk? Så er det måske dig der skal være med til at sikre det høje vedligeholdelsesniveau på vores lokationer.

Vi søger en Team Leader til at varetage ansvaret for vores Facility-team i Brande.

Om stillingen
Som vores Facility Team Leader er det dit ansvar at sikre en rød tråd mellem opgaver og ressourcer i vores Facility-afdeling i tæt samarbejde med teamet, som består af gartnere, tømrer, flyttefolk og projektkoordinatorer. Med reference til Head of Services & Facilities skaber du rammerne, der gør at vedligeholdelsesniveauet på vores lokationer altid lever op til de stillede krav og forventninger.  Dit ansvarsområde inkluderer vores egne bygninger og anlæg, herunder tekniske installationer, vedligeholdelses- og ombygningsprojekter, kontraktlige forhold vedr. vedligehold og service samt lovpligtigt vedligehold. Samtidig er vi i gang med at digitalisere vores systemer og processer, hvilket du vil spille en afgørende rolle i.

Mere specifikt vil dine opgaver inkludere:

 • Personaleansvar for 12 dygtige og dedikerede medarbejdere 
 • Varetage almindelige vedligeholdelses- og reparationsopgaver ift. lokaler og installationer
 • Kontakt til håndværkere, renovationsselskab og andre eksterne udbydere
 • Koordinere og drive interne projekter i forbindelse med ombygning og renovering i samarbejde med din leder
 • Tage aktiv del i digitaliseringen af systemer og processer på facility-området
 • Bidrage til udarbejdelsen af drifts- og vedligeholdelsesbudget, herunder månedsvis opfølgning herpå i samarbejde med din leder
 • Deltage i løbende kontrol af fakturaer, budget og workflow.

Som en del af ansvaret er du tilgængelig telefonisk ved akut opståede situationer, herunder også brandalarm, fejl i ABA- eller sprinklersystem og lignende. 

Din personlighed
Du trives i en rolle, der veksler mellem udvikling, systematisering og hands-on problemløsning i det daglige.  Du har altid fokus på at levere kvalitet, hvilket blandt andet kommer til udtryk i dine høje vedligeholdelsesstandarder. Du sætter et stærkt eksempel med din servicemindede, løsningsorienterede og grundige tilgang til dit arbejde, og din positive energi smitter af på dine omgivelser. Du har høje ambitioner for din afdeling, og du går altid efter at skabe resultater gennem nærværende, motiverende og anerkendende ledelse af dine kolleger. Du er tilmed struktureret, og kan jonglere flere opgaver på en gang uden at miste overblikket. 

Kvalifikationer

 • Erfaring fra et lignende job med personaleansvar, gerne inden for facility-området
 • Uddannelse som maskinmester er en fordel
 • Forståelse for tal og økonomisk sans
 • Kendskab til Dalux 
 • Behersker engelsk på et fornuftigt niveau
 • Fortrolig med Microsoft Office-pakken
 • Gyldigt kørekort

BESTSELLER

About BESTSELLER A/S
More than 15,000 people work at BESTSELLER worldwide. BESTSELLER is a family-owned clothing and accessories company founded in Denmark in 1975, providing fast affordable fashion for women, men, teenagers and children under brands such as JACK & JONES, SELECTED, VERO MODA, ONLY, PIECES, VILA, OBJECT, MAMALICIOUS, NAME IT and Y.A.S. Products are available online, in branded chain stores, in multibrand and department stores. For more information, visit www.about.bestseller.com.
 

Vi glæder os til at høre fra dig
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Jeanette Krolykke Gandrup på +45 30852828. Ellers send os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt og senest 30. juni 2022. Vi behandler ansøgninger løbende, og forbeholder os retten til at tage annoncen af nettet, hvis vi finder den rette kandidat inden ansøgningsfristens udløb.

Søg stillingen

Need Help?

I’m Here To Assist You job1

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.