Skip to content

FACILITY MANAGER

FACILITY MANAGER – BYGNINGER OG FORSYNINGSANLÆG

Vil du drive og udvikle vores fælles forsyningsanlæg og bygninger på Vald. Birn A/S?  Og har du lyst til at bidrage med dine ledelsesmæssige kompetencer og viden om Facility Management i vores vedligeholds teams? Så er her muligheden for et spændende job med masser af tekniske udfordringer i samarbejde med gode kolleger og dygtige leverandører.

VIRKSOMHEDEN

Vald. Birn A/S i Holstebro er koncernhovedkvarter for en af Nordeuropas største støberikoncerner. Ud over datterselskaber i Danmark, har koncernen også selskaber i Sverige, Tyskland og Italien. 

Vi støber, bearbejder, overfladebehandler og monterer højkvalitets støbejernsprodukter til bl.a. lastbilindustrien. Koncernen beskæftiger omkring 700 medarbejdere, heraf ca. 500 i Holstebro. Hovedparten af produktionen afsættes på det europæiske marked.

Vald. Birn A/S har en lang og traditionsrig virksomhedshistorie. Virksomhedens dna udspringer fra vores passionerede medarbejdere, der samarbejder på tværs af koncernen som et fælles team, og som virksomhed og medarbejdere fremstår vi ansvarlige og ordentlige i ord og handling. Kan du se dig selv i disse værdier? – så er det måske dig vi ønsker at tale med. 

STILLINGEN

Med reference til virksomhedens Tekniske Direktør søger vi en erfaren Facility Manager, som kan varetage drift, vedligehold og udvikling af bygninger og fælles forsyningsanlæg på vores fabrikker i Holstebro. Sammen med eksterne håndværkere og leverandører sørger du for, at alle fælles forsyningsanlæg og installationer fungerer og udvikles optimalt. 

Du får en bred kontaktflade både internt og eksternt, hvilket giver en god variation i jobbet og en altid spændende hverdag. 

Du vil indgå i vores lederteam, hvor du har kompetente kolleger med ansvar for hhv. vedligehold af vores støberiinstallation og vores maskinfabrik inclusive et nyt og moderne overfladebehandlingsanlæg, der er godkendt af bilindustrien. 

Vi har høj fokus på at drive en energioptimal produktion, hvorfor vi benytter en del genvindingsteknologi fra vores støbeprocesser. Du vil derfor være en aktiv medspiller i energioptimeringer og skal kontinuerligt søge efter besparelser i vores energiforbrug.

ARBEJDSOPGAVER & ANSVARSOMRÅDER

Dine opgaver vil i hovedtræk, men ikke i prioriteret rækkefølge, være:

Sikre optimal drift af fælles forsyningsanlæg, såsom; ventilation, udsugning, køling, trykluft, varme, HVAC, vandværk, spildevandsbehandling, alarm- og nødforsyningsanlæg osv.

Bistå vores produktionstekniske projektafdeling med faglige og driftstekniske input ifm. installationsprojekter for proces-  og produktionsudstyr.

Specificere og gennemføre optimeringer og anlægsprojekter i vores fælles forsyningsanlæg og bygninger i samarbejde med leverandører og eksterne håndværkere.

Sikre høj brugertilfredshed gennem udvikling af afdelingens serviceniveau.

Afsøge og vurdere nye teknologiske løsninger, der kan optimere vores forsyningsanlæg og sikre os driftssikkerhed.

FAGLIGE KVALIFIKATIONER

Du har en teknisk baggrund som maskinmester, ingeniør el. tilsvarende. 

Du har kendskab til Facility Management og erfaring med drift af tekniske anlæg.

Du har et par års erfaring som leder og gerne en vis erfaring med projektledelse og leverandørstyring.

Du har en god IT-forståelse og gerne erfaring med CTS-anlæg, SCADA eller lign.

Du er en kompetent personaleleder, der motiverer dine interne og eksterne samarbejdspartnere til at deltage aktivt i projekter og optimeringsopgaver. 

Du er en teknisk velfunderet sparringspartner, der stiller krav til kvalitet og præcision i de ydelser der leveres til virksomheden. 

PERSONLIGE KVALIFIKATIONER

Du er en stærk kommunikator, som arbejder analytisk og går systematisk til værks. Du er selvledende, og du opbygger en naturlig tillid omkring din person, som inspirerer og skaber engagement.

Du er løsningsorienteret og evner at skabe konstruktive relationer med kolleger og samarbejdspartnere, så vi holder en fælles agenda. 

Du er en god teamplayer med en nysgerrig og videbegærlig attitude i din opgaveløsning. Du er serviceorienteret og har et skarpt øje for detaljen, ligesom du er afslutteren, der sikrer, at opgaverne bliver fulgt til dørs. 

Som person er du udadvendt og robust, og du trives med en kompleks problemstilling og et miljø med korte og skarpe deadlines.  Sprogligt begår du dig ubesværet på engelsk. 

VI TILBYDER

Du får en god oplæringsperiode, og du bliver et aktiv for en spændende og fagligt udfordrende stilling i en international fokuseret virksomhed.  Gagen forhandles individuelt ud fra dine kvalifikationer. 

YDERLIGERERE INFORMATION

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller Vald. Birn koncernen, bedes du kontakte Teknisk Direktør Lars Jørgensen +45 4013 2004 eller Group HR Manager Morten Madsen på tlf. +45 3016 0115. 

ANSØGNING

Vi ser frem til snarest muligt at modtage din motiverede ansøgning vedlagt CV og relevante bilag.

Da vi vægter diversitet i organisationen, opfordrer vi alle uanset køn, etnicitet, alder etc. til at søge stillingen. 

Bemærk at vi holder samtaler løbende og lukker stillingen, når vi har fundet den rette kandidat.

VALD. BIRN A/S

Om Vald. Birn A/S

Vald. Birn A/S i Holstebro er koncernhovedkvarter for en af Nordeuropas største støberikoncerner. Ud over datterselskaber i Danmark, har koncernen også selskaber i Sverige, Tyskland og Italien.  Vi støber, bearbejder, overfladebehandler og monterer højkvalitets støbejernsprodukter til bl.a. lastbilindustrien. Koncernen beskæftiger omkring 700 medarbejdere, heraf ca. 500 i Holstebro. Hovedparten af produktionen afsættes på det europæiske marked.

Ansøgningsfrist 23. maj 2021

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Teknisk Direktør, Lars Jørgensen
Tlf.: 4013 2004
ELLER
Group HR Manager, Morten Madsen
Tlf.: 3016 0115

Søg stillingen via. linket:

Søg stillingen her

Need Help?

I’m Here To Assist You job1

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.