Skip to content

INSPREKTØR TIL ELEVATORER OG TRYKBÆRENDE UDSTYR

Er du klar til at arbejde i en virk­som­hed, der vægter faglighed, kunder og me­d­ar­bej­de­re højt.

Bruun Inspektion A/S søger medarbejdere på Sjælland  til opgaver inden for inspektion af elevatorer og trykbærende udstyr.

Vi forestiller os, at du har en baggrund som maskinmester eller en anden relevant videregående teknisk uddannelse. Vi er interesserede i ansøgere med erfaring inden for inspektion, men også forholdsvis nyuddannede ansøgere med en relevant faglig baggrund, som vi herefter vil videreuddanne inden for dette spændende arbejdsområde.

Bruun Inspektion har hovedkontor i Nørre Nebel, men du vil fortrinsvis skulle køre ud til opgaver på Sjælland.

Vi vil under ansættelsen lægge vægt på dine faglige og menneskelige kvalifikationer, herunder fleksibilitet i forhold til de opgaver, som du skal udføre.

For yderligere oplysninger kontakt  teknisk direktør Jens Bruun på tlf. 40364659. Ansøgning skal sendes til gitte.bruun@bruun-inspektion.dk

Bruun Inspektion har 36 medarbejdere ansat. Vi er en af de førende inspektionsorgan i Danmark med medarbejdere, der har mange års erfaring indenfor inspektion og certificering. Vi udfører inspektion af elevatorer, alt indenfor trykbærende anlæg (kedler, beholdere, køleanlæg m.v.) og NDT.

Tiltrædelse efter aftale.

Du kan læse mere om Bruun Inspektion på vores hjemmeside www.bruun-inspektion.dk.    

BRUUN INSPEKTION


Om Bruun Inspektion

Bruun Inspektion bygger på et fundament af medarbejdere med mange års erfaring inden for inspektion, certificering, NDT-tests og rådgivning. Vi er et af de førende inspektionsorganer i Danmark.
Vi yder vore kunder teknisk bistand af høj kvalitet. Inspektørerne hos Bruun Inspektion er dem, der er er tæt på dine tekniske anlæg og som rykker ud på de tidspunkter, hvor du har brug for det.

Ansøgningsfrist:

15. august 2022

Kontakt:
Teknisk direktør, Jens Bruun
Arbejde direkte: 40364659
Jens.bruun@bruun-inspektion.dk

Direktør, Gitte Bruun
Arbejde direkte: 20287421
gitte.bruun@bruun-inspektion.dk

Hovednummer: 88272727

Søg stillingen

Søg via e-mail: gitte.bruun@bruun-inspektion.dk

Need Help?

I’m Here To Assist You job1

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.