Skip to content

PROJEKTLEDER TIL DRIFT OG PARKERING

Vil du være med til at gøre en forskel og komme helt tæt på udviklingen af Københavns nye bydele?

Om jobbet

I By & Havn har de samlet driften af deres ejendomme og parkeringshuse samt driften af deres veje, kanaler, kajer og vand i én enhed for at styrke deres samarbejde i forbindelse med modtagelse af de færdige projekter fra deres Anlægsafdeling. By & Havn sætter strøm til deres driftsprocesser i form af et nyt CAFM-system, hvor du sammen med to kollegaer får ansvaret for at tilrettelægge udrulninger af de forskellige delsystemer. Du skal være motiveret af nært samarbejde med interne stakeholders, og være med til at skabe unikke rammer i By & Havn.

Opgaverne

 • Dine primære arbejdsopgaver bliver at implementere og udrulle de forskellige dele i Facility Management systemet
 • Digitalisere og optimere driften af bygningerne og landanlæg, herunder afleveringsforretningen internt og med vore leverandør
 • Sikre god service til By & Havns brugere, lejere og interne samarbejde
 • I samarbejde med chefen for Drift & Parkering, og de øvrige kollegaer bliver du ansvarlig for implementering og udrulning af et digitalt driftssystem
 • Endvidere skal du være med til, at vi kommer i hus med målsætningen om en 10-årig vedligeholdelsesplan for vores anlægs og ejendomsportefølje

Om dig

Du har en teknisk uddannelse i form af elektriker, konstruktør, bygningsingeniør, maskinmester eller lignende og har 2 – 3 års relevant erhvervserfaring. Det vil være et stort plus, hvis du har viden om Facility Management ved afleveringsforretninger af byggesager – gerne digitalt. Kendskab til IKT/BIM vil være en fordel.

Personligt:

 • Lyst til at arbejde med digitalisering af driften er allervigtigst
 • Er åben og imødekommende i din adfærd
 • Arbejder systematisk og struktureret
 • Du har positiv erfaring med at agere i en hverdag, hvor dagsordenerne ofte skifter
 • En stærk formidler, som får folk med dig
 • Naturligt nysgerrig, og stiller mange spørgsmål
 • Er diplomatisk og har en løsningsorienteret tilgang til konflikter

Dine muligheder hos By & Havn:

 • Et arbejdsmiljø, hvor der lægges vægt på en god, sjov og respektfuld omgangstone og et godt samarbejde på tværs af organisationen. Det gode samarbejde og fællesskab danner rammen om et uformelt arbejdsmiljø.
 • En del af teamet i By & Havns Drift & Parkering, som tæller 45 kollegaer.
 • En arbejdsplads, der består af ambitiøse kollegaer, der med stor faglighed arbejder for at levere langsigtet og helhedsorienteret byudvikling af Københavns nye byområder, og at sikre udviklingen af en åben og tryg havn.
 • Løn efter aftale, baseret på erfaring og kompetencer.

Interesseret?

ISG Danmark varetager rekrutteringsprocessen i forbindelse med denne ansættelse hos By & Havn. Ansøgning og CV sendes til application.svane@isg.com med ref. nr. 88.284 – send den snarest muligt – vi behandler ansøgningerne løbende.

Har du spørgsmål vedrørende jobbet, er du velkommen til at kontakte ISG Partner Maria Svane på tlf. 60 75 27 41 eller ISG Partner Anne-Marie Rødbroe på tlf. 40 26 06 03.

Vi ser frem til at høre fra dig!

BY & HAVN

Om By & Havn

By & Havn fokuserer på en helhedsorienteret og bæredygtig tilgang til byudviklingen og udviklingen af Københavns Havn. Vi ønsker at skabe en by, hvor områderne hænger sammen – ikke kun fysisk i form af veje, stier og kajer, men også via kultur, grønne områder og sociale fællesskaber.

By & Havn beskæftiger ca. 135 medarbejdere herunder bl.a. økonomer, jurister, byplanlæggere, ingeniører, maritime medarbejdere, ejendomsinspektører, kontormedarbejdere og specialarbejdere, som udfører drift og vedligehold i selskabets udviklingsområder og i Københavns Havn. Læs mere her www.byoghavn.dk

Hvis du har yderligere spørgsmål henvises de til:

ISG Partner Maria Svane
Tlf: 6075 2741

ISG Partner Anne-Marie Rødbroe
Tlf: 4026 0603

Søg stillingen

Need Help?

I’m Here To Assist You job1

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.