Skip to content

SITE MANAGER

STÆRK LEDELSESPROFIL MED TEKNISK BAGGRUND

Hos CBRE søger vi en dygtig Site Manager, der med stort drive og målrettethed, kan tage ansvar for den tekniske drift hos en af vore kunder i Brande.

Som Site Manager får du ansvaret for at lede et team af dedikerede håndværkere. Du skal skabe resultater og udvikle forretningen og sikre, at leverancerne er i overensstemmelse med CBRE GWS’s processer samt kundens servicekrav, behov og forventninger.

OM JOBBET

Primære arbejdsopgaver i rollen som Site Manager, vil blandt andet bestå af:

 • Møde og overgå kundens forventninger og herigennem sikre at der er overensstemmelse med vores forpligtelser i forhold til vores kunde
 • Ansvarlig for den daglige drift af de tekniske installationer, bygningsdele og inventar
 • Styre og udvikle vores kritiske og tekniske leverancer til kunderne, herunder fokus på sikkert arbejdsmiljø og øge graden af self performance
 • Optimering af arbejdsgange og leverandøraftaler
 • Medvirke til budgetoverholdelse, samt opfylde rapporteringskrav internt og eksternt
 • Opfølgning på FM leverancen gennem SLA og KPI målinger og analyser
 • Opfølgning og udvikling af kritiske såvel som energibesparelse leverancer
 • Personaleansvarlig
  Skabe et tillidsfuldt klima hvor medarbejderen kan præstere konstruktivt i en omskiftelig hverdag herunder at medarbejderen har den rette støtte og værktøjer
 • Udøve professionel rådgivning og sparring med kunderne i forbindelse med deres produktionskritiske infrastruktur samt øvrige tekniske leverancer

HVEM ER DU?

Vi forestiller os, at du har en teknisk baggrund, enten som maskinmester, el-installatør eller lignende med minminimum 5 års erfaring med teknisk drift. Du er vant til at begå dig på alle niveauer hos dine kunder. Du har erfaring med ledelse af større teams, og du bevarer overblikket ved hele tiden at være på forkant med dine kunders/medarbejderes behov og forventninger.

Du skal derfor have en stærk lederprofil og være vant til at sætte korte og længerevarende mål. Du skal være fleksibel, struktureret og bevare overblikket med sans for detaljen.

Da du bliver ansvarlig leder, skal du besidde både gennemslagskraft samt evnen til at kommunikere klart til både accountens medarbejdere og kunder. Du skal ”gå forrest” i hverdagen med budskaberne: tillid, respekt, integritet, mod, åbenhed, ærlighed og gennem din adfærd og ledelsesstil vise vejen.

Det skal være naturligt for dig at forhandle med kunder og leverandører, og du skal have mod på at arbejde i et til tider hektisk miljø med mange igangværende projekter på samme tid – samtidig skal du kunne bevare en god og sund livsbalance, og sikre at du har dine folk med dig.

Du skal kunne begå dig på dansk og engelsk på forhandlingsniveau, da vi er en global koncern med engelsk som hovedsprog.

BLIV VORES NYE MEDARBEJDER:

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag, da der løbende indkaldes til samtale

Ansøgningsfrist er den 20. juni 2021.

Tiltrædelse er senest 1. august, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat. Stillingen kan være besat, før ansøgningsfristens udløb.

Ønsker du yderligere information, eller har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Account Manager Jakob Elbæk Munch på mail: jakob.elbak1.munch@cbre.com

Bemærk, at når du ansøger, kan du kun uploade to dokumenter (CV og Ansøgning). Der er specifikke krav til størrelsen på dokumentet. Derfor anbefaler vi, at du uploader dokumenterne som pdf. Alle ansøgninger skal ske via vores e-rekrutteringsportal.

CBRE

Om CBRE
Hos CBRE Global Workplace Solutions (GWS) er vi specialiserede i at drive og servicere arbejdspladser af enhver art. Vi tager os af alt det praktiske, så vores kunder kan fokusere på det, der er vigtigst for dem. CBRE GWS er ledende inden for integreret Facility management i Norden. Vi administrerer og vedligeholder store og komplekse bygninger, sikrer det optimale energiforbrug og skaber grønne løsninger. Hver dag arbejder vores dedikerede medarbejdere med at drive og forny arbejdspladser. 

Ansøgningsfrist 20. juni 2021

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Account Manager, Jakob Elbæk Munch
Mail: jakob.elbak1.munch@cbre.com 

Søg stillingen via. linket:

Søg stillingen her

Need Help?

I’m Here To Assist You job1

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.