Skip to content

MASKINMESTER TIL ARBEJDSLEDELSE PÅ SKIFT

Vil du være en del af Danmarks eneste stålvalseværk, der producerer stålplader; en mastodont inden for sværindustrien? Har du den faglige tyngde og rette strukturerede personlighed til at optimere produktionen og leveringskvaliteten og være med til at sikre, at vore kvalitets- og produktionsmål opfyldes, så er du måske vores nye maskinmester.

Om jobbet
Du får som skiftgående mester ansvar for et produktionshold på ca. 30 medarbejdere på skift. Arbejdet omfatter arbejdsledelse, herunder ansættelse og fastholdelse af medarbejdere, ligesom du som arbejdsleder er sikkerhedsansvarlig i afdelingen samt ansvarlig for, at sikkerhedsreglerne overholdes.

Desuden skal du i samarbejde med vores vedligeholdelsesafdeling bidrage til, at vores produktionsanlæg kører optimalt med færrest muligt nedbrud.

Om dig og dit stærke fundament
Du er uddannet maskinmester eller har en anden relevant teknisk baggrund – og du har måske praktisk erfaring med arbejdsledelse enten fra offshore eller fra en større produktionsvirksomhed.

For at få succes i jobbet kræver det også, at du har gå på mod og er faglig nysgerrig.

Vi lægger vægt på, at du selvstændigt skal kunne prioritere dine opgaver i en travl og spændende hverdag, og derudover er du ansvarsbevidst og god til at samarbejde.

Vores team
Som skiftgående mester bliver du en del af et team på fire arbejdsledere på skift, som hver har deres produktionshold, og hvor der desuden er tilknyttet en gruppeleder. Teamet arbejder tæt sammen med produktionens øvrige arbejdsledere samt med el- og mekanisk vedligehold for at sikre en produktion, der kører 24/7. Du vil referere til vores Production Supervisor.

Vi sætter pris på en uformel omgangstone og et godt sammenhold på en arbejdsplads, hvor alle byder ind og tager en ekstra tørn, når det er nødvendigt.

Til gengæld nyder vi godt af gode løn- og ansættelsesvilkår, ligesom en grundig introduktion, oplæring i jobbet samt efteruddannelse selvfølgelig er en del af pakken, som også indeholder andre attraktive personalegoder.

Sådan ansøger du
Er du interesseret, så send venligst din ansøgning og dit CV via stillingsannoncen på vores karriereside (https://dansteel.career.emply.com/) inden den 15. juni 2021. Ansøgninger modtages kun gennem vores rekrutteringssystem.

Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte Production Supervisor Denis Pauskic på mobil 27 80 20 82.

NLMK DANSTEEL A/S

Om NLMK DanSteel A/S
NLMK DanSteel A/S beskæftiger over 400 medarbejdere i Frederiksværk og er en del af NLMK Europe, som er ejet af NLMK Group i Rusland.
NLMK DanSteel A/S har en årlig produktionskapacitet på mere end 500.000 tons stålplader, som primært anvendes til skibsbygning, bygge- og anlægsprojekter, olie- og gasprojekter, transportsektoren og vindmølleindustrien (on-/offshore). Størstedelen af produktionen eksporteres.

Ansøgningsfrist 15. juni 2021

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Production Supervisor, Denis Pauskic
Tlf.: 2780 2082

Søg stillingen via. linket:

Søg stillingen her

Need Help?

I’m Here To Assist You job1

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.