Skip to content

ABA INSPEKTØR

DBI søger ABA inspektører til Hvidovre

Da vi oplever stor vækst, skal vi snarest muligt ansætte to inspektører i en spændende og udfordrende stilling i Inspektionsafdelingen tilknyttet DBI’s kontor i Hvidovre.

Vi søger to medarbejdere til inspektion af Automatiske Brandalarm Anlæg (ABA) i København og omegn. Vi ser gerne, at du har erfaring med projektering og installation af ABA anlæg fra et ABA installationsfirma eller et rådgivende ingeniørfirma.

Fagligt område

Du kommer til at inspicere automatiske brandalarmeringsanlæg, brandventilationsanlæg, rumslukningsanlæg og varslingsanlæg.

Arbejdsopgaver inden for området

Som inspektør tildeles du en portefølje af anlæg eller virksomheder, som du får ansvaret for at inspicere. Anlægsinspektion består af en visuel gennemgang af anlægget med tilhørende orienteringsplaner samt en afprøvning af signaloverførslen. Endvidere kontrolleres om anlægsejer udfører de kontroller, der påhviler denne. Ved gennemgang af nye anlæg – ”Førsteinspektion” – er der tale om en meget minutiøs gennemgang og afprøvning, idet man skal sikre, at anlægsejeren overtager et fejlfrit anlæg. Inspektionen afsluttes med at der skrives en rapport med oplysning om eventuelle uoverensstemmelser mellem de konstaterede forhold og forskrifterne på området.

Vi forventer, at du

  • er ingeniør, maskinmester, el-installatør eller tekniker, og gerne med erfaring fra projektering/servicering af ABA anlæg
  • er vant til at arbejde selvstændigt
  • er struktureret og kan overholde deadlines
    har gode samarbejdsevner
  • er god til at formulere dig i skrift og tale
    har kørekort og egen bil du kan stille til rådighed

Øvrig uddannelse

Det er en fordel, men ikke et krav, at du har bestået Brandteknisk grund- og videreuddannelse, CFPA brand eller lignende.

DBI’s vigtigste aktiv er medarbejdernes viden og engagement, og det er vi villige til at investere i. DBI prioriterer generelt efteruddannelse samt faglig og personlig udvikling højt. Vi sørger endvidere for en grundig oplæring tilpasset din uddannelse og erhvervserfaring.

DBI tilbyder dig et spændende og selvstændigt job på en god og udviklende arbejdsplads med en flad organisation, et fleksibelt og uformelt samarbejdsmiljø og gode personalemæssige forhold, som bl.a. pensionsordning og tand- og sundhedsforsikring.

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte funktionsleder Jonas Petersen på tlf. 50 80 78 30.

Tiltrædelse 1. juni 2021.

Ansøgningen skal være os i hænde senest tirsdag den 20. april 2021.

Du søger stillingen via knappen til højre ’SØG STILLINGEN’. Vi modtager kun ansøgninger via rekrutteringssystemet.

DBI - Brand og Sikring

Om DBI – Brand og Sikring
Hos DBI tænker vi forlæns. Det er ikke fordi, vi ligefrem kan spå om fremtiden, men i alt vi gør, forsøger vi at se ind i den. Brand og sikring handler nemlig om netop dét – at forudse og foregribe – og det er vi verdensmestre i hos DBI.

Ansøgningsfrist 20. april 2021

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Funktionsleder, Jonas Petersen
Tlf. 5080 7830
Mail: jon@brandogsikring.dk

Søg stillingen via. linket:

Søg stillingen her

Need Help?

I’m Here To Assist You job1

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.