Skip to content

SOLUTION MANAGER

Leder du efter et job, der kombinerer teknik og projektledelse? Kunne du tænke dig en ledende rolle i End-to-End kunde projekter? Så er du måske den Solution Manager, vi leder efter til vores Marine Solution team?

Jobbet

Som Solution Manager vil du blive en del af vores Marine Solution team, der har det primære formål at udvikle kundetilpassede løsninger inden for energistyring til Marine & Offshore markedet. Din primære opgave vil være at designe, udvikle og programmere kundespecifikke løsninger. Derudover skal du være support til vores kunder og hjælpe dem med at finde den bedste mulige tekniske løsning.

Dine opgaver vil også inkludere:

  • Teknisk projektdokumentation
  • Opsætning af test og simulering
  • Konfigurering af projektsoftware og -hardware
  • Factory Acceptance Test
  • Onsite installationer og idræftsættelse
  • Kundetræning
  • Hjælpe kunder med at specificere deres applikationsbehov

I forbindelse med idræftsættelse og service, skal du sammen med vores globale tekniske afdelinger servicere vores kunder i hele verden. Det betyder, at du kan forvente 30-40 rejsedage om året.

Personen

Du har en baggrund som elektroingeniør, maskinmester eller lignende, der gør dig i stand til at guide, vejlede og designe de bedste løsninger ud fra kundens krav. Du har nogle års erfaring fra en lignende stillingen inden for Marine & Offshore branchen, og du kan programmere i C++ og Codesys.

Du har god forståelse for kulturforskelle, hvilket du bruger i dit samarbejde med kunder kolleger rundt omkring i verden. Generelt har du fokus på at dele din viden og spille hinanden gode for at opnå succes.

Hvad kan du forvente af DEIF?
Vi kan tilbyde dig et job i en stærk, værdibaseret organisation, hvor vi arbejder tæt sammen og hjælper hinanden med at få succes. Selvom DEIF er en global virksomhed med kolleger i mange forskellige lande, er vi forenet i et stærkt ønske om at gøre det bedste for vores kunder, samarbejdspartnere og kolleger. Vi tilbyder et professionelt arbejdsmiljø med fokus på løbende læring, selvstændig opgaveløsning og udstrakt samarbejde. I dagligdagen tilbyder vi fleksible arbejdstider og hjemmearbejdsdage.

Kan du se dig selv i rollen?

Send din ansøgning og CV hurtigst muligt på  https://www.deif.dk/karriere/apply-for-a-job/ 

DEIF - RGB color 003

DEIF A/S

Om DEIF A/S

DEIF A/S (Dansk Elektro Instrument Fabrik) er en global leverandør af styrings- og instrumenteringsløsninger. Virksomheden har hovedsæde i Danmark og designer, fremstiller og markedsfører styrings- og instrumenteringsløsninger til brug inden for decentral energiproduktion og aktiviteter på marine- og offshoreområdet.

Ansøgningsfrist 15. september 2021

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Afdelingsleder, Claus Wendelin Jensen, på  cjn@deif.com eller tlf. +45 3010 3159

Søg stillingen via. linket:

Søg stillingen her

Need Help?

I’m Here To Assist You job1

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.