Skip to content

PRODUKTIONSPLANLÆGGER

Kan du tilrettelægge den mest bæredygtige varmeproduktion?

Brænder du for at arbejde med bæredygtig produktion af fjernvarme? Er du analytisk til fingerspidserne og med et køligt overblik kan sortere i komplekse informationer? Har du desuden erfaring med planlægning og driftsoptimering? Så er du måske vores nye produktionsplanlægger.

Hvad skal du lave?
DIN Forsyning leverer fjernvarme til Esbjerg og Varde samt en række andre større byer i de to kommuner. Cirka halvdelen af varmen kommer fra det kulfyrede Esbjergværket, der drives af Ørsted. 1. april 2023 stopper Ørsted driften af Esbjergværket, og DIN Forsyning skal være klar med et bæredygtigt alternativ.

Det nye setup bliver en kombination af forskellige bæredygtige teknologier, som skal supplere hinanden, så vi hele tiden er i stand til at levere den mest bæredygtige fjernvarme. Kombinationen består i et varmepumpeanlæg baseret på havvand, en flis-kedel og en elkedel.

Vi har brug for en produktionsplanlægger til at styre, planlægge og sikre, at det hele tiden er den mest bæredygtige løsning, der leverer fjernvarme til vores kunder i Esbjerg og Varde. Sammensætningen af brændslerne skal leve op til vores overordnede strategi, som er sammensat af tre ambitioner for en bæredygtig fremtid – intet spild, fossilfri værdikæde og fleksibel forretning. Især intet spild bliver et afgørende pejlemærke for at sammensætte det rette brændselsmiks.

Mere konkret falder opgaverne i to dele. Den første del er en udviklingsfase, hvor du er med til at definere værktøjer for afdækning af brændsler (el, flis, naturgas m.fl.) ift. produktionen. I den anden fase står du for den daglige koordinering af det rigtige brændsels- og produktionsmiks. Du skal dagligt afveje forhold vedrørende produktionskapacitet, forbrug i fjernvarmenettet og brændsler og indmelde de elektriske anlæg på elmarkedet via en balanceansvarlig samt vurdere behovet for flis etc.

Hvem er du?
Du er uddannet maskinmester eller har en lignende bredt funderet teknisk baggrund. Desuden har du:

  • Erfaring med planlægning og driftsoptimering. Du kan omsætte prognoser til et velfungerende samspil mellem flere produktionsenheder og indsamle data samt forstå anlæggets tekniske stand i det pågældende produktionsdøgn og omsætte det til en optimal produktionsplan.
  • Kendskab til elmarkedet (spot, reguleringsydelser mv.)
  • Flair for og kendskab til budgetter og kontrakter, herunder opfølgning, koordinering og kommunikation med andre aktører, f.eks. økonomiafdeling og indkøbsafdeling.
  • Kendskab og forståelse for procesanlæg, f.eks. med baggrund i kraftværk, offshore produktion, fjernvarmeanlæg eller lignende.

Som menneske har du en struktureret og analytisk tilgang til hverdagen og det tekniske anlæg. Du er robust, kan arbejde selvstændigt og stoler på dine egne beslutninger. Og så er du en holdspiller. Du bliver en del af et hold, hvor alle kompetencer tæller for at kunne drive Danmarks mest innovative varmeforsyningsanlæg.

Ansøgning
Du kan søge stillingen ved at udfylde formularen nedenfor. Sidste frist er kl. 8.00, den 13. december 2021. Som et led i ansættelsesprocessen skal du tage en personligheds- og logiktest. 

Vil du vide mere?
Du kan læse mere om stillingen under yderligere information i højre side eller kontakte Mads Timmermand varmeproduktionschef på 29 12 37 49. Send gerne Mads en SMS på forhånd, så kan I aftale et tidspunkt, hvor du ringer.

Kom med på rejsen fra dygtige til bæredygtige
DIN Forsyning er ét af Danmarks største multiforsyningsselskaber. Hver dag leverer vi varme og rent vand, og vi håndterer spildevand for tusindvis af kunder i Esbjerg og Varde kommuner. I Varde Kommune er det os, der står for affald og genbrug.

Tidligere var vores øverste mål sikker drift. Nu sikrer vi en stabil drift samtidig med, at vi omstiller vores forretning til at bidrage til et bæredygtigt samfund.

Rejsen er lige er begyndt, og den kræver et stærkt hold af medarbejdere, der brænder for at arbejde for en mere bæredygtig verden.

DIN FORSYNING

Om DIN Forsyning
DIN Forsyning er ét af Danmarks største multiforsyningsselskaber. Hver dag leverer vi varme og rent vand, og vi håndterer spildevand for tusindvis af kunder i Esbjerg og Varde kommuner. I Varde Kommune er det os, der står for affald og genbrug.

Ansøgningsfrist:

13. december 2021

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:

varmeproduktionschef, Mads Timmermand
Tlf. 2912 3749

Søg stillingen

Need Help?

I’m Here To Assist You job1

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.