Skip to content

ERFAREN LEDER

Jobbeskrivelse
Vi leder derfor efter en stærk faglig leder for vores produktionstekniske afdeling, der kan lide at udvikle og bygge ting op, og som brænder for at være med til at flytte grænser, ved hjælp af stærk personaleledelse, automatisering og innovation.
Der er tale om en nyoprettet stilling, hvor du vil få en bred kontaktflade, med samarbejdspartnere og projektledere, samt produktionen med mange dygtige og erfarne kollegaer, der tæller ca. 150 i alt. Du vil indledningsvis få ansvar på nuværende 3 sites; det største i Galten og 2 mindre laboratorier i henholdsvis Skejby og Kastrup, og vil blive en vigtig del af ledergruppen for operations. Stillingens primære opgave består i at samle og opbygge de produktionstekniske funktioner, tage den tekniske del af produktionen til det næste niveau og derigennem sikre en skalerbar afdeling, der er klar til en fremtid i vækst og med et højt automatiseringsniveau. Derudover vil du komme til at spille en aktiv rolle i ledergruppen, hvor din viden og erfaringer inden for det produktionstekniske, kommer til at spillen en vigtig rolle i den rejse Eurofins Genomics er på.

Dine primære opgaver:

 • Personaleledelse af teknisk personale
 • Vedligeholdelse af produktionsudstyr. Herunder planlægning af vedligehold, brug/etablering af serviceaftaler, operatørvedligehold mv.
 • Tilrettelæggelse og brug af reservedele
 • Drive investeringer og specifikation af nyt udstyr, samt implementering og overlevering til produktionen
 • Udbygge og vedligeholde produktionstekniske IT systemer
 • Produktionssupport ved udstyrsnedbrud
 • Lagerstyring til produktionen
 • Support til produktionsplanlægning gennem udstyrskapacitesoverblik
 • Support til produktionen/PM ved indkøring af nye kunder
 • Support til R/D ved ibrugtagning af ny teknologi, processer eller udstyr
 • Kvalifikationer

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, det kunne eksempelvis være ingeniør, maskinmester eller lignende.
Du har minimum 5 års erfaring som leder af en PT, PTA, Engineering, vedligeholdelsesafdeling eller lignende, og gerne fra en større international virksomhed hvor LEAN, TPM og struktureret problemløsning er nøgler til at få en produktion til at forløbe glat.
Samtidig søger du at stå på egne ben, blive fri af en større virksomheds bureaukrati og lange behandlingstider, og sætte dit eget fingeraftryk på, hvad der skaber værdi for dit ansvarsområde. Det er ikke afgørende at du har erfaring med teknologien bag genotypning eller Microarrays, mv. – det skal du nok få lært.

Du kommunikerer flydende på dansk og engelsk, både i skrift og tale.

Som person er du ansvarsbevist og god til at bygge relationer. Du er særdeles struktureret og vedholdende i dit arbejde og besidder en god position nysgerrighed og et stærk drive, til at se nye og bedre måder at gøre tingene på.
Yderligere informationer

Vi tilbyder
Muligheden for at blive en del af en spændende, videnstung og ambitiøs koncern, hvor du kan udvikle dig både fagligt og personligt. Du vil få en hverdag i et dynamisk team, hvor du får nogle velkvalificerede sparringspartnere og kolleger. Du bliver en del af en arbejdsplads der er i rivende udvikling, organisatorisk såvel som teknologisk, hvor der er plads til at føre idéer ud i livet og hvor der ikke er langt fra ord til handling.

Arbejdssted
Eurofins Genomics Europe Genotyping A/S, 8464 Galten

Tiltrædelse
Snarest muligt

Arbejdstiden
Der er talte om et fuldtidsjob

Lyder jobbet som noget for dig?
Send dit CV, ansøgning og relevante bilag ved at klikke på “jeg er interesseret” 17. juni 2021. Vi indkalder løbende til samtale, så tøv ikke med at sende os din ansøgning.

Vi glæder os til at byde vores nye kollega velkommen.

Eurofins Scientific er en international life science virksomhed, som tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier, med det formål at gøre livet og vores miljø mere sikkert, sundere og mere bæredygtigt. Fra den mad du spiser, til vandet du drikker, til medicinen du anvender, arbejder Eurofins sammen med de største virksomheder i verden, for at understøtte, at de produkter virksomhederne udbyder er sikre, deres ingredienser er autentiske og at mærkningen på produkterne er korrekte. Eurofins er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter, samt agro-science CRO services.  Eurofins er ydermere en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab, samt support til kliniske studier.

På lidt mere end 30 år er Eurofins vokset fra at været et enkelt laboratorium i Nantes i Frankrig, til at bestå af 50.000 medarbejdere i et netværk af mere end 900 selvstændige selskaber og 800 laboratorier i over 50 lande. Eurofins tilbyder en portefølje af mere end 200.000 analytiske metoder, til at evaluere sikkerhed, identitet, sammensætning, ægthed, oprindelse, sporbarhed og renhed af biologiske stoffer og produkter. Som en af de førende spillere inden for specialiseret klinisk diagnostisk test, tilbyder vi endvidere vi innovative klinisk diagnostiske testydelser.

I 2020 genererede Eurofins en samlet indtægt på 5,4 milliarder Euro og er i blandt de aktier, som har performet bedst i Europa over de sidste 20 år.

EUROFINS

Om EUROFINS

Eurofins er en international laboratoriegruppe der tilbyder et unikt udvalg af testanalyseservices til kunder inden for adskillige industrier. Hos Eurofins Genomics arbejder vi med ekstraktion af nukleinsyrer, detektion af biologiske agens, genotypning, genekspression og med bioinformatik. I analysedelen arbejder vi med en række forskellige teknologier indenfor bl.a. PCR, Microarrays og NGS. Der er et godt teamsammenhold drevet af professionalisme i et dynamisk og levende arbejdsmiljø.

Ansøgningsfrist 17. juni 2021

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Teknisk Direktør, Morten Ibsen
Mail: MortenIbsen@eurofins.dk 

Søg stillingen via. linket:

Søg stillingen her

Need Help?

I’m Here To Assist You job1

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.