Skip to content

DRIFT- OG VEDLIGEGOLDELSESCHEF

Vil det motivere dig at videreopbygge vores O&M Execution i Danmark? Brænder du for den grønne omstilling? Så er du vores nye kollega.

European Energy er en dansk privat entreprenant virksomhed i voldsom vækst. Vi opfører vindmølleparker, solcelleanlæg samt store energilagre globalt. Derigennem bidrager vi signifikant til at løse klimaudfordringerne ved at reducere verdens CO2-udslip. Vores hovedkontor ligger i Søborg med udsigt over København, hvor vi er 250 ansatte med 24 forskellige nationaliteter, og vi har siden 2004 installeret vedvarende energi for mere end 15 milliarder kroner.

Som vores nye Head of O&M Execution for Danmark vil du få mulighed for at sætte dit præg på opbygningen af en drifts- og vedligeholdelsesforretning af danske solanlæg, hvor vi er ansvarlige både for egne anlæg samt anlæg ejet af vores kunder. Du vil få ansvar for at videreopbygge og lede vores team, der står for den daglige drift af vores solparker. Vores anlæg er spredt over hele landet, men der vil blive bygget meget i Jylland over de næste år. Vi har p.t. et team med 3 teknikere på Mors, og vi begynder at etablere et større team i nærheden af Åbenrå senere i år.  

Din hverdag bliver en blanding af at skulle træffe beslutninger vedrørende daglige udfordringer på de forskellige anlæg samt ledelse og videreudvikling af dit team af teknikere, men også kunne træde til og være hands-on og hjælpe med at få løst serviceopgaverne, når der er behov for det. Du vil skulle koordinere dit teams forskellige aktiviteter og sikre, at vi leverer en god og sikker service på vores anlæg. Der vil være meget fleksibilitet i forhold til at planlægge din arbejdsdag, men du skal dog forvente, at vil være nogen rejseaktivitet rundt til vores forskellige sites i Danmark, der er under opbygning eller allerede er i drift.

Dine primære arbejdsopgaver

 • At opbygge vores danske O&M forretning i tæt samarbejde med den ansvarlige for vores O&M Support på hovedkontoret i Søborg
 • At videreopbygge og lede vores danske O&M Execution team af teknikere (primært elektrikere)
 • At koordinere og prioritere daglige arbejdsopgaver for teamet
 • At sikre at vores O&M arbejde foregår under sikre og effektive vilkår
 • At indgå i dialog med underleverandører samt andre teams i European Energy

Din Profil

 • Du har flere års erfaring fra en lignende rolle
 • Du er sproglig stærk i tale og skrift på dansk og formår at kommunikere klart med vores teknikere, leverandører mv.
 • Du er en stærk leder, som formår at motivere og udvikle dit team
 • Du har en el-teknisk baggrund, for eksempel elektriker, maskinmester e.l.
 • Du er grundig i udførelsen af dit arbejde og selv når det går rigtig stærkt bevarer du overblikket og går ikke på kompromis med din faglighed
 • Du forstår vigtigheden i selv at måtte gå forrest, når der er behov for det
 • Hvis du har erfaring fra vind-, sol- eller energibranchen er det en fordel

Som person brænder du for at gøre en forskel i en dynamisk virksomhed. Du kan håndtere at have flere bolde i luften, samtidig med at du formår at følge opgaverne til dørs. Du er analytisk og har gennemslagskraft og forstår at kommunikere i øjenhøjde med mange forskellige mennesker, og sætter en ære i at lede og motivere dit team. Du kan forvente at blive en del af en international virksomhed i vækst, hvor du får masser af muligheder for at udnytte og udvikle dit talent.

Reporterer til: COO, Ole Fich

Sted: Du vil have mulighed for at benytte vores kontor i Nykøbing Mors samt Søborg, når der er behov.

Ansøgning: Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Recruitment Manager Mads Nygaard på mna@europeanenergy.dk.

EUROPEAN ENERGY

Om EUROPEAN ENERGY

European Energy er en dansk privat entreprenant virksomhed i voldsom vækst. Vi opfører vindmølleparker, solcelleanlæg samt store energilagre globalt. Derigennem bidrager vi signifikant til at løse klimaudfordringerne ved at reducere verdens CO2-udslip.

Ansøgningsfrist 17. juni 2021

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Recruitment Manager, Mads Nygaard
Mail: mna@europeanenergy.dk

Søg stillingen via. linket:

Søg stillingen her

Need Help?

I’m Here To Assist You job1

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.