Skip to content

LEDER TIL BIOGAS OG KOMPRESSORER

Brænder du for at kombinere dine veludviklede lederevner med dyb faglig indsigt, og vil du arbejde i hjertet af Danmarks kritiske infrastruktur?

Evida tegner, bygger og vedligeholder de mere end 18.000 kilometer rør, der fordeler gas rundt i hele landet. Hvis vi ikke møder på arbejde, så mister 375.000 hjem deres varme, og produktionen i 35.000 virksomheder går i stå. Vores rolle og betydning forpligter, for når vi skaber forandringer og nye løsninger sammen, kan det mærkes i hele samfundet. Hos os kan du i fællesskab med mere end 400 dygtige kollegaer blive en vigtig brik i Danmarks energiforsyning og dermed også i den grønne omstilling.

Tænker du i forbedringer og effektive løsninger, og vil du være med til at arbejde med at implementere forandringer i en organisation med 35 års erfaring og med rødder tilbage til etableringen af gasnettet?

Vi søger en erfaren leder til ’Kompressorer og biogasmodtageanlæg’, som vil være med til at sikre at gasnettet bliver udviklet og drevet effektivt – og ikke mindst, at det bliver gjort med ens standarder på tværs af organisationen. Derfor bliver det også blandt dine opgaver at sikre opdateret viden af de gældende lovgrundlag for vores kompressorer og biogasmodtagerstationer. I den forbindelser er det en fordel, hvis du har kendskab til overvågningen og vedligeholdelsen af kompressorer – og gerne også med IT-systemer som SCADA.

Nogle af dine arbejdsopgaver bliver bl.a.:

  • Løbende opdatering og udvikling af processer og materialespecifikationer
  • Sikre opdateret viden af gældende lovgrundlag for vores kompressorer og biogasmodtagerstationer
  • Teknisk support til kollegaer på tværs af organisationen, og især et tæt samarbejde med projektlederne i anlægsfunktionen.
  • Implementere forandringer

Vi forestiller os, at du har en baggrund som ingeniør, maskinmester eller lignende suppleret med en lederuddannelse. Du har 5 års erfaring med ledelse og minimum 3 års erfaring fra en teknisk afdeling. Du er en god og tydelig leder, der forstår dine medarbejdere, ser den enkeltes styrker, motiverer og sætter klare mål. Og vi ser gerne, at du har din værktøjskasse i orden, både når det gælder den daglige ledelse og forandringsledelse. Med medarbejdere fordelt over hele landet er det en forudsætning, at du har erfaring med distanceledelse.

Hos os får du:

  • God onboarding og tæt sparring med dine nye kolleger
  • Frihed til personlig og faglig udvikling
  • Rigtig god mulighed for fleksibilitet 
  • Dygtige chefer og kollegaer på tværs i Evida
  • En virksomhed med store ambitioner og som vægter kultur og værdier som professionalisme og samarbejde. 

Vi sætter pris på kolleger, som kan og vil på egen hånd og sammen med andre. Hos os får du mulighed for at sætte alle dine kompetencer i spil med plads til at spille dig selv og andre endnu bedre. Gode kollegaer i egen og andre afdelinger er klar til løfte opgaverne og samarbejdet sammen med dig. Og vi tænker, at du hurtigt vil kunne mærke, at du er kommet til en rigtig god arbejdsplads, hvor vi søger løsninger sammen og er stolte af det, vi gør.

I Evida er ledelse afgørende for langsigtet succes, og vi arbejder løbende med at optimere værktøjskassen for lederne – bl.a. gennem kurser og coaching. Du skal være villig til at udvikle dig som leder med nye indsigter og med mod på at gå nye veje. 

Ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Teknisk Chef Jens Toft på tlf. 21 71 85 13.

Send os din ansøgning og dit CV på evida.dk/job, så vi har det senest den 10. august 2022. Vi forventer at holde samtaler i uge 33.

EVIDA

Om virksomheden 
Evida er det nationale gasdistributions-selskab. Det er vores opgave at designe, drive og vedligeholde gasdistributionsnettet i hele landet som en del af Danmarks kritiske infrastruktur.

Yderligere informationer/ansøgning:

Tiltrædelse er hurtigst mulig og senest 1. oktober 2022

Kontakt:
Jens Toft 
Telefon: +45 21 71 85 13

Ansøg stillingen her

Need Help?

I’m Here To Assist You job1

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.