Skip to content

FAGSPECIALIST TIL RENSEANLÆG

Brænder du for optimering af drift, styringer og vedligehold? Kan du koordinere og fordele arbejdsopgaver? Vil du være med til at sikre fremtidens natur? Så har vi måske jobbet til dig.

I Fors A/S påtager vi os vores del af ansvaret for, at fremtidige generationer fortsat har adgang til ren natur i lokalområdet. Derfor tager vi hånd om klimaudfordringer og sikrer, at det vand, vi bruger i hjemmet, bliver renset og ledt ansvarligt ud i naturen. På den måde giver vi det tilbage til naturen, som vi bruger i dagligdagen.

Afdelingen

I afdelingen Spildevand søger team Renseanlæg Øst en fagspecialist, som kan sikre både den kort- og langsigtede planlægning og koordinering af teamets opgaver. Team Renseanlæg består af en teamleder og 21 medarbejdere, som beskæftiger sig med drift og vedligehold af vores 19 renseanlæg.

Arbejdsopgaverne

I samarbejde med fagspecialisten for team Renseanlæg Vest koordinerer og fordeler du det daglige arbejde mellem produktionsteknikerne i team Renseanlæg Øst, ligesom du sørger for at planlægge ferie og anden frihed i teamet.

Du er foregangsmand og sikrer det gode samarbejde med fagspecialisten i team Renseanlæg Vest og teamlederne i både team Renseanlæg og team Teknik. I samarbejde med produktionsteknikerne koordineres og igangsættes både planlagte og akut opståede opgaver. Du sikrer oprettelse af arbejdsopgaver samt dokumentation af udført arbejde i vedligeholdelsessystemet Inextia. Du vurderer, om opgaven skal løses internt eller af eksterne leverandører. Det er dig, der har dialogen og koordineringen med vores eksterne samarbejdspartnere, ligesom du sørger for at oprette indkøbsrekvisitioner på varer og tjenesteydelser i vores ERP-system Microsoft Dynamics 365.

Du sparrer og videndeler med miljøteknikere i forhold til udledningskrav og med elektrikere, smede og eksterne håndværkere omkring den tekniske vedligeholdelse af renseanlæggene.

Stillingen indeholder ikke personaleansvar, men du har overblikket og sikrer disponeringen af ressourcer på afdelingens opgaver. Du vil som projektdeltager blive involveret i både driftsoptimerende projekter og udviklingsprojekter. Det er vigtigt, at du forstår at sikre balance mellem driftsopgaver og administrative opgaver. Du vil i begrænset omfang have arbejdsopgaver ”ude i marken”.

Det forventes, at du efter oplæring kan indgå i Fors A/S rådighedsvagt på spildevandsområdet, hvis behovet opstår. 

Din profil

Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • er en udpræget holdspiller, som ved at være opsøgende og imødekommende skaber det gode samspil – både med kolleger og ledelse
  • har gennemslagskraft og tør gå forrest
  • arbejder struktureret med sans for kvalitetssikring, optimering og dokumentation
  • tager ejerskab for såvel administrative som tekniske opgaver
  • er initiativrig, selv griber dine opgaver og følger dem helt til dørs
  • har kørekort, minimum kategori B.

Fors A/S som arbejdsplads

I Fors A/S er vi nærværende – ikke kun over vores kunder og naturen omkring os, men også over for hinanden. Vi har en tillidsfuld og respektfuld tone i dagligdagen, og vi er venlige og uhøjtidelige i vores omgang med hinanden. I Fors A/S mener vi, at det er vigtigt at møde hinanden i øjenhøjde for at skabe det arbejdsmiljø, der gør virksomheden til et rart sted at være.

Derudover får du:

  • et spændende job med høj grad af frihed under ansvar
  • en interessant, udfordrende og varieret arbejdsdag i en virksomhed, hvor vi af og til løber stærkt, men hvor vi også passer på hinanden
  • gode mulighed for kompetenceudvikling
  • gode vilkår, herunder sundhedsforsikring, massageordning og en aktiv personaleforening

Det med småt

Tiltrædelse efter aftale.

Lønnen fastsættes efter kvalifikationer.

Dit faste mødested bliver Boserupvej 25, 4000 Roskilde, men arbejdsopgaverne vil være i hele vores forsyningsområde.

Lyder det spændende?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Lars Lund Schjødt, tlf. 30 10 36 16.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning via vores rekrutteringssystem senest den 3. november. Vi forventer at holde samtaler den 12. og den 23. november 2021.

Vi passer godt på dine personoplysninger, når du søger job hos os. Se vores privatlivspolitik ved rekruttering her.

FORS A/S

Om Fors A/S
Vi er cirka 180 medarbejdere, der leverer vand, fjernvarme, renser spildevand, indsamler affald og driver genbrugspladser. I alt når vi hver dag 190.000 kunder med et eller flere af vores produkter. Vi har respekt for vores kunder og vil være den forsyningsvirksomhed, som skaber den bedste kundeoplevelse. Det gør vi ved at arbejde smartere, lytte til kunderne og levere bæredygtige løsninger, der tager højde for fremtiden.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Teamleder, Lars Lund Schjødt
Tlf.: 3010 3616

Ansøgningsfrist 03. november 2021

Søg stillingen via. linket:

Søg stillingen her

Need Help?

I’m Here To Assist You job1

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.