Skip to content

SERVICELEDER

Ansvarsbevidst serviceleder til dansk gasdetektering-ekspert

Vores arbejde redder liv. Igennem vores faglighed forebygges eksplosioner, forgiftninger og andre gasrelaterede arbejdsulykker. Det forpligter. Kunderne forventer kun det bedste, når vi vejleder om, installerer og servicerer gasdetektering hos dem. Desuden arbejder vi mere og mere med procesanalyse. Kan du tage ansvar for at sikre kompetent service hver eneste gang? Så læs videre her!

Du sikrer det høje serviceniveau

Som serviceleder har du det overordnede ansvar for vores serviceafdeling i Vejle. Afdelingen er stadig ved at blive formelt udformet, og derfor vil du også få mulighed for at have indflydelse på, hvordan vi gør tingene fremadrettet. Til daglig vil du samarbejde med 4 serviceteknikere samt salgschef Mads Lysdal Hansen. Du refererer direkte til vores direktør Søren Torsbjerg Møller.

Hjertet af serviceafdelingen

Det er dit vedholdende arbejde, der ligger til grund for, at serviceafdelingen kører problemfrit og rentabelt. Vores projekter måles ikke i tid, men i hjerteblod. Du sørger for, at bemandingen altid er på plads i Service, og at medarbejderne har de rette værktøjer, både fysisk, IT-mæssigt og fagligt, til at klare opgaverne.

“Du bliver en slags spillende træner, hvor omkring halvdelen af arbejdsugen vil gå til planlægning og udvikling, og hvor den anden halvdel består af servicerådgivning”.  – Søren Torsbjerg Møller, direktør

 

I din dagligdag kommer du blandt andet til at:

  • uddelegere arbejdsopgaver i serviceafdelingen
  • udarbejde budgetter for service og foreslå opfølgning i samarbejde med vores controller
  • sørge for videreuddannelse og kompetenceudvikling af medarbejdere i Service
  • udføre kalibrering og service ude ved kunder og på værkstedet samt yde telefonisk assistance til kunder ifm. servicespørgsmål.

Plads til gode idéer

GasDetect er en relativt ung virksomhed. Det giver masser af mulighed for at kunne få indflydelse, ikke bare på din egen hverdag, men også på din arbejdsplads. Har du kreativiteten og gåpåmodet til at tænke løsninger på anderledes måder, så garanterer vi, at der bliver lyttet, når du lufter dine geniale idéer.

Højt teknisk niveau og god service

Denne stilling kræver et højt fagligt niveau, og at du kan udvise et højt serviceniveau over for vores kunder. Derfor forestiller vi os, at du kommer med store tekniske kompetencer fra din uddannelse som fx maskinmester, ingeniør, industrielektriker, automatiktekniker eller lignende.

  • Det er nødvendigt med gode dansk- og engelskkompetencer, både i skrift og tale.
  • Det er vigtigt, at du er IT-interesseret. Alle vores løsninger har en IT-dimension.
  • Det er et stort plus, hvis du har erfaring med ledelse, herunder ledelse af udekørende teknikere.
  • Det er et krav, at du har kørekort.

Interesseret?

Er du klar til at tage ansvaret og garantere, at vi lever op til de tårnhøje forventninger, vi selv har til vores service? Så klik på linket forneden og send CV og ansøgning senest den 15/6-2021. Forventet start den 1. august 2021.

Har du spørgsmål til din nye arbejdsplads, så kontakt salgschef Mads Lysdal Hansen på telefon +45 4245 067 eller e-mail mlh@gas.dk eller direktør Søren Torsbjerg Møller på stm@gas.dk eller på telefon +45 4242 5030.

GASDETECT

Om GasDetect

Hos GasDetect fokuserer vi på hele værdikæden i gasdetektering og alarmering. Vi sælger ikke kun gasdetektorer – vi sælger viden. Du får ikke en gasdetektor, før vi har afklaret, hvad den skal bruges til, hvordan I skal bruge den og krav til vedligeholdelse.

Ansøgningsfrist 15. juni 2021

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Salgschef, Mads Lysdal Hansen
Tlf.: +45 4242 5067
Mail: mlh@gas.dk
ELLER
Direktør, Søren Torsbjerg Møller
Tlf.: +45 4242 5030
Mail: stm@gas.dk

Søg stillingen via. linket:

Søg stillingen her

Need Help?

I’m Here To Assist You job1

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.