Skip to content

DATACENTER SITE MANAGER

Er du ekspert i at sikre oppetid og høj kvalitet i et datacenter – eller har du lyst til at blive det? Så er der her en unik mulighed i for at stå i spidsen for driften- og vedligeholdelsen af et helt nyt datacenter!

GlobalConnect ejer og driver 12 datacentre i Danmark og endnu flere i de øvrige lande, hvor GlobalConnect er repræsenteret. Datacentre er i fokus og ud over den løbende drift- og vedligeholdelse, er der også større udbygninger i kikkerten. Som vores nye Datacenter Site Manager, vil du indgå i en afdeling med 23 dygtige kollegaer fra både Norge, Finland, Sverige, Danmark og Tyskland i et multinationalt miljø.

Ansvarsområder

Som Datacenter Site Manager i Hørskætten vil dine kerneansvarsområder blandt andet være:

 • Projektledelse af kundeinstallationer.
 • Projektledelse af datacenter udbygninger.
 • Være den ansvarlige kontaktperson for dine, og til tider dine kollegaers datacentre.
 • Håndtere kontrakter og henvendelse fra interne- og eksterne teknikere.
 • Assistere andre site managers og elektrikere med praktiske opgaver i forbindelse med kundeinstallationer og udbygninger.
 • Løbende drifts- og energioptimering i dine datacenter.
 • Udarbejde og opretholde arbejdsprocedurer.

Et datacenter sover aldrig, og derfor er der i denne stilling en 24/7 tilkaldsordning, som du vil skulle indgå i til en vis grad.

Kandidaten

Vi søger en energisk person, som trives med at opbygge og revurdere processer. Du kommer med erfaring fra driften i et teknisk miljø – gerne datacentre. Derudover har du nogle- eller flere af følgende kvalifikationer:

 • Teknisk uddannelse, eksempelvis maskinmester, elektriker, køletekniker eller lignende.
 • Kendskab til funktion- og drift af generatorer, UPS’er, køling og ventilation.
 • Hands-on-erfaring med elektriske installationer.
 • Praktisk erfaring med fejlfinding og service på tekniske anlæg.
 • Praktisk erfaring med dimensionering af transformer- & UPS-anlæg og kabelinstallationer.

Datacenter Danmark

Datacenter Danmark er en arbejdsplads med højt til loftet, hvor fokus ligger på et godt arbejdsmiljø. Vi har fokus på faglig og personlig trivsel, og ligger vægt på gode kollegiale relationer i dagligdagen. Igennem dit arbejde, som Site Manager, vil du opleve fleksibilitet i forhold til din hverdag og en stor grad af frihed under ansvar. Du kan også forvente, at vi vil udfordre dig fagligt, og at du de fleste dage vil blive mødt med spændende projekter og opgaver. Stillingen vil referere til Operations Coordinator East

Ansøgning

Send gerne din ansøgning samt CV til linket herunder. Vi evaluerer og inviterer løbende til samtaler, så send din ansøgning så snart som muligt. Har du spørgsmål til stillingen her kontakt da Datacenter Manager, Anders Mathiesen på +45 28 88 23 36.

GLOBALCONNECT

Om GlobalConnect

GlobalConnect is owned by EQT and is the fastest growing provider of connectivity solutions and digital infrastructure across Northern Europe. We are the result of recent mergers between Broadnet, GlobalConnect and IP-Only – now operating as one company in Norway, Denmark, Sweden, Germany and Finland. Our more than 1 600 employees ensure that we are the main challenger on each market by delivering secure and future proof solutions to some of the world’s largest companies, as well as to private households and everything in between.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Datacenter Manager, Anders Mathiesen
Tlf.: 28 88 23 36

Søg stillingen via. linket:

Søg stillingen her

Need Help?

I’m Here To Assist You job1

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.