Skip to content

SALGSKOORDINATOR TIL FJERNVARME

Ønsker du at bidrage til den grønne omstilling, og har du flair for kundepleje, projektsalg og teknisk indsigt, så er denne nyoprettede stilling måske noget for dig.

Som salgskoordinator får du et selvstændigt job i en dynamisk organisation. Du vil blive en del af holdet, som i de kommende år skal stå for konvertering af gasforsynede områder til fjernvarme i Glostrup.

Jobbet

Du vil få ansvaret for etableringen af vores system for fjernvarmesalg, samt indgåelse af kundeaftaler i forbindelse med konvertering af ca. 2.700 gaskunder til fjernvarme. Du vil få ansvaret for koordineringen af vores kundetilslutninger fra første kontakt til kunden, indgåelse af aftale til arbejdet er afsluttet. Du skal arbejde tæt sammen med vores Senior projektleder, vores kommunikationsansvarlige, kundeservice og eksterne entreprenører og leverandører. Samlet set vil det være din opgave, at kunden kan føle sig i gode hænder igennem hele processen. Der kan forekomme mødeaktivitet/kundebesøg udenfor normal arbejdstid. Stillingen er nyoprettet, og du vil i høj grad være med til af forme din egen hverdag.

Glostrup Forsyning er et lokalt forsyningsselskab og beskæftiger 35 ansatte inden for drikkevand, fjernvarme, spildevand og affaldshåndtering. Personalet er ligeligt fordelt mellem administrative medarbejdere og håndværkere. Arbejdspladsen er beliggende i Glostrup.

Du bliver en del af området Projekt og Udvikling, som ud over dig består af 6 engagerede medarbejdere. Du vil referere til Projektchefen. I det daglige vil du indgå i projekter på tværs i organisationen.

Arbejdsopgaver

 • Du vil som det første få ansvaret for udviklingen/opsætningen af vores salgssystemer og sikre koblingen mellem kommunikation og kundeservice.
 • Du vil få ansvaret for at sikre salgsprocessen i udrulningen af fjernvarmeprojektet og vil stå for den løbende opfølgning hos den enkelte kunde og sikre at salgssystemerne løbende er opdateret.
 • Du tager på kundebesøg og deltager på borgermøder, grundejerforeningsmøder mv.
 • Du har ansvaret for salg af fjernvarme herunder udarbejdelse af tilbud og indgåelse af kundeaftaler.

Kvalifikationer

 • Du kan lide at arbejde med salg og har måske erfaring fra en lignende stilling
 • Du har teknisk forståelse og indsigt og måske en uddannelse som ingeniør, maskinmester, installatør eller lignede.
 • Du skal kunne håndtere at have mange bolde i luften på en gang.
 • Du er selvstændig, struktureret samt god til at overholde deadlines.
 • Du er serviceminded, omgængelig og empatisk
 • Du kommunikerer tydeligt og er imødekommende.
 • Du respekterer forskellighed, såvel ved personligt møde, telefonisk og på mail.
 • Du har flair for IT herunder Microsoft Word og Excel.
 • Du taler og skriver dansk.
 • Du har kørekort til alm. bil (B).

Vi tilbyder

Et professionelt arbejdsmiljø med gode kolleger i en meget dynamisk og spændende organisation og en arbejdstid på 37 timer om ugen inkl. frokostpause.

Vi tilbyder dig gode muligheder for faglig og personlig udvikling, Løn og pension efter gældende overenskomst (KL – Kommunernes Landsforening), flekstid og en attraktiv sundhedsforsikring.

Forventet ansættelsestidspunkt 1. oktober 2021.

Ansøgning

Vi vil løbende kalde til samtaler, hvorfor der ikke er en egentlig ansøgningsfrist.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning hurtigst muligt. Ansøgningen skal sendes til job@glostrupforsyning.dk

Fremvisning af straffeattest er obligatorisk for denne stilling og skal fremvises ved endelig ansættelse.

Hvis du har spørgsmål vedrørende den ledige stilling, er du velkommen til at kontakte Projektchef Kristian Schou på tlf.: 30 45 47 24.

GLOSTRUP FORSYGNING A/S

Om Glostrup Forsyning:

Glostrup Forsyning A/S blev stiftet d. 1. juli 2010. Glostrup Forsyning står for forsyning til borgere og virksomheder i Glostrup Kommune.

Ansøgning:

Ansøgningen skal sendes til job@glostrupforsyning.dk

Need Help?

I’m Here To Assist You job1

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.