Skip to content

MEDARBEJDER

Medarbejder til Hardware-in-the-Loop systemer

Vil du gerne bidrage til fremtidens grønne omstilling? Kunne du tænke dig at arbejde i et team, der er med til at få verdens mest kraftfulde forbrændingsmotorer til at yde deres bedste? Så læs videre her – måske har vi lige det job du søger…

MAN Energy Solutions er markedsledende inden for udvikling af to-takt dieselmotorer til fremdrivning af større skibe. Der har de seneste år været stort fokus på at øge fleksibiliteten af motorstyringen via digitalisering, og det er her at du kommer ind i billedet.

Hvad skal jeg lave?

Du vil være en del af afdelingen Automation & Control. Afdelingen har ansvaret for at levere den software, der styrer verdens største 2-takt motorer og består af ca. 40 højtengagerede ingeniører. Vi er inddelt i mindre grupper, og du vil indgå i et team pt. bestående af 3 fuldtidsansatte og 3 studiemedarbejdere, der alle primært har fokus at udvikle og vedligeholde vores Hardware-in-the-Loop (HiL) systemer.

I udviklingen af motorstyringssoftwaren er det vigtigt, at man hele tiden kan teste op imod forskellige simuleringsmiljøer, da det er en alt for dyr og langsommelig proces at teste direkte på en rigtig skibsmotor. Et af disse simuleringsmiljøer er vores HiL testvægge, hvor man tester softwaren på de rigtige controllere som man benytter på et skib. Du skal her have en vigtig rolle i at vedligeholde og videreudvikle de tidligere omtalte testvægge og test software.

Du får forskellige opgaver i en afdeling med stor kontaktflade til omkringliggende afdelinger som laver software koden. Du skal være forberedt på at der kan forekomme mindre rejseaktivitet, som typisk vil være til Tyskland, Indien og Korea.

Vi har et godt sammenhold og afholder flere sociale arrangementer i løbet af året, som vi håber at du vil være en del af.

Mere specifik vil du til hverdag beskæftige dig med:

 • Indgå aktiv i designprocessen for HiL systemerne
 • Udarbejdning af EL-tegninger (vi benytter programmet PCscematic)
 • Indkøb af komponenter til testvægge
 • Diverse IT opsætninger vedrørende vores testfaciliteter
 • Kablingsarbejde og EL arbejde med svagstrøms opsætninger

Hvem er du?

Vi forventer at du:

 • Er uddannet med gode karaktere som svagstrømsingeniør, elektrisk energiteknologi, maskinmester, automationstekniker el.lign.
 • Er selvdreven og har en analytisk arbejdsgang og evne til at lave gode langsigtede løsninger
 • Ser dig selv som en resultatorienteret high performer med fokus på at arbejde effektivitet
 • Har gode kommunikationsegenskaber og har et højt fagligt niveau
 • Formår at bevare overblikket – både i udvikling af design og i planlægning af opgaver
 • Har lyst til at indgå i socialt samvær og samarbejde med kollegaer

Desuden vil det være en fordel hvis du:

 • Har kendskab til National Instrument cRIO og Wago
 • Før har arbejdet med agile metoder såsom SCRUM eller Kanban
 • Har kendskab til LabVIEW og Python
 • Har erfaring med IT systemerne JIRA og git

Vi har et godt sammenhold, hvor dagligdagen er karakteriseret ved et uhøjtideligt og godt socialt arbejdsmiljø. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med dygtige og engagerede kollegaer, der alle brænder for deres fag og glæder sig til at lære mere fra dig – og selvfølgelig også dele ud af deres viden.

Hvordan er mit nye team?

En af grundstene i teamets arbejdsmetode er transparens og at flere hoveder tænker bedre en ét.

Dette kommer til udtryk ved at der altid er åbenhed om hvilke opgaver man er i gang med og hvilke dele der er i opgave. Det er ligeledes vigtigt at man kan fremlægge opgaven på en forstålig måde og at man er åben over for andres inputs til sine opgaver.

Hvem er MAN Energy Solutions?

Med hovedkvarter i Tyskland beskæftiger MAN Energy Solutions sig med omkring 15.000 medarbejdere over hele verden. Heraf er vi ca. 2.200 passionerede medarbejdere i Danmark fordelt på tre lokationer: København, Frederikshavn og Holeby. Med mere end 250 års erfaring inden for advanced engineering leverer vi en unik portefølje af teknologier og muligheder inden for udvikling af motorer til brug på skibe og i kraftværker over hele kloden. Vi udvikler state of the art aft-ship systemer, herunder CP og FP propeller og remote control systems. Derudover er vi på 2-taktsområdet, uden sammenligning, verdens førende videnscenter. MAN Energy Solutions arbejder ud fra mottoet ”Future in The Making”, fordi vi bl.a. gør en dyd ud af at skabe bæredygtige løsninger og bidrager til en kulstofneutral økonomi.

Hvad kan vi tilbyde:

MAN Energy Solutions tilbyder selvfølgelig en konkurrencedygtig lønpakke med pension. Derudover har vi en række andre tilbud til medarbejderne. Det omfatter blandt andet:

 • Kritisk sygdomsforsikring, adgang til fysioterapi m.m.
 • Massageordning
 • Gode kantineforhold
 • Et væld af medarbejderklubber og -foreninger, der dækker alt fra sport til kunst
 • Rabatklubber
 • Mulighed for fleksibilitet så du kan få din hverdag til at hænge sammen

Hvordan ansøger jeg?

Lyder jobbet som noget for dig, så vil vi glæde os til at høre fra dig! Du søger ved at klikke på ”Søg stillingen” og ved at vedhæfte en motiveret ansøgning, CV og relevante bilag. Ansøgningsfristen er fredag den 2. maj 2021. Vi afholder løbende samtaler.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Bjørn Eskildsen, Head of Department for Control Development System, bjoern.eskildsen@man-es.com.
Yderligere oplysninger om virksomheden kan findes på www.man-es.com.

Vi glæder os til at høre fra dig.

MAN Energy Solutions opfordrer alle kvalificerede kandidater uanset køn, alder, religion, handicap og etnisk baggrund til at søge denne stilling.

MAN Energy Solutions

Om MAN
With headquarter in Germany; MAN Energy Solutions employs around 15,000 people worldwide. Of these, we are approx. 2,200 passionate employees in Denmark in three locations: Copenhagen, Frederikshavn and Holeby. With more than 250 years of experience in advanced engineering, we deliver a unique portfolio of technologies and opportunities in the development of engines for use on ships and in power plants across the globe.

Ansøgningsfrist 02. maj 2021

Har du spørgsmål til en af stillingerne, er du velkommen til at kontakte:

Head of Department for Control Development System, Bjørn Eskildsen
Mail: bjoern.eskildsen@man-es.com

Søg stillingen via. linket:

Søg stillingen her

Need Help?

I’m Here To Assist You job1

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.