Skip to content

RÅDGIVNINGSKONSULENT

Kan du rådgive vores kunder om sikkerhed og CE-mærkning?

 

Maskinsikkerhed ApS Kolding

Vi er Danmarks stærkeste hold inden for CE-mærkning og ATEX. Vores opgaveportefølje vokser og vi mangler 2 fagligt stærke profiler i Kolding.

Vi arbejder hver dag med at rådgive vores kunder om CE-mærkning. Vi udarbejder dokumentation for maskiner – risikovurdering, brugsanvisning m.v. Vores kunder er i alle industrier – du vil få lov til at arbejde med både små og nogle af landets største virksomheder. Den faglige spændvidde er stor – forvent en fagligt udfordrende hverdag.

Vi rådgiver fra det organisatoriske niveau, til det teknisk operative – vi tager ansvar og er ikke bange for at sige ”nu er alt på plads – maskinen er sikker.” Vi laver løsninger med ansvar!

Dine arbejdsområder:

 • Yde vores kunder ”best in class” rådgivning om sikkerhed og CE-mærkning
 • Udarbejde risikovurderinger, teknisk dossier og anden dokumentation
 • Rådgive vores kunder i valg af sikkerhedsløsninger og dokumentation – også i løsninger hvor der kræves dybt kendskab til gældende direktiver og standarder
 • Rådgive vores kunder om elektrisk indretning af maskiner og sikre styresystemer
 • Bruge din faglighed i samarbejdet med dine kolleger

Om dig:

 • Du har en uddannelse som installatør – automationsteknolog – ingeniør – el ingeniør – maskinmester
 • Du har praktisk erfaring med risikovurdering – du kan finde farekilder og anvise brugbare og produktionsvenlige løsninger
 • Du kan læse en lovgivning og standarder – og du omsætter krav til konkrete løsninger
 • Du har lyst til at lære meget
 • Du trives i en stilling med stor selvstændighed – og du evner at formidle din viden til glæde for vores kunder
 •  

Det ekstra plus:

Vi skaber stillingen til dig. Kan du Maskindirektivet, sikre styresystemer, robotstandarder, ATEX og eksplosionssikring, trykudstyr eller har du et ønske om at blive meget kompetent på de områder, så er Maskinsikkerhed ApS det rette sted for dig.

Om dig:

Du har allerede et højt fagligt niveau, er systematisk og løsningsorienteret og kan optræde med autoritet. Du kan måske ikke alt hvad vi har brug for, men jobbet kræver, at du kan og vil lære, så du med tiden bliver en anerkendt specialist. Du både taler og skriver rigtigt godt dansk, og gerne også engelsk.

MAKSINSIKKERHED Aps

Om Maskinsikkerhed ApS

Vi er Danmarks førende rådgiver indenfor maskinsikkerhed og CE-mærkning, ATEX m.v., og vi er i hastig udvikling. Hos os møder du hver morgen til et frit, udviklende og inspirerende arbejdsmiljø. Derfor kan du også regne med, at kollegerne vil oplære dig i netop dét, du står og mangler. I Maskinsikkerhed ApS sætter vi nemlig pris på en meget høj faglig profil. Du kan forvente masser af udfordringer samt støtte fra dine kolleger og mindre rejseaktivitet primært i Danmark.

Ansøgningsfrist 15. August 2021

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Laura Kjeldsen
Tlf.: 2210 0676

eller 

Thomas Thilleman Petersen 
Tlf.: 2210 0677

Send en kort ansøgning med CV til lkj@maskinsikkerhed.dk

Mærk ansøgningen: Stilling som konsulent.

Need Help?

I’m Here To Assist You job1

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.