Skip to content

Automatiktekniker eller styrings- og reguleringselektriker søges til stilling som faglærer

Holder du af at se mennesker udvikle sig?

Kan du lide at hjælpe din virksomheds lærlinge med at lære automatik-faget?

Så er det måske nu din indre faglærer skal slippes løs…

På automatikteknikeruddannelsen i Viborg søger vi en kollega, som er solidt teoretisk funderet og som har praktisk erfaring fra automatikverdenen. Du kan lide at tale med andre mennesker, og du kan forklare automatikkens komplekse sammenhænge i et klart og let forståeligt sprog.

At du ikke har pædagogisk erfaring eller erfaring med undervisning er helt ok. Vi hjælper dig i gang med lærerrollen blandt andet ved føl-tjeneste hos en erfaren underviser, og vi har naturligvis også fælles undervisningsmaterialer, og du skal derfor ikke starte fra bunden med at udvikle dine egne materialer.

Som underviser skal du hele tiden være indstillet på at udvikle dig og lære nyt på flere fronter:

Teknisk – det er væsentligt, at du besidder evnen til at lære teknisk stof fra bunden ved hjælp af kollegaer, lærebøger og manualer, og du skal holde af at nørde.

Pædagogisk – du skal som en del af jobbet tage en diplomuddannelse i erhvervspædagogik. Det betales af skolen og foregår i almindelig arbejdstid.

Christian og Jesper, som bliver nogle af dine kommende kolleger, siger om jobbet som faglærer:

Det er så skønt at se hvor meget unge mennesker kan udvikle sig på 4 år.

De forvandles fra børn/unge til voksne. Det er det hele værd (Christian)

Eleverne får mig til at se på tingene fra helt nye sider. Jeg lærer noget nyt hver dag (Jesper)

Ønsker til fagfaglige kompetencer:

Du er uddannet automatiktekniker, styring- og reguleringselektriker eller lignende, og du har erfaring med PLC, hydraulik, robot, pneumatik, el-lære, sikkerhed, vedligeholdelse og motorer.

Det er ok at du ikke er ekspert i alt dette, bare du er villig til at lære og lytte. Hvis du har en teoretisk overbygning er det selvfølgelig et plus.

Selve stillingen

Der er tale om en fast stilling på fuld tid, hvor du selv tilrettelægger din arbejdstid. Når du ikke skal undervise, er der ikke tilstedeværelsespligt på skolen, så du bestemmer selv, hvor og hvornår du vil forberede din undervisning.

Løn- og ansættelsesvilkår iht. overenskomst mellem Finansministeriet og Uddannelsesforbundet. Der er mulighed for at forhandle individuelle tillæg, og du får naturligvis stillet personlig telefon og pc til rådighed.

Tiltrædelse snarest muligt efter aftale. Arbejdsstedet er i Viborg.

Interesseret?

Hvis du har lyst til at høre mere om stillingen og Teknologisk Videncenter, er du meget velkommen til at kontakte uddannelsesleder Nis Schroll på tlf. 42502561 eller uddannelseschef John Hansen på tlf. 29490449.

Du sender din ansøgning elektronisk via knappen ”Søg stilling” i højre side. Ansøgningsfristen er den 10. august 2021 2021 og samtaler afholdes den 18. august 2021.

Alle interesserede opfordres til at søge uanset personlig baggrund.

MERCANTEC

Om Mercantec
Mercantec danner bro mellem uddannelse og erhvervsliv og er kendt for et højt fagligt niveau. Mercantec beskæftiger 480 medarbejdere og favner bredt inden for både uddannelses­retninger, uddannelsesudbud, uddannelsesindhold og pædagogiske strategier.

Ansøgningsfrist 10. august 2021

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Uddannelsesleder, Nis Schroll
Tlf.: 4250 2561
Uddannelseschef, John Hansen
Tlf.: 2949 0449

Søg stillingen via. linket:

Søg stillingen her

Need Help?

I’m Here To Assist You job1

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.