Skip to content

SERVICETEKNIKERE

Hos Nel Hydrogen er vores mission at styrke de kommende generationer med ubegrænset grøn energi og via brint udvundet af vedværende energi, hjælper vi verden med at omstille sig fra fossile brændstoffer til emissionsfrit brændstof. I vores danske division i Herning beskæftiger vi lige nu mere end 160 ansatte og forventer at vækste yderligere i de kommende år. Nel Hydrogen er en global frontløber når det kommer til udvikling og produktion af brinttankstationer; et marked som forventes at fastholde sin vækst i de kommende år, idet produktionen af brintdrevne biler, busser og lastbiler forventes at omstille sig til storproduktion.

Om jobbet
Som servicetekniker i Nel Hydrogen A/S – Service afdeling, vil du være ansvarlig for servicering og vedligeholdelse af brinttankstationer primært I Nordeuropa.

Basen for vores Service afdeling ligger i Lind ved Herning, men da vi udvikler os internationalt med stationer flere steder i verden, vil du også skulle arbejde sammen med teknikere fra andre dele af verden. Du skal forvente 100- 175 rejsedage om året, og når du ikke er ude for at arbejde on-site, er du hjemme på hovedkontoret i Herning. Du vil i det daglige oftest arbejde ud fra servicevognen og som oftest vil I være to mand afsted på opgaverne. Du vil rapportere ind til vores Skandinaviske Service Manager, og Du vil få en grundig oplæring inden du bliver sendt ud på egentlige serviceopgaver.

Dine opgaver indeholder følgende:

 • Sikre at arbejdet på brintudstyret altid udføres efter Nel’s brint sikkerhedsstandarder og kundens
  specifikationer. (Du vil blive certificeret med Permit to Work – PTW).
 • Udføre planlagt service, såvel som problemløsning ved pludseligt nedbrud. Service i forbindelse med nedbrud vil ofte kræve din fleksibilitet i forhold til at kunne tage af sted med kort varsel.
 • Deltage i garantireparationer af eksisterende brinttankstationer.
 • Udføre dokumentation og indrapportering til R&D afdelingen/ledelsen omkring potentielle fejl og kvalitets brist i udstyret.
 • Arbejde sammen med underleverandører/andre teknikere on-site.
 • Du vil skulle forvente, at en del af oplæringen vil foregå i produktionsafdelingen, i de første 1-2 måneder af din ansættelse for at lære nye produkter/procedurer at kende.

Kvalifikationer:

 • Du er måske relativt nyuddannet, men vi ser helst at du er uddannet som industrielektriker, eller måske installatør/maskinmester, og at du har kompetence indenfor fejlfinding på maskinanlæg. Du må også meget gerne have gået og rodet med teknik/mekanik tidligere før du fik din uddannelse.
 • Forstår at læse el-diagrammer eller tekniske tegninger.
 • Erfaren i at arbejde efter serviceinstruktioner eller procedurer/normer.
 • Du er struktureret og kan arbejde selvstændigt.
 • Forstår at det er vigtigt at holde orden og at ryddelighed, både på arbejdspladsen og i bilen er vigtigt.
 • Du har et ønske om at komme ud og opleve verden, og at du kan begå dig på højt engelsk niveau.
 • Du har måske erfaring med servicearbejde f.eks. fra olie-/gasindustrien eller lignende, hvor der er høje krav til sikkerheden.
 • Du har måske erfaring med at arbejde med brandfarlige/eksplosive gasser og højt tryk.
 • Du har måske tidligere haft rejsearbejde, og måske erfaring med at arbejde ude hos kunden på hans site.
 • Du skal forvente at indtræde på skift med øvrige kolleger i en døgnvagtordning.

NEL HYDROGEN A/S

Om Nel Hydrogen A/S

Nel Hydrogen A/S er en førende producent af H2Station® brinttankstationer som giver brintbiler den samme hurtige optankning og rækkevidde som ved tankning af konventionelle biler. Nel Hydrogen A/S har investeret i udviklingen af H2Station® siden 2003 og teknologien markedsføres i dag til markeder hvor større netværk af brint tankstationer er under etablering. Nel Hydrogen A/S er en del af NEL ASA som er noteret på Oslo Børsen. NEL ASA er en førende producent af hydrogen teknologi til industri og energiformål med over 500 leverancer i mere end 50 lande.

www.nelhydrogen.com

Send din ansøgning samt CV hurtigst muligt til recruitment@nelhydrogen.com

Ansøgningerne behandles løbende. Hvis du ønsker yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Service Manager Kim F. List kimli@nelhydrogen.com, tlf. +45 2230 7809.

Søg stillingen via linket:

Søg stillingen her

Need Help?

I’m Here To Assist You job1

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.