Skip to content

PROJEKTINGENIØR TIL INDUSTRIEL VANDBEHANDLING

Silhorko-Eurowater A/S behandler vand. Vand, som vi alle bruger i vores dagligdag. Vand, som indgår i ingredienser til forædling af fødevarer. Vand, der bruges i drikkevarer, i laboratorier, i rengøringsprodukter. Vand, som anvendes til fremstilling af damp. Vi kan ikke leve uden vand, og det skal være rent. Er rent vand din fremtid?

Silhorko-Eurowater A/S er førende på markedet for vandbehandlingsanlæg og bygger på en lang tradition for driftssikkerhed og høj kvalitet. I 2020 blev vi en del af Grundfos-familien og ser ind i en særdeles spændende vækst. Til at supportere vækststrategien og styrke afviklingen af vores mange vandprojekter, søger vi nu en dygtig projektingeniør der kan indgå i vores projektteam.

Din arbejdsplads vil være vores hovedkontor i Stilling ved Skanderborg i vores afdeling for Teknisk Vand. Opgaverne er mangeartede, da vores løsninger anvendes på hospitaler og laboratorier, i fødevarebranchen og i industrien mv. – til projekter, der spænder lige fra kedelvand, fjernvarmevand og kølevand til alle mulige former for teknisk vand eller procesvand om man vil.

Dine opgaver

Du vil komme til at arbejde med vandbehandlingsteknologier, der er ”State of the art” indenfor moderne vandbehandling, og du vil anvende dine færdigheder i forbindelse med rådgivning og projektering af værdiskabende og kundetilpassede vandbehandlingsløsninger. De spændende opgaver omfatter:

 • Arbejde med det nyeste indenfor teknologier som filtrering, ionbytning, membranfiltrering og afgasning. Kort sagt løsninger, der anvendes ved såvel nye anlæg som i forbindelse med optimering af vores kunders eksisterende vandbehandlingsanlæg.
 • Støtte til vores sælgere ved projektsalg.
 • Indgå i vort team for projektafvikling.
 • Samarbejde med vores øvrige afdelinger i forbindelse med projektafvikling.
 • Medvirke til dimensionering, projektering og igangsætning af kundetilpassede og komplekse anlæg, der sikrer vores kunder en ”merværdi”.
 • Medvirke ved kundebesøg og lyst til at arbejde med salg.

Dine kvalifikationer

 • Maskiningeniør, maskinmester eller lignende – gerne suppleret med en håndværksmæssig baggrund.
 • Erfaring med maskin- og procesanlæg er en fordel.
 • Flair for el-teknik, instrumentering og automation.
 • God til at kommunikere på såvel skrift som i tale på både dansk og engelsk.
 • Udadvendt og alsidig.

Fremtid med faglige og personlige udviklingsmuligheder

Vi tilbyder dig et alsidigt job med stor personlig frihed under ansvar i en international virksomhed i hastig vækst, hvor der er mange afvekslende, udfordrende og udviklende opgaver. Omgangstonen er uformel, og berøringsfladen stor, da opgaverne kræver samarbejde på tværs af organisationen.

Du vil komme til at arbejde under gode ansættelsesforhold med sundhedsordning, frokostordning, firmapension og relevant efteruddannelse. Vandbehandling er en stor udfordring i sig selv. Vi vil derfor naturligvis sørge for, at du opnår de nødvendige kompetencer indenfor vandbehandling. Det er dog et plus hvis du tidligere har beskæftiget dig med vandrelateret udstyr.

Yderligere information

Du kan læse mere om os, vores produkter og vandbehandling på www.silhorko.dk. Du er også meget velkommen til at kontakte afdelingschef Thomas Dalsgaard på 87 93 83 15 eller tda.dk@silhorko.dk 

Din ansøgning

Send din ansøgning med relevante bilag senest den 16. august til vores adresse eller på e-mail til Thomas Dalsgaard, tda.dk@silhorko.dk

Ansøgningerne behandles løbende. Anfør venligst, hvor du har set stillingsopslaget.

Silhorko-Eurowater A/S
Att. Afdelingschef Thomas Dalsgaard
Århusvej 79, Stilling
8660 Skanderborg

SILHORKO

Om Silhorko

Hos SILHORKO udvikler og fremstiller vi driftssikre vandbehandlingsanlæg – og det har vi gjort siden 1936. Vores anlæg bygger på et kvalitetsprincip om lang levetid og minimalt behov for vedligeholdelse.

Ansøgningsfrist 16. august 2021

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Afdelingschef, Thomas Dalsgaard
Tlf.: 8793 8315 
Mail: tda.dk@silhorko.dk 

Søg stillingen via. linket:

Søg stillingen her

Need Help?

I’m Here To Assist You job1

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.