Skip to content

RÅDGIVENDE IGENIØR ELLER MASKINMESTER TIL TEKNISK KOMPLEKSE PROJEKTER

Har du erfaring med teknisk komplekse projekter og kendskab til rådgiver- eller entreprenørbranchen?

Som rådgivende ingeniør, commissioning-specialist eller maskinmester, vil du hos os stå for at sikre, at kvaliteten er i top i byggerier, så de ikke bliver afleveret med fejl og mangler. Du vil få indflydelse på projektet og være med til at skabe tryghed om den endelige leverance for bygherre og de øvrige deltagere i byggeriet.

Rådgivende firma med speciale i Commissioning

Vi er et mindre rådgivende ingeniørfirma, som er specialiseret inden for Commissioning. For ca. 4 år siden valgte Søren Tholstrup at starte op på egen hånd med 20 års rådgivererfaring i bagagen. Siden 2007 har han været med til at udvikle Commissioning i den etablerede byggebranche. Denne knowhow og erfaring bruger vi til at nytænke og implementere dette værktøj hos bygherrer og entreprenører fra start til slut i projektet.

Vi er i solid vækst og lander nogle spændende kunder, som både er offentlige og private. Lige nu står vi med flere store sager, og derfor har vi brug for din hjælp.

Spændende arbejdsdag med udvikling og planlægning

På en typisk arbejdsdag vil du blandt andet skulle stå for udformning af brugerkravsspecifikationer og udvikling, udarbejdelse og planlægning af test. Derudover skal du også være i stand til at dokumentere det arbejde, vi laver, og de resultater, vi skaber, både internt og over for kunder, samarbejdspartnere og myndigheder.

Vores Commissioning-rådgivning er primært henvendt til tekniske installationer, herunder VVS, energi, ventilation, køleanlæg m.m., men også til el-sikringsanlæg, CTS og automatik. Her gælder det for dig om at navigere i det projekt, du er ansvarlig for.

Dine arbejdsopgaver kan indbefatte:

 • Funktionsansvar
 • Testudarbejdelse og gennemførelse
 • Uddannelsesplanlægning
 • Statusopdatering
 • Dokumenthåndtering og budgetopfølgning
 • Interessenthåndtering
 • Aktiv deltagelse i konceptudvikling.

Teknisk forståelse

Det er en klar fordel, hvis du både har en håndværksmæssig forståelse og kendskab til, hvordan rådgiverne arbejder. Du har formentlig erfaring, men vi hører også gerne fra dig, hvis du er nyuddannet. Du må gerne have kendskab til eller speciale i energi, VVS og ventilation.

 • Du er uddannet ingeniør eller maskinmester –
 • Du har erfaring med teknisk komplekse projekter
 • Du har evt. kendskab til rådgiver- og entreprenørbranchen
 • Du er struktureret og målrettet
 • Du har en proaktiv tilgang til opgaverne

Du skal have et holistisk syn på byggebranchen, hvor du ser hele billedet. Det er en fordel, hvis du har øje for godt købmandskab. Du må derudover gerne have en analytisk tilgang til byggebranchen og kunne håndtere økonomiske betragtninger.

Et dynamisk team med mulighed for udvikling

Du bliver en del af et dynamisk team med fokus på høj faglighed og et ønske om at videreudvikle og forny vores kompetencer. Derfor bruger vi i høj grad også sparring. Vi giver plads til din personlige udvikling, hvor dine idéer er velkomne, og vi hjælper hinanden mod et fælles mål.

Vi glæder os til at høre fra dig.

THOLSTRUP RÅDGIVENDE INGENIØRER APS

Om Tholstrup

Hos Tholstrup Rådgivende Ingeniører har vi arbejdet med byggerådgivning i over 20 år. Vi kender alle byggeriets faser og alle de impliceredes interesser. Og vi kan og vil sikre, at byggeriet lever op til alle de stillede krav, og at man undgår de fejl og mangler, der skaber utilfredshed hos bygherren og belaster entreprenørens (og underleverandørernes) økonomi.

Kontakt og ansøgning 

Eventuelle spørgsmål rettes til: Philina Tholstrup på Tlf. 4075 3965 og ansøgning fremsendes til pp@tholstrup-ing.dk

Need Help?

I’m Here To Assist You job1

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.