Skip to content

FACILITY AND SERVICE WAREHOUSE MANAGER

– Med godt kendskab til mekanik og elektronik


Vil du lede en afdeling på 10 medarbejdere, som hver dag sørger for, at Toms’ fabriksbygninger, hovedkontor og udenomsarealer er vedligeholdte? Hvis du også vil være med til at fremtidssikre Toms i Danmark og skabe en endnu mere grøn profil, så er her den perfekte mulighed.

”Du kommer ind i en ledergruppe, hvor vi har tillid til hinanden, og du vil opleve rigtig meget handlefrihed. Derudover er det et område, hvor der sker rigtig meget, og du kan virkelig bidrage med at rykke os i forhold til bæredygtighed – fx ved at kigge på, hvordan vi kan mindske energitab.” – Johnny Nielsen, Plant Manager.

Velkommen til Facility & Service Warehouse

Dit team tæller i dag 9 medarbejdere – 2 kedelpassere, 4 medarbejdere der står for vores udenomsarealer, 2 medarbejdere i vores service warehouse, 1 facility coordinator samt 1 maskinmester. Medarbejderne er fordelt mellem vores 2 lokationer i Ballerup (hovedkontoret) og Hvidovre – dog sidder størstedelen i Ballerup. Men det betyder også, at du tilbringer 1-2 dage om ugen i Hvidovre.

Teamet har ansvaret for den daglige drift af alle vores bygninger i Danmark, for vagten og adgangskontrol samt energiforsyning til hele Toms i Danmark. Du bliver desuden en del af produktions- og vedligeholdelsesledergruppen.

Få ansvaret for den daglige drift, ledelse og optimeringsprojekter 

Når du er landet godt i jobbet, bliver dit hovedfokus at lede dine medarbejdere og sørge for en daglig drift, der bare kører. Vi har konstant fokus på løbende forbedringer i afdelingen, og derfor er en del af din rolle også at lede vedligeholdelses- og optimeringsprojekter, der bl.a. styrker vores grønne profil. Det kunne fx at minimere energitab på trykluft og lignende.

Nogle af dine væsentligste ansvarsområder bliver at sikre at:

  • kedelanlæg, forsyning og andet udstyr er renoveret og vedligeholdt
  • vores fabriksbygninger, hovedkontor og udenomsarealer er vedligeholdte
  • reparation og vedligeholdelse i produktionen og på værkstederne foregår efter de gældende sikkerheds- og arbejdsmiljø-/miljømæssige regler
  • kedelhuset passes og er bemandet efter reglerne, og i den forbindelse sørge for oplæring og uddannelse af flere kedelpassere
  • vores lagre af reservedele og hjælpematerialer altid er opdaterede og optalte i SAP
  • de reservedele og materialer vi indkøber, lever op til både eksterne og interne krav til fødevaresikkerhed og kvalitet.

For at give et yderligere indblik i hverdagen, så møder du typisk mellem 7 og 8 alt efter, hvad du foretrækker. Der er fælles ledermøde hver dag kl. 8:10, hvor ledergruppen kort vender faglige problemstillinger, trivsel mm. Derudover leder og fordeler du opgaverne i afdelingen, holder afdelingsmøder samt 1-1 samtaler med dine medarbejdere. Din dagligdag indebærer også et tæt samarbejde med både produktionsledere, reparations- og vedligeholdelsesafdelingen samt kvalitetsafdelingen.

Bred teknisk viden og mod på ledelse

  • Vi forestiller os, at du er uddannet maskinmester eller maskiningeniør og har mindst 2 år erfaring.
  • Du kan også være fx automatiktekniker eller produktionsingeniør og have arbejdet i en lignende rolle tidligere.
  • Du behøver ikke have ledererfaring, men du har mod på det og lyst til at blive leder (vi sørger naturligvis for, at du løbende får mulighed for at udvikle dine lederkompetencer)
  • Kedelcertifikat er en fordel men på ingen måde et krav.

Uanset hvilken baggrund du har, er det vigtigt, at du har lyst til at lede din afdeling selvstændigt. Du er også bevidst om, at Rom ikke blev bygget på en dag, så du kan lave et realistisk årshjul og prioritere opgaver ud fra de ressourcer, der er til rådighed. Så får du til gengæld masser af mulighed for at sætte dit præg på afdelingen og til at løse opgaverne.

Uanset om du er til Kæmpe Skildpadde, Holly Bar eller noget helt tredje…

… så glæder vi os til at høre fra dig. Du søger stillingen ved at benytte linket herunder og uploade CV og motiveret ansøgning. Vi indkalder løbende kandidater til samtale, så søg stillingen hurtigst muligt, og senest d. 17. oktober 2022

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Plant Manager, Johnny Nielsen på tlf.: 23731596.

TOMS GROUP

Om Toms Group

Toms Group is the largest manufacturer of candy and chocolate in Denmark. We have since 1924 delivered sweet experiences to the Danes.

Ansøgningsfrist:

17. oktober

For yderligere information:

Plant Manager, Johnny Nielsen
Tlf.: 2373 1596

Arbejdssted:
Ballerup og Hvidovre

Need Help?

I’m Here To Assist You job1

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.