Skip to content

MASKINMESTER

Da vores nuværende maskinmester har fået nye muligheder internt, søger vi nu en ny kollega, som kan overtage hans stilling. Så har du en bred teknisk indsigt? Og vil du være med til at sørge for, at Toms-fabrikken kører som smurt? Her får du en hverdag med tæt samarbejde med gode kolleger, hvor du bruger din tekniske ekspertise til at løse mange forskellige typer opgaver.

I denne stilling får du virkelig muligheden for at præge din hverdag, for du skal både holde dampen oppe og hovedet koldt, mens du sørger for, at alle håndværkere ved, hvad de skal, ” fortæller maintenance manager Johnny Bæhr, som du refererer til.

Velkommen hos Toms Gruppen
På fabrikken i Hvidovre indgår du i vores Facility & Service Warehouse-afdeling. Sammen servicerer vi fabrikkens faciliteter og sørger for, at tandhjulene kører som smurt for de 100 produktionsmedarbejdere og 20 funktionærer, der hver dag forsøder tilværelsen med danskernes favoritchokolade og -slik.

Du fyrer godt op under kedlerne, når du hver dag har ansvaret for faciliteterne og vedligeholdelse i samarbejde med Johnny. Du har aldrig hænderne i lommerne, for du får en arbejdsdag, hvor du bl.a.:

  • Foretager inspektionsrunder og laver lovpligtige eftersyn af samt fejlfinding i forbindelse med damp, vand og varme.
  • Vedligeholder bygningerne og udendørsarealer.
  • Planlægger og prioriterer arbejdsopgaver for fabrikkens 14 håndværkere samt ekstern arbejdskraft.
  • Planlægger og udfører budgetter for arbejdskraft og vedligehold i samarbejde med Johnny.
  • Smider, hvad du har i hænderne, når en akut situation opstår.

Med arbejdet her, får du en hverdag med udfordringer for enhver smag, og du lader dig ikke slå ud af, at der ikke findes brugsvejledninger til alt. Du er løsningsorienteret og holder hovedet koldt – også under pres,” fortsætter Johnny.

Et erfarent team med fart på
Her bliver hverdagen hurtigt hektisk, hvis noget ikke virker. Heldigvis står dine dygtige og erfarne kolleger til rådighed med vejledning og sparring, så I sammen løser problemerne og dermed holder produktionsfarten oppe og stressniveauet nede.

Selvstændig profil med ekstra gåpåmod
Der er flere indgange til stillingen, men vi forestiller os, at du er uddannet maskinmester eller håndværker, og du kan både være nyuddannet med flair for teknik, eller du kan have et par års erfaring med teknisk problemløsning og produktionsvedligehold.

  • Du besidder en bred teknisk indsigt og har blik for vejledninger og retningslinjer for servicering og vedligehold i forbindelse med fødevareproduktion.
  • Du må gerne have kedelpassercertifikat.
  • Du har SAP-kendskab og er IT-vant.
  • Du er dygtig til engelsk og dansk i skrift og tale.

Send din ansøgning og dit CV via linket herunder hurtigst muligt, da vi indkalder til samtaler løbende.  

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Maintenance Manager, Johnny Bæhr på +45 2373 1518.

Vi glæder os til at høre fra dig!

TOMS GRUPPEN A/S

Om Toms Gruppen A/S

AFortællingen om Toms er fortællingen om næsten hundrede år med stolt håndværk, flid og fremsynethed. Det er fortællingen om ikoner som Toms Guld Barre, Kæmpe Skildpadde og Yankie Bar. Og så er det fortællingen om den originale smag, gode råvarer og høj kvalitet.

Ansøgningsfrist 06.  august 2021

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Maintenance Manager, Johnny Bæhr
Tlf.: 2373 1518

Søg stillingen via. linket:

Søg stillingen her

Need Help?

I’m Here To Assist You job1

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.