Skip to content

PROJEKTLEDER MED BAGGRUND SOM MASKININGENIØR ELLER TILSVARENDE

Vil du styre indkøb og installering af varmepumper, der udnytter spildvarmen i vores fjernvarmesystem? Og vil du være med til at bidrage til den grønne omstilling på en arbejdsplads, der har som mål at have 100% klimaneutral varmeforsyning i 2030? Så læs med her.

Vestforbrænding søger en dygtig projektleder med erfaring indenfor varmepumper, som kan styre varmepumpeprojekter fra idé til aflevering. Du bliver den drivende kraft i projekterne og styrer kommunikationen med alle interessenter i processen, så løsningerne bliver implementeret til tiden og inden for de økonomiske rammer.

Velkommen i projektafdelingen

Du bliver en del af projektafdelingen i Glostrup, som varetager bygherrerollen i bygge- og anlægsprojekter. Vi er ca 20 medarbejdere i dag og står overfor en større udvidelse af afdelingen, som følge af mange nye projekter i pipelinen de kommende år. Afhængig af din erfaring og ønsker, så vil du kunne blive tilknyttet forskellige typer af projekter som spænder fra opførelse og renovering af bygninger til anlæg af fjernvarmeledninger. Hos os er der ikke langt fra tanke til handling, og du får en unik mulighed for at se resultaterne af dit arbejde inden for en overskuelig tidshorisont. I teamet løser vi opgaverne ud fra erfaringen om, at de bedste resultater opnås gennem samarbejde på tværs af organisationen.

Opgaverne omfatter bl.a.:  

 • Projektoplæg, indledende skitser og forprojekter
 • Udbudsmateriale og konkurrenceudsættelse af rådgiver- og håndværkerydelser
 • Byggeledelse og tilsyn
 • Detailplanlægning og styring af tid og økonomi
 • Koordinering af interne og eksterne interessenter, rådgivere og leverandører
 • Opfølgning på parametre som sikkerhed, arbejdsmiljø, kvalitet mv.
 • Faglig sparring med kollegaer om valg af tekniske løsninger

Din profil

Du har en relevant teknisk baggrund som maskinmester eller maskiningeniør og har erfaring med projektledelse inden for byggebranchen. Erfaring som bygherre er ikke nødvendig men et plus. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med projektstyrings-metoder som f.eks. PRINCE2, og måske du er bruger af REVIT og AutoCAD. Er du ikke certificeret projektleder, har du i stillingen mulighed for at blive det.

Du er professionel og seriøs og arbejder selvstændigt, men ud fra holdningen om, at projektarbejde er en holdsport. Du er udadvendt og god til at få dine budskaber igennem hos styregrupper, driftsfolk, eksterne leverandører m.fl. – og har den gennemslagskraft, det kræver at implementere komplekse tekniske løsninger.

Vi tilbyder dig

Udover stor indflydelse på egne projekter og et godt samarbejde i både afdelingen som på tværs af Vestforbrænding, får du i stillingen:

 • Fleksibel arbejdstid, da projektlederne selv tilrettelægge deres aktivister
 • Mulighed hjemmearbejde
 • En afdeling, hvor der er kort fra ord til handling
 • En attraktiv pensionsordning
 • Betalt frokostpause
 • God kantineordning, personaleforening, idrætsforening og træningsfaciliteter
 • Efteruddannelse, fx PRINCE2

Er du interesseret?

Så send din ansøgning og dit CV via vores hjemmeside senest den 9. august 2021.

Vi holder løbende samtaler. Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte projektchef Tina Elkjær Christensen på tlf 41881961 eller sektionsleder Jens Lebech Kaagaard på tlf. 23 34 94 16 (efter 1. august)

Alle ansøgninger bliver behandlet med fortrolighed.

VESTFORBRÆNDING

Om Vestforbrænding
Vestforbrænding er Danmarks største affaldsselskab. Vi er ejet af 19 sjællandske kommuner, som vi tilbyder løsninger inden for indsamling og behandling af affald samt levering af fjernvarme og elektricitet. Vi håndterer affald for 900.000 borgere og 60.000 virksomheder i vores opland, og arbejder dagligt for at forbedre miljøet gennem mere genanvendelse og produktion af klimavenlig energi.

Ansøgningsfrist 09.  august 2021

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Projektchef, Tina Elkjær Christensen
Tlf.: 4188 1961
Eller
Sektionsleder, Jens Lebech Kaagaard (efter 1. august)
Tlf.: 2334 9416

Søg stillingen via. linket:

Søg stillingen her

Need Help?

I’m Here To Assist You job1

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.