Skip to content

VEDLIGEHOLDELSESCHEF SØGES TIL EN AF EUROPAS STØRSTE LIMTRÆSFABRIKKER

Har du lyst til at blive en del af en af Europas største limtræsfabrikker og være med til at udvikle VTI fra at være en produktionsvirksomhed til at være et videnshus indenfor limtræ – og trives du samtidig i et travlt miljø, hvor to dage ikke er ens?

Er du en selvkørende og synlig leder, der motiveres af at have mange opgaver i gang med mange forskellige medarbejdere, og sætter du en ære i, at produktionen kører optimalt uden generende nedbrud?

Så er det måske dig, vi leder efter som vores nye vedligeholdelseschef.

Få produktionen til at køre optimalt

Vedligeholdelsesteamet på seks talentfulde medarbejdere varetager og udbedrer akutte nedbrud på produktionsanlæggene samt udfører systematisk vedligehold. Med produktion på tre skift vil man derfor være ansvarlig for medarbejdere, der arbejder aften og nat.

Som vedligeholdelseschef er man en del af produktionsledergruppen, som man får et tæt samarbejde med. Det er blandt andet her, større vedligeholdelsesopgaver prioriteres og planlægges.

Vedligeholdelseschefen referer til produktionschefen.

Dine primære arbejdsopgaver

  • Ledelse af og koordinering af opgaverne for medarbejderne i vedligeholdelsesteamet
  • Ansvarlig for udbedring af akutte nedbrud samt planlægning af årlig service, lovpligtige eftersyn på produktionsanlæg – herunder udarbejdelse og implementering af vedligeholdelsesplan for at nedbringe stoptiden for maskiner i drift
  • Ansvarlig for udarbejdelse og overholdelse af vedligeholdelsesbudgettet for vedligehold og småanskaffelser
  • Indhentning af tilbud ved investeringer, beregning af ROI og implementering af nyt anlæg i samarbejde med produktionschefen
  • Øvrige ad hoc-opgaver, herunder bl.a. vedligehold af bygninger og udearealer, sikkerhedsorganisationen og APV

Ønsker til dine kvalifikationer

Vi forestiller os, at du brænder for ledelse, så du sammen med dit team sikrer en høj oppetid på maskinanlæggene. Din uddannelsesmæssige baggrund er maskinmester eller lignende, og erfaring fra lignende job i en produktionsvirksomhed er en stor fordel. Da vi arbejder internationalt, er der også brug for, at du behersker engelsk i skrift og tale.

Vi tilbyder

  • Grundig oplæring af erfarne og dygtige kollegaer
  • Gode muligheder for udvikling og ansvar
  • Mulighed for mad- og frugtordning
  • Løn efter kvalifikationer, god pensionsordning og sundhedsforsikring
  • Du bliver en del af en stor og succesfuld virksomhed, der værdsætter sine medarbejdere højt

VTI

Om virksomheden 
VTI’s kernekompetence er at producere limtræ til møbelindustrien, vindues- og dørindustrien, trappeindustrien samt DIY-produkter til trælaster og byggemarkeder. VTI har siden starten i 1976 haft en markant vækst og er i dag en af Europas største limtræsfabrikker.

Yderligere informationer/ansøgning:

Er du nysgerrig for at høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakt Kim Berg Christensen på tlf. 96 95 03 32. Send din ansøgning og CV til Kim på kbc@vti.dk hurtigst muligt. Vi holder samtaler løbende, og lukker stillingen, når vi har fundet den rette kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Se stillingen her

Need Help?

I’m Here To Assist You job1

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.