Skip to content

LÆRER TIL ELEKTRIKERUDDANNELSEN

ZBC Slagelse søger en dygtig og engageret lærer til elektrikeruddannelsen

Vil du være med til at trække ledningerne til lyset hos vores unge mennesker på elektrikeruddannelsen?

Giver det dig energi at undervise og lære unge mennesker at være gode håndværkere?

Så er du lige den som vi søger!

ZBC søger tre faglærere på fuld tid til vores el-skole i Slagelse hurtigst muligt.

Om jobbet

Vi er midt i en proces, hvor vi ser på alle detaljerne i vores elektrikeruddannelse, fordi vi vil kendes for at være fremtidens elektrikeruddannelse.

Du vil have stor indflydelse på uddannelsen og være med til at påvirke og udvikle vores el-skole.

Du vil være en hjørnesten i driften af vores uddannelse samt i opbygningen af denne, herunder deltage i opfølgning på de administrative procedurer.

Vi arbejder med at implementere aktionslæring og it didaktik i undervisningen og hvis du kan se dig selv som faglærer, facilitator og kontaktlærer for vores unge mennesker er du lige den vi har brug for!

Vores elever har brug for de fagligt bedste rollemodeller til at tage hånd om deres uddannelse og vise dem, hvordan hverdagen fungerer som faglært elektriker. Derfor forventer vi, at du er engageret og har et højt fagligt niveau, med lyst til at udvikle dig fagligt og menneskeligt.

Du skal varetage den praktiske og teoretiske undervisning på elektrikeruddannelsen, herunder enten grundforløb, hovedforløb samt moduler.

Du vil i samarbejde med teamet omkring elektrikeruddannelsen udvikle undervisningen, pædagogikken og skolemiljøet og således stræbe mod det bedste læringsmiljø. Det sker ved at skabe gode relationer til vores elever.

Om dig

  • Du er uddannet elektriker og har gerne videreuddannet dig som el-installatør, maskinmester, maskintekniker eller lignende.
  • Du har mindst 5 års erhvervserfaring inden for området.
  • Du har en høj faglighed og en dyb interesse for at undervise og udvikle fremtidens dygtigste elektrikere.
  • Har flair for at undervise i matematik og fysik på D niveau.
  • Du har gerne erfaring med at undervise på en erhvervsskole, men det er ikke et krav – det vigtigste er, at du brænder for at videregive din faglige viden og dine erfaringer.
  • Du har almene kompetencer svarende til niveauet i den erhvervsgymnasiale fagrække eller er villig til at erhverve disse senest to år efter ansættelsen uden for arbejdstid.
  • Du har gerne gennemført en pædagogisk uddannelse på diplomniveau, men det er ikke et krav. Vi sørger for, at du får den nødvendige pædagogiske efteruddannelse, så du kan matche de undervisningsmæssige krav, der stilles til en lærer på erhvervsuddannelserne.

Du kan lære fra dig og trives med at tænke nye tanker samt udvikle den måde vores elever skal lære på. Du ser potentialer i alle, sætter elevernes læring i centrum og du stiller høje faglige forventninger til vores elever og lære dem at have faglig stolthed.

Du interesserer dig for elevernes trivsel og har blik for den enkelte. Og i din undervisning er du opmærksom på, at gøre eleverne klar til at få en læreplads.

Du trives i en travl og omskiftelig hverdag, hvor vi hjælper hinanden. Du har gåpåmod og går foran, når der skal tænkes nyt.  

Du har gode samarbejdsevner og vil teamsamarbejde fordi du tror på at det er gennem samarbejde, at vi skaber resultater. Du har lyst til at engagere dig i arbejdsfællesskabet på en levende skole, hvor vi samarbejder med erhvervslivet.

Så er du rummelig og har let til smil.

Vi tilbyder

Har du lyst til og mod på ovenstående, kan vi tilbyde et job med en spændende og udfordrende hverdag.

Du vil få stor indflydelse på skolens el-område og være med til at inspirere og ud­danne eleverne, så vi matcher tidens ønsker til uddannelse og efteruddannelse.

Et spændende og inspirerende job, der vil give dig faglige og pædagogiske udfordringer med gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

Vi arbejder i team, hvor teamet i fællesskab løfter undervisning, elevtrivsel og dermed fastholdelse. Du bliver en del af et fagligt stærkt team af dygtige og fagligt ambitiøse kollegaer med plads til nye idéer for at styrke uddannelsen. Sparring og team-samarbejde er en del af hverdagen.

Du bliver en del af en stor skole med mange muligheder og et fokus på kvalitet.

Vi har ry for at tage godt imod nye kolleger og du får dygtige og imødekommende elever.

Ansøgning

Har ovenstående vakt din interesse? Så klik på knappen “Søg jobbet” nederst i stillingsopslaget og upload ansøgning, CV samt relevante uddannelsesbeviser. Der modtages alene ansøgninger via link/formular i stillingsopslaget.

Vi skal have din ansøgning senest den 22. november 2021. Ansøgninger modtages ikke efter ansøgningsfristens udløb.

Vi forventer, at afholde ansættelsessamtaler løbende, men beslutning om ansættelse træffes først efter ansøgningsfristens udløb.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Vi lægger alene vægt på kvalifikationer og kompetencer.

Ansættelse

Der er tale om fastansættelse på fuldtid. Vi ser frem til at byde dig velkommen den 1. december 2021 eller efter aftale.

Ansættelsesområdet er ZBC, og du vil som udgangspunkt have tjenestested på Bredahlsgade 1B, i Slagelse.

Ansættelsen finder sted på tjenestemandslignende vilkår, hvilket bl.a. indebærer en pensionsordning på 18%.

Som uddannelsesinstitution indhenter vi børneattest i forbindelse med en eventuel ansættelse.

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte:

Signe Nabe-Nielsen, Uddannelsesleder på tlf. 31935645 eller mail snni@zbc.dk

Hvem er vi?

ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte, en omsætning på 710 millioner og adresser i 8 byer på Sjælland. Vi udbyder mere end 40 forskellige erhvervsuddannelser og har teknisk gymnasium og handelsgymnasium, ligesom vi tilbyder efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den enkelte elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab.

Selv om vi er en stor skole, er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret, så elever på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har samtidig fokus på, hvad ZBC’s arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst for vores mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder.

ZBC er UNESCO Verdensmålsskole
På ZBC uddanner vi til fremtiden, og vi er stolte over, at ZBC er UNESCO Verdensmålsskole. Med afsæt i et globalt netværk og med et stort fokus på at fremme bæredygtig udvikling globalt, nationalt og lokalt støtter vi vores elever og kursister i at blive reflekterende medborgere. Hver dag arbejder vi på forskelligvis med FN’s 17 verdensmål både i ZBC

ZBC
Vær med. Verden er til at forandre.

ZBC

Om ZBC
ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte, en omsætning på 710 millioner og adresser i 8 byer på Sjælland. Vi udbyder mere end 40 forskellige erhvervsuddannelser og har teknisk gymnasium og handelsgymnasium, ligesom vi tilbyder efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den enkelte elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab.

Ansøgningsfrist:

22. november 2021

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte:

Signe Nabe-Nielsen, Uddannelsesleder på
Tlf. 31935645
Mail: snni@zbc.dk

Søg stillingen

Need Help?

I’m Here To Assist You job1

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.