Kontakt os direkte og få personlig rådgivning

Tlf.: +45 3336 4920
Mail: mf@mmf.dkFind svar på spørgsmål

Maskinmestrenes Forening på dit område

Maskinmestrenes Forening findes både på og i dit område, og dit engagement er vigtigt. Det er dig som medlem, der udgør foreningen og bidrager til dynamikken og udviklingen.

Som medlem har du adgang til en række faglige netværk, hvor du kan møde inspirerende kolleger, komme på virksomhedsbesøg og få den nyeste viden. Du skal aktivt tilmelde dig de faglige netværk – og derefter får du løbende invitationer til arrangementerne.

Din kreds er din lokale indgang, hvor du kan engagere dig i din forening gennem medlemsmøder og forskellige kredsarrangementer. Du er automatisk tilknyttet en kreds ud fra dit postnummer.

Maskinmestrenes Forening har etableret fem brancheråd inden for følgende områder: El- og Kraftvarmeværker, Industri, Offshore, Sygehuse og Søfart. I brancherådene er der mulighed for at drøfte og sætte fokus på særlige branchespecifikke forhold, og derved fungerer brancherådene som et vigtigt bindeled mellem de respektive brancher og foreningens bestyrelse.

Har du brug for at vende noget arbejdsrelateret, kan du med fordel tage fat i din tillidsrepræsentant eller talsmand på din arbejdsplads.

Kontakt os direkte og få personligt svar

Kontakt ikon - Maskinmestrenes Forening

Tlf.: +45 3336 4920

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.