Skip to content

LØNSIKRING

LØNSIKRING

Som medlem af Maskinmestrenes Forening har du mulighed for at tegne en forsikring mod arbejdsløshed. Forsikringen er fleksibel og tilpasses dit behov. Topdanmark administrerer ordningen for Lønsikring.

Forsikringen dækker, hvis du bliver ufrivilligt ledig. Du skal ikke betale for din lønsikring i den periode, du er arbejdsløs. Det vil sige, at hvis du f.eks. får udbetaling fra lønsikringen fra 1. april til 31. maj, skal du ikke betale præmie for april og maj.

Du er også dækket, hvis du mister evnen til at arbejde på grund af sygdom eller ulykke. Til gengæld kan du ikke få udbetalt penge, hvis du selv siger op og heller ikke, hvis du bliver bortvist på grund af for eksempel svig eller bedrageri.

Du kan sikre dig op til 40.000 kr. ekstra om måneden oven i dagpengene i et helt år. Dog må du ifølge loven højst få op til 90 procent af din hidtidige løn – inkl. dagpenge og andre ydelser.

Der er taget hensyn til medlemmets meget forskellige behov, og man kan f.eks. vælge mellem forskellige dækningsgrader og perioder. Ordningen omfatter også medlemmer, der arbejder under DIS, i udlandet, på deltid, som projektansatte i minimum 2 år eller som selvstændige.

KONTAKT TOPDANMARK

Ønsker du yderligere vejledning og vilkår for lønsikring, vil du beregne din dækningssum eller få et tilbud om ordningen, kan du kontakte Topdanmark.

Need Help?

I’m Here To Assist You job1

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.