Skip to content

MØD EN VIRKSOMHED

I AUTOMATIONENS TJENESTE

Som maskinmester hos Au2mate får du mulighed for at bringe mange af dine faglige kompetencer i spil – samtidig med at du bliver en del af automationsindustrien som programmør og projektleder.

Lars Linnet er en af de maskinmestre, der allerede under uddannelsen valgte at fokusere på automation, og som nyuddannet maskinmester blev han i 2012 Automation Engineer hos Au2mate.

»Automation og styring er et teknisk område i stadig vækst. Maskinmestre kommer ikke som specialister i programmering, men vi har til gengæld en god og bred teknisk dannelse, som er en virkelig god indgang til at arbejde med automationsløsninger. Vi har jo viden om mange af de processer og teknologier, som anvendes i industrien,« fortæller han.

Deltagelse fra start til slut
I dag har Lars Linnet fået salgsansvar og tager den indledende dialog med kunderne om nye opgaver foruden at udarbejde tilbud, men han har også stadig programmeringsopgaver.

»Vi leverer styringsløsninger til primært mejerier og fødevareindustrien, og du kommer med i mange forskellige projekter – lige fra mindre opgraderinger til hele fabrikker og store turn-key-løsninger. Du får også mulighed for at følge projekter fra start til slut – lige fra den indledede idefase til design, programmering, test og levering,« siger Lars Linnet.

Som ny medarbejder vil der være grundig oplæring i Au2mates løsninger.

»Hvis man har hovedet rigtigt skruet på og har en nysgerrighed i forhold til automation og programmering, så plejer der ikke at gå længe, før man er godt i gang med at løse opgaver. Du skal også kunne fungere som projektleder, og det kommer vi også med gode forudsætninger for som maskinmestre,« siger Lars Linnet.

Hvis du har lyst til at arbejde i udlandet, kan der måske åbne sig mulighed for ophold i Dubai, England, Norge eller Sverige.

»Vi er en virksomhed i vækst, så der opstår hele tiden muligheder for at blive prøvet af i nye typer opgaver – i både Danmark og udlandet, hvor vi også har planer om vækst,« siger Lars Linnet.

Au2mate A/S

Ansatte
Globalt 115
Danmark 90
Maskinmestre 15
Maskinmestre i Danmark 15

Fokus
Au2mate udvikler og leverer
automatiserings- og it-løsninger
til mejeri- og procesindustrien
i hele verden.

Ansvarsområder
Produkt- og softwareudvikling

Information
Au2mate A/S
Frichsvej 11
8600 Silkeborg
Tlf. 8720 5050
www.au2mate.com 

Tilbud til studerende
Praktikophold, studiejob og
mulighed for at skrive
bachelor- eller afgangsprojekt.

Need Help?

I’m Here To Assist You job1

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.