Skip to content

MØD EN VIRKSOMHED

GØR EN FORSKEL MED AUTOMATIONSLØSNINGER

Bürkert er en global leverandør af produkter og systemløsninger til måling, styring og regulering af gasser og væsker til en bred række industrisegmenter. Det kan eksempelvis være applikationer i fødevareindustrien, medicinalindustrien, kemisk industri, samt applikationer med vandanalyse og vandbehandling.

»Vi leverer standardløsninger, men på grund af den stigende teknologiske specialisering i industrien leverer vi også en del tilpassede systemløsninger, som udarbejdes i tæt samarbejde med kunden, og med hjælp fra vores systemafdeling i Herlev eller vores systemhus i Tyskland, « siger Henrik, Ziegler, administrerende direktør hos Bürkert i Danmark. 

» Bürkert vil gerne være kundens partner og rådgive dem med henblik på at skabe den optimale automationsløsning til netop deres proces. Kunderne kommer fra mange forskellige brancher, og det er her, maskinmestrene kan bidrage med deres brede tekniske viden, ,« forsætter Henrik Ziegler.

Mulighed for faglig udvikling

Bürkert blev etableret i Tyskland i 1946 og de har i dag ca. 3.200 medarbejdere. Bürkert er til stede i 36 lande, og der er produktion og udvikling i Tyskland, Frankrig, USA og Kina. Virksomheden er familieejet med en langsigtet, bæredygtig strategi.  

»Vi skal levere høj kvalitet og løsninger med merværdi til kunderne, så vi har fokus på at være en fagligt spændende og udviklende arbejdsplads for vores medarbejdere, « siger Henrik Ziegler. 

Som medarbejder hos Bürkert bliver du hjulpet i gang med et introduktionsforløb, og derefter tilbydes du løbende uddannelse og mulighed for udvikling i jobbet.  »Vi ønsker at være en  udviklende arbejdsplads, hvor det er lysten hos medarbejderne, der driver indsatsen i jobbet. Vi elsker faglig nysgerrighed og motivationen for dygtiggørelse, og så kan vi til gengæld tilbyde en uformel organisation med mulighed for selvstændigt ansvar og løbende uddannelse samt et internationalt netværk, du også kan få inspiration og support hos, « siger Henrik Ziegler. 

BÜRKERT DANMARK A/S

Ansatte
Globalt  3.200
Danmark  28
Maskinmestre –
Maskinmestre i Danmark  –

Fokus
Bürkert er en af verdens førende leverandører af produkter og systemløsninger til måling, styring og regulering af gasser og væsker.

Ansvarsområder

  • Service Supply
  • Vandbehandling 
  • Vandrensning 
  • Offshore- olie og gas
  • Offshore- vindmølleteknologi
  • Energiforsyning 
  • Teknisk rådgivning 
  • Køle-varme-teknologi
  • Medico
  • Salg 

Information
Burkert Danmark A/S
Hørkær 24
2730 Herlev 
Tlf. +4450 7500
burkert.dk 

Tilbud til studerende
Vi er primært interesseret i at ansætte uddannede maskinmestre i faste stillinger.

Need Help?

I’m Here To Assist You job1

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.