Skip to content

MØD EN VIRKSOMHED

AUTOMATION PÅ HØJESTE NIVEAU

Bürkert er specialister i automationssystemer med ventiler, flow- og analyse på højeste niveau. Virksomheden blev etableret i Tyskland i 1946 og er i dag en globalt førende leverandør til blandt andet fødevareindustrien,
medicinalindustrien, vandanalyse- og vandbehandling, bilindustrien, laboratorier med mere.

Bürkert Danmark tæller 28 medarbejdere, heriblandt et par maskinmestre, og virksomheden er løbende på udkig efter nye medarbejdere, som kan bidrage til den fremtidige udvikling og vækst.

»Vi opererer i et bredt teknologisk segment, så der er mulighed for at blive specialist inden for vores område, samtidig med at vi har kunder i mange forskellige brancher, og det er her maskinmestre kan bidrage med deres brede, tekniske viden. Vi laver sjældent to ens løsninger, og det er en del af udfordringen. Vi skal altid kunne levere en løsning tilpasset kundens specifikke applikation,« siger Carina Herholdt Jensen, HR-ansvarlig hos Bürkert i Danmark.

Plads til udvikling
Bürkert har 3.000 medarbejdere, er til stede i 36 lande med udvikling i Tyskland, og produktion i Tyskland, Frankrig, USA og Kina. Virksomheden er familieejet med en langsigtet, bæredygtig strategi.

»Vi skal levere høj kvalitet og stor værdi til kunderne – og samtidig være en god og udviklende arbejdsplads for vores medarbejdere,« siger Carina Herholdt Jensen.

Som maskinmester hos Bürkert får du grundig oplæring, løbende uddannelse og plads til udvikling.

»Det skal være lysten, der driver din indsats i jobbet. Du skal brænde for at dygtiggøre dig. Så tilbyder vi til gengæld en meget flad organisation og mulighed for, at du kan udvikle dig fagligt.

Bürkert sidder inde med en stor teknisk viden, og vi vil gerne sælge hele systemer og ikke alene komponenter. Derfor er det vigtigt, at vi har et højt teknisk kompetenceniveau, så vi kan rådgive kunderne om løsninger til komplekse applikationer. På den måde skaber vi langvarige kunderelationer med en gensidig anerkendelse af hinandens styrker,« siger Carina Herholdt Jensen.

Burkert Danmark A/S

Ansatte
Globalt 3.000
Danmark 28
Maskinmestre –
Maskinmestre i Danmark –

Fokus
Bürkert er en af verdens
førende leverandører af
produkter og systemløsninger
til måling, styring og regulering af gasser
og væsker.

Ansvarsområder

  • Service Supply
  • Vandbehandling
  • Vandrensning
  • Offshore – olie og gas
  • Offshore – vindmølleteknologi
  • Energiforsyning
  • Teknisk rådgivning
  • Køle- & varmeteknologi
  • Medico
  • Salg

Information
Bürkert Danmark A/S
Hørkær 24
2730 Herlev
Tlf. 4450 7500
www.burkert.dk

Tilbud til studerende
Vi er primært interesserede i at ansætte uddannede maskinmestre i faste stillinger.

Need Help?

I’m Here To Assist You job1

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.